Sveikutės, prieš nėštumą buvo nustatyta man migrena. Daktarai liepdavo gerti 2 tabletes analgino iš karto. Būdavo labai žiaurūs skausmai, prasidėdavo akių raibuliavimu, pykinimu ir baisus skausmas užklupdavo, jokių garsų pernešti negalėdavau; Nei paukščių čiulbėjimo ar laikrodžio tiksėjimo. Skausmas užeidavo nei iš šio nei iš to. Tekdavo visą dieną kankintis su baisiu skausmu, būdavo labai retai, kad padėdavo vaistai. Gulėdavau šalia pasidėjusi kibirą ir ant galvos laikydama sušalusį mėsos gabalą. O šalia visada kas nors būdavo, saugodavo mane.

Jei pavykdavo užmigti pabusdavau su mažesniu skausmu, bet dar visa apsvaigusi ir silpna, pasilenkti ar staigių judesių daryti negalėdavau, nes būdavo žiaurus skausmas. Man tokie skausmai užeidavo labai retai. O kai pastojau labai bijojau, kad neužeitų panašūs skausmai. Baigiantis 2 mėn., prasidėjo žiaurūs galvos skausmai, jie buvo 2 kartukus. Buvo ir ašarų, bet vaistų net nepaliečiau, gulėjau su ledukais ant galvos, mėsos gabalais nors tas kvapas šaldytos mėsos pykindavo žiauriai

, bet ką jau padarysi. O dabar va vis tesiasi kiekvieną dieną nestiprūs galvos skausmai, nueinu miegoti su juo ir pabundu su juo. Tarpais būna praeina ir vėl užeina. Bet kenčiu, nes nėra jokio kito pasirinkimo. Dar galvoju gal būnu mažai gryname ore. Bet kaip jame gali pabūti kai lija per dienų dienas.