QUOTE(dolly` @ 2008 08 07, 18:57)
manau, turetum pasisakyti nestuma priziurinciai gydytojai ir reiktu nustatyti tu skausmu priezasti jei jau pastoviai jis yra

nes mums gydytoja aiskino, kad jei skauda galva, vienintelis vaistas, kuri galima nestukei naudoti yra paracetamolis.o jei jis nepadeda-skambinti gydytojui.galvos skausmas gali buti preklamsijos pozymis , o tai labai blogai... tikrai uzjauciu del tu skausmu! man buvo por akartu suskaude, bet paracetamolis padejo...
Mano galvos skausmai neatsirado nestumo metu. Tai greiciau paveldejimas ir vaistus nuo galvos skausmo geriu jau nuo vaikystes.
Jei nepadeda paracetamolis, tai skambutis gydytojui irgi nenumalsins skausmo

Viska as jau aptariau su savo ginekologe - visa laime, kad ji pati is migrenininkiu ir puikiai zino kas tai yra. kaip pasakojo mano gydytoja, ji pati nestumo metu vartojo vaistus nuo galvos skausmo ir ne paracetamoli, nes jis jau nepadeda (labai dziaugiuosi uz tas, kurioms jis veikia, o taip pat ir homeopatiniai).
As puikiai suprantu tuos gydytojus, kurie nesusidure su tuo ir uzsicikline ant paracetamolio (nes tai jau visiems zinoma tiesa), vietoj to, kad pasidometu daugiau - ka daryti, kai paracetamolis negelbeja? kadangi man tai ypatingai aktualu, domiuosi ir ieskausi medziagos pati. tai ka perskaiciau, mano nerima visiskai issklaide, pakonsultuoja ir anyta farmacininke, kuri dalyvauja ivairiuose seminaruose. Aisku, kiekvienos teise pasirinkti kaip elgtis, kad sazine butu rami.