Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(kareivike @ 2008 12 16, 16:59)
man dvi dienas skaudejo, bet snd nusprendziau pasivaikscioti miske, ir mano naudai padejo doh.gif  drinks_cheers.gif

grynas oras gerai gyditoja net patare kad grynam ore pabuti reiketu smile.gif
Atsakyti
As migrenininke, nestumo pradzioj laaaabai blogai budavo, bet taip keista... apapas (valytas paracetamolis) kai buvau ne nescia nepadedavo nei kiek, o kai pastojau tik juo ir gelbedavausi... mistika biggrin.gif tai va.. gerdavau apapa...
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2008 12 15, 10:09)
tai zinom kad nuo temperaturos paracitamolis bet padeda kazkiek ir galvos skausmui man jei nestiprus juk nescia esu stipriu vaistu negalima taigi man ketanova kai dar nesilaukiau israsydavo gyditoja ir tai tik gerdavau kai jau stiprus skausmai budavo o tokio stiprumo vaistu kai esu nescia as tikrai negersiu bandyt galima ir silpnesnius vaistus nezinau kaip kitos ar gertu ketanova bet jau as tai tikrai ne schmoll.gif

drinks_cheers.gif ketanavo negerciau schmoll.gif pirmo nestumo metu jau tokie skausmai kartais budavo doh.gif gerdavau paracetamolio ir saltus kompresus dedavausi ant galvos ax.gif
Atsakyti
jei kartojuosi - sorry

mane nuo skausmo ir vaistu isgelbejo saltas slapias kompresas pakausyje dar apshlakstytas ACTU. doh.gif
Atsakyti
Pas mane yra migrena,tai konsultavausi su ginekologe kokius vaistus galiu gerti kai uzeina priepuolis,tai leido gerti(kai jauciu kad labiau pradeda skaudeti) Ibumetin 400mg.
O jei nestiprus skausmas tai paracetamoli.
Ir dar israse magni gerti.
Atsakyti
Sveikos mamytes, as jus pilnai suprantu kaip sunku kai skauda galva, man kokiam 6 menesy tokie galvos skausmai buvo uzeja, kad net pykino.Budavo atsikeliu is ryto nieko, ne ir prasideda nuo kokiu 12 skausmai, tai tesesi menesi laiko, kol supratau ka negerai darau.
Budavo vos nubundu is ryto ir isijungiu telika, apsitvarkau biski ir vel prie teliko arba kompiuterio, ir taip dariau visa menesi.Be to visai neidavau i lauka, na nebent iki parduotuves, tad kai atsisakiau tokios pramogos iskart praejo galvos skausmai, kartais paskaudedavo, bet praeidavo.
Nestumo metu galima isgerti paracetamolio ir pabandykit tept menovasino spiritu, jis nekenkia vaisiui ir tikrai labai maloniai saldo ir nuima ta skausma thumbup.gif
Atsakyti
Kankindavausi verysad.gif šlapią rankšluostį ant galvos stipriai užsirišdavau,
Arba kavos išgerdavau...
Atsakyti
QUOTE(edita-edita @ 2008 12 15, 11:09)
tai zinom kad nuo temperaturos paracitamolis bet padeda kazkiek ir galvos skausmui man jei nestiprus juk nescia esu stipriu vaistu negalima taigi man ketanova kai dar nesilaukiau israsydavo gyditoja ir tai tik gerdavau kai jau stiprus skausmai budavo o tokio stiprumo vaistu kai esu nescia as tikrai negersiu bandyt galima ir silpnesnius vaistus nezinau kaip kitos ar gertu ketanova bet jau as tai tikrai ne schmoll.gif

astai ir pries stiprius vaistus na jei labai jau skaud ,tajp kad negaliu kenteti tai paracetamolio isgeriu ...o seip paguliu ar dar koki dregna ranksluosti ant kaktos ir praeina mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar yra homeopatiniai vaistukai nuo galvos skausmo, tinkami nėščioms ir maitinančioms. Tokie: Spigelon.
Aš juos derinu su galvos masažu (lengvu), pagulėjimu kilstelėjus kojas. Man padeda.
Beje, paracetamolio gert negaliu, nes esu alergiškai, tai čia kaip ir vienintelis variantas.
Linkiu nesirgti ir nesulaukt jokių netikusių skausmų smile.gif
Atsakyti
Man tai galva skaudedavo kol pykindavo ir vemdavau. Bet apie 12 sav. kartu su vemimais baigesi is galvos skausmai. O vaistuku negerdavau jokiu. Kavos irgi, nes nuo jos irgi pykindavo.
Atsakyti
QUOTE(spengla @ 2009 01 13, 14:16)
Dar yra homeopatiniai vaistukai nuo galvos skausmo, tinkami nėščioms ir maitinančioms. Tokie: Spigelon.
Aš juos derinu su galvos masažu (lengvu), pagulėjimu kilstelėjus kojas. Man padeda.
Beje, paracetamolio gert negaliu, nes esu alergiškai, tai čia kaip ir vienintelis variantas.
Linkiu nesirgti ir nesulaukt jokių netikusių skausmų  smile.gif

Reiks pabandyti situos vaistukus , nes skausmas kartais uzeina , o kad ir nedaug liko nesciai buti , teks maitinti (labai tikiuosi) taip kad tie vaistukai gal dar pravers
Atsakyti
aš irgi esu migrenininkė, bet dyvai, kai pastojau, tai galvą labai mažai kada skauda, va dabar iki 4 mėn. tik 2 kartus skaudėjo ir daktarė leido išgerti aspirino, tai iškart praėjo, o anksčiau pačius stipriausius naudodavau ir net po kelias tabletes išgerdavau, kol praeidavo.
Atsakyti