Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

Na va siandien atsikeliau o galva tartum traukinio pravaziuota verysad.gif .na pabandysiu dar palaukt,nes antradieni pas daktare nestuke.gif gal kaip nors unsure.gif

Papildyta:
na ir suzinosime kas mane tuos kelis menesius verte gyvent mazajam kambareli biggrin.gif (apsikabinus unitaza) lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2008 11 13, 14:05)
g.gif aciu tarsskute nors uz tiek verysad.gif

Mano patarimas yra pabandyti nustatyti nuo ko skauda galva....

Jei tai stresas-valerjonas ''valeradix''
Jei skrandis (nuo kurio daznai skauda galvyte)- pavalgyk
Jei spaudimas tai jis gali buti dvejopas:
zemas-kelk- isgerk puodeli kavutes
aukstas- plesk kraujagysle- isgerk sauksta gero konjako

Piktnaudziauti nereiketu niekuo is situ isvardintu ''vaistuku'', bet jei jau nematote iseities, juk siek tiek galima smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cherryvanilla @ 2008 11 14, 12:16)
Man lb skauda galva kiekviena diena nuo pacio ryto iki vakaro,tai gine nusiunte pas vidaus ligu daktare taj ta nieko nzn.sako cia kazkokia mįslė man, tai patarė gerti ginkmedžio preparatus...... g.gif

Net nezinau, ginkmedis......
siandien einu pas daktaryte, butinai paklausiu, o pirmadieni jau pakomentuosiu kaip ir kas.

Atsakyti
QUOTE(lusis @ 2008 08 05, 14:42)
Is patirties negaliu pasakyt, bet kaip tik vakar sia tema su bendradarbe kalbejau. Ji jau penkta menesiuka  nestuke.gif ir ja baisus migreniniai skausmai kamuoja, bet gydytoja visiskai nieko neleido gerti net paracetamolio.

labai idomiai ci agydytoja pasake... visam pasauly juk gydytojai sako kad galima gert paracetamoli (aisku neperdozuojant rekomenduojamos normos )
Atsakyti
QUOTE(jova @ 2008 11 14, 22:33)
labai idomiai ci agydytoja pasake... visam pasauly juk gydytojai sako kad galima gert paracetamoli (aisku neperdozuojant rekomenduojamos normos )

drinks_cheers.gif sutinku galima gert paracitamoli man ir uzeina galva skaudeti ir kartai buna net iki kokiu 5 dienu tai jau kai matau kad ir tas nepadeda isgeriu kokia viena tablete ar puse (priklauso nuo skausmo dydzio) ibumetino jau geriau vaistu isgerti negu kankintis tas vaikuciui kenkia
Man dar patare gyditoja kad gryname ore pabuciau ir skysciu naudociau
Papildyta:
O del spaudimo tai gali skaudeti ir nuo auksto ir nuo zemo ne visom vienodai
Atsakyti
niu ir as pradedu kankintis su galvos skausmu - sia savaite isismarkavo kaip turi but - is lovos nesikeliu, plesia galva atrodo kaip po gerai uzbaliavotos nakteles..
siaip manau kad su spaudimu zemu susije, isgeriau kavutes, siektiek atpalaidavo, bet jauciu reiks jau vaistuku ieskoti..
hmm g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bluebell @ 2008 11 15, 23:34)
niu ir as pradedu kankintis su galvos skausmu -  sia savaite isismarkavo kaip turi but -  is lovos nesikeliu, plesia galva atrodo kaip po gerai uzbaliavotos nakteles..
siaip manau kad su spaudimu zemu susije, isgeriau kavutes, siektiek atpalaidavo, bet jauciu reiks jau vaistuku ieskoti..
hmm g.gif

Man ir buna nuo zemo spaudimo o kava padeda siek tiek jei stiprus skausmas tai net ir kavos nesinori schmoll.gif pabuk gryname ore man tikrai kartais padeda kai vejelis prapucia
Atsakyti
verysad.gif manau jau nelauksiu antradienio verysad.gif eisiu pas daktaryte tegu patare ka tokiu atveju daryt.nes tiek dienu verysad.gif
console.gif jau vyras nerimauja,o dar pilvuka pradejo skaudet verysad.gif man jau neramu nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2008 11 17, 08:21)
verysad.gif manau jau nelauksiu antradienio verysad.gif  eisiu pas daktaryte tegu patare ka tokiu atveju daryt.nes tiek dienu  verysad.gif
console.gif jau vyras nerimauja,o dar pilvuka pradejo skaudet verysad.gif man jau neramu nestuke.gif

Aisku nelauk jei ilgai skauda o dar ir pilvuka tai eik tegul apziuri pataria ka daryt bligiau tikrai nebus smile.gif
Atsakyti
na va nieko gero verysad.gif gimda kazko pradejo spazmuot verysad.gif guldo i ligonine
cry.gif jau nezinau kas blogiau ar galvos skausmas ar ..... bijau.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2008 11 18, 13:45)
na va nieko gero verysad.gif gimda kazko pradejo spazmuot verysad.gif guldo i ligonine

Uzuojauta Nilei!!!!!!!!

Kaip buna, nueini del galvos skausmu, o pasirodo yra ir rimtesniu bedu...... sad.gif

Papildyta:

Beje, mamutes, man gydytoja leido gerti paracetamoli, sako kitokiu vaistuku nuo galvos skausmo negerti...... g.gif as ir geriu kai labai skauda..... o seip vadovaujuosi savo ankstesniu nusistatymu (jau rasiau siame forume), tiesiog rasti galvos skausmo atsiradimo priezasti:

Jei tai stresas-valerjonas ''valeradix''
Jei skrandis (nuo kurio daznai skauda galvyte)- pavalgyk
Jei spaudimas (be abejo vel isiskausta galvyte) tai jis gali buti dvejopas:
zemas-kelk- isgerk puodeli kavutes
aukstas- plesk kraujagysles- isgerk sauksta gero konjako, jei vienas nepadeda, tada du smile.gif

Vat
Atsakyti
na kaip nors verysad.gif tik blogiausia dukryte susirgo verysad.gif karsiuoja verysad.gif tai tas jau negerai verysad.gif o kuo toliau tuo daugiau mazas stebuklelis savo namuke kieteja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(NILE** @ 2008 11 18, 12:45)

Vaje tai ne kas blink.gif saugokis
Atsakyti