Aspirino jokiu būdu negalima nėščiai. Visur rašo. Aš irgi nežinojau ir nėštumo pradžioj buvau gėrus, tikiuosi, kad nepakenkė.

Iki nestumo gerdavau Ibumetina ir jis man super padedavo. Per nestuma geriau ji viena karta, puse tabletes, kai jau nebegalejau kenteti. Is pradziu norejau visikai kavos atsisakyti kai suzinojau apie
. TAda man ir prasidejo galvos skausmai. Geriu po viena puodeli rytais ir dziaugiuosi, kad neturiu sios problemos. O geriausia tikrai klausti, jei ne gydytojo, tai nors vaistininko kokius ka vartoti.

Perskaiciau tema ir net nustebau, kad ne man vienai nestumu metu budavo nerealus galvos skausmai
Nes as galvojau, kad viena tokia nenormali esu
Abu nestumus budavo didelis skausmai (galvos skaudejimo problema turiu nuo vaikystes
), tai net iki vemimo kartais budavo. Ir visa laik, kai tik skaudedavo, gerdavau paracetamoli. Tikrai keista, kai gydytojai neleidzia nieko gert nuo skausmo..
Man dar padedavo, kai ant kaktos uzsidedavau saltam vandeny suslapinta skudureli.
O dabar, kai pagimdziau, irgi uzeina galvos skausmai, bet paracetamolis nepadeda, tada jau geriu ir Ibuprofena (nors pati maitinu)..

Man dar padedavo, kai ant kaktos uzsidedavau saltam vandeny suslapinta skudureli.
O dabar, kai pagimdziau, irgi uzeina galvos skausmai, bet paracetamolis nepadeda, tada jau geriu ir Ibuprofena (nors pati maitinu)..

Aš dar kol kas kenčiu be vaistų galvos kausmą, bet savijauta klaiki.Neatismenu kad su pirmu vaiku, taip blogai būtu

man taip pat skaudedavo galva nestumo metu, beda ta kad paveldejau is mamos migrana!!!!
!!!!! ir as kai tik suzinojau kad pastojau iskart gydytoju klausiau ka gerti kai skauda galva!!!!!!!!!! man pasake kad galiu gerti paracetamoli, jei reikia net kelias tabletes, bet ne daugiau kaip keturias per diena!!!!!!!!!!! labai bijojau kad gali nepraeiti nes niekada sis vaistas nepadedavo, bet........ viskas buvo gerai ir gan greit praeidavo skausmas!!!!
!!!!! taip pat gydytojai sake kad kuo daugiau patirciau geru emociju ir gerciau daugiau skysciu!!!!!!!!
!!!! ir nestumo pabaigoje galvos skausmu isvis nebebuvo!!!
!!!!!!

Tikrai galiu patvirtinti kad nestumui ipusejus galvos skausmas sumazejo
ir netgi nebeatsimenu kada man ja skaudejo
pfu pfu pfu

Man nuo paauglystės galvą skauda nerealiai. Kaip ir rašėt dauguma, kad kai įsiskauda, tai nieks nepadeda. Tyriausi. Išvada: įtampos tipo skausmai. Bet bėda ta, kad padeda tik stiprūs vaistai: analginas, ketanovas. Su pirmu ginė leido analgino gert. Sakė, geriau ta tabletė analgino kartą per savaitę ar rečiau, negu kelios dienos nepakeliamo skausmo. Kartais pabandau ir paracetamolį ir būna, kad padeda. Todėl vos pajutus maudimą išgeriu paracetamolio.
Per pirmą nėštumą galvos skausmai nuo vidurio nėštumo visai išnyko. Buvau devintam danguj
Tikiuosi ir šitas leliukas padarys mamai tokį stebuklą
Per pirmą nėštumą galvos skausmai nuo vidurio nėštumo visai išnyko. Buvau devintam danguj

Sveikutes
Esu astonioliktoi savaitei
,o galvos skausmas taip sustiprejo jog atrodo kaip po geros nemiegotos nakties.Gal mergaites patarsit

Esu astonioliktoi savaitei

Patarimas: gerk vaistus
Nekentek skausmo nes tavo mazyliui tai tikrai ne i nauda

Man lb skauda galva kiekviena diena nuo pacio ryto iki vakaro,tai gine nusiunte pas vidaus ligu daktare taj ta nieko nzn.sako cia kazkokia mįslė man, tai patarė gerti ginkmedžio preparatus......