Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

Uij kaip aciu jums mergaites thumbup.gif ka as be jusu daryciau? 4u.gif Labai aciu dar karta thumbup.gif GALVOS SKAUSMUI SKELBIAM KARA thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
man nestuke.gif jau 11 sav. Visą naktį prasikankinau su galvos skausmu, žinoma jis niekur nedingo. Visi kompresai irgi š.... perskaičiau jūsų pasisakymus ir nutariau išgert vaistų. Prisijungiu ir aš prie kovojančių su galvos skausmu.
Atsakyti
Pagaliau prisiminiau kaip tie homeopatiniai nuo galvos skausmo vadinasi - Spigelon. Galite laisvai bandyti, svarbu tik padetu.
Atsakyti
manau, turetum pasisakyti nestuma priziurinciai gydytojai ir reiktu nustatyti tu skausmu priezasti jei jau pastoviai jis yra g.gif nes mums gydytoja aiskino, kad jei skauda galva, vienintelis vaistas, kuri galima nestukei naudoti yra paracetamolis.o jei jis nepadeda-skambinti gydytojui.galvos skausmas gali buti preklamsijos pozymis , o tai labai blogai... tikrai uzjauciu del tu skausmu! man buvo por akartu suskaude, bet paracetamolis padejo...
Atsakyti
vakar turejau rimta migrenos priepoli. nes galvojau, kad nesciai negalima gerti vaistu blush2.gif siandien nuvaziavau pas gine ir seimos gydytoja. isvados: gine- jei skauda, kenteti negalima, galima ir kartais analgina susileisti, ir paracetamoli.... smile.gif seimos gydytoja gi sake susilaikyti nuo rimtesniu vaistu, pagerti homeopatini capadol po 15 lasu 5 kart dienoj. zodziu, stengtis naturaliais budais... thumbup.gif .
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2008 08 07, 18:57)
manau, turetum pasisakyti nestuma priziurinciai gydytojai ir reiktu nustatyti tu skausmu priezasti jei jau pastoviai jis yra g.gif nes mums gydytoja aiskino, kad jei skauda galva, vienintelis vaistas, kuri galima nestukei naudoti yra paracetamolis.o jei jis nepadeda-skambinti gydytojui.galvos skausmas gali buti preklamsijos pozymis , o tai labai blogai...  tikrai uzjauciu del tu skausmu! man buvo por akartu suskaude, bet paracetamolis padejo...

Mano galvos skausmai neatsirado nestumo metu. Tai greiciau paveldejimas ir vaistus nuo galvos skausmo geriu jau nuo vaikystes.
Jei nepadeda paracetamolis, tai skambutis gydytojui irgi nenumalsins skausmo smile.gif Viska as jau aptariau su savo ginekologe - visa laime, kad ji pati is migrenininkiu ir puikiai zino kas tai yra. kaip pasakojo mano gydytoja, ji pati nestumo metu vartojo vaistus nuo galvos skausmo ir ne paracetamoli, nes jis jau nepadeda (labai dziaugiuosi uz tas, kurioms jis veikia, o taip pat ir homeopatiniai).

As puikiai suprantu tuos gydytojus, kurie nesusidure su tuo ir uzsicikline ant paracetamolio (nes tai jau visiems zinoma tiesa), vietoj to, kad pasidometu daugiau - ka daryti, kai paracetamolis negelbeja? kadangi man tai ypatingai aktualu, domiuosi ir ieskausi medziagos pati. tai ka perskaiciau, mano nerima visiskai issklaide, pakonsultuoja ir anyta farmacininke, kuri dalyvauja ivairiuose seminaruose. Aisku, kiekvienos teise pasirinkti kaip elgtis, kad sazine butu rami. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anuka: 07 rugpjūčio 2008 - 22:43
smile.gif+2008 08 06, 11:02-->
QUOTE(Mamyte smile.gif @ 2008 08 06, 11:02)
Na nzn kaip jums leidzia gerti visokius vaistus,

oj kokia nesamonė.. nepyk.. o žinai, kad per odą į kraują patenka taip pat ir tavo ramunėlės? tai dabar ir jų atsisakysi? matyt migrenos neturi smile.gif džiaugiuosi dėl tavęs. Tačiau kaži kas geriau ar stresas patiriamas migrenos metu perduodamas vaikui yra sveikiau nei paracetamolio ar apapo tabletė smile.gif aš tikrai šitaip nesikankinsiu vardan neaiškaus rezultato. Esu migrenininkė, nėštumo metu neištvėriau iš visų skausmo priepolių keturių kartų, gėriau apapo po dvi tabetės ir sažinė negraužia. Yra skausmo toks laipsnis, kuomet nebesuvoki savęs kaip žmogaus ir galą sau pasidaryti gali smile.gif niekas apie vos jaučiamus maudimus nekalba, tokius aišku prakentėt galima... tačiau būna skausmo labai stipraus ir ramunėlės tikrai nepadės smile.gif
Atsakyti
Mano galvos skausmai neatsirado nestumo metu. Tai greiciau paveldejimas ir vaistus nuo galvos skausmo geriu jau nuo vaikystes.
Jei nepadeda paracetamolis, tai skambutis gydytojui irgi nenumalsins skausmo Viska as jau aptariau su savo ginekologe - visa laime, kad ji pati is migrenininkiu ir puikiai zino kas tai yra. kaip pasakojo mano gydytoja, ji pati nestumo metu vartojo vaistus nuo galvos skausmo ir ne paracetamoli, nes jis jau nepadeda (labai dziaugiuosi uz tas, kurioms jis veikia, o taip pat ir homeopatiniai).

As puikiai suprantu tuos gydytojus, kurie nesusidure su tuo ir uzsicikline ant paracetamolio (nes tai jau visiems zinoma tiesa), vietoj to, kad pasidometu daugiau - ka daryti, kai paracetamolis negelbeja? kadangi man tai ypatingai aktualu, domiuosi ir ieskausi medziagos pati. tai ka perskaiciau, mano nerima visiskai issklaide, pakonsultuoja ir anyta farmacininke, kuri dalyvauja ivairiuose seminaruose. Aisku, kiekvienos teise pasirinkti kaip elgtis, kad sazine butu rami.

niekada nesu patyrusi, ka reiskia migreniniai galvos skausmai ir aciu Dievui! labai uzjauciu tas, kurios tai kencia ... aisku, paracetamolis tokiu atveju tikrai ne vaistas blink.gif
Atsakyti
o jūs siejat galvos skausmą su kraujo spaudimu? pas mane kai tik nukrisdavo pirmam trimestre tai ir skaudėdavo klaikiai galvą. o gydytoja sake jei skauda gerti kavytę jei tik neėda rėmuo. ir sakė tikrai ne sena pezla biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Leonora_ @ 2008 08 20, 15:46)
o jūs siejat galvos skausmą su kraujo spaudimu? pas mane kai tik nukrisdavo pirmam trimestre tai ir skaudėdavo klaikiai galvą. o gydytoja sake jei skauda gerti kavytę jei tik neėda rėmuo. ir sakė tikrai ne sena pezla  biggrin.gif

Taigi galvą skaudą dėl įvairiausių priežasčių ir žinoma viena jų gali būti pakitęs kraujospūdis.
Atsakyti
Uzvakar buvau pas daktare ir ji man patvirtino 100% gerti vaistus o nekenteti galvos skausma, tuo labiau jei tas skausmas atsiranda ne del nestumo o del paveldetos migrenos rolleyes.gif
Taigi dabar jau drasiai gersiu vaistus jei tik uzeis skausmas biggrin.gif

Atsakyti
ir man kartais taip uzeina galvos skausmas kad atrodo ji suplis pusiau,bet as tada isikniaubiu i pagalve ir stengiuosi nejudedama paguleti.man praeina ax.gif
Atsakyti