Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

aš kai buvau dviejų mėn. nestuke.gif tai buvo užėjęs toks galvos skausmas doh.gif dvi dienas prasikankinau,nuėjau pas gydytoją, spaudimas normoje thumbup.gif viskas dėl hormonų,tai liepė gerti paracetamolį,bet užteko vienos tabletės ir skausmą nuėmė kaip ranka,daugiau ir nebepasikartojo karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(sandrijja1980 @ 2010 03 21, 23:39)
man irgi gyd liepe paracetamoli gert,bet jis man ne smotais nepadeda.viena pazistama patare salto vandens mazais gurksneliais gurksnot,tol kol praeis,ir tai man padeda tikrai.kiekvienam savaip.be to gyd sake kad galva gali skaudeti del magnio trukumo,ar cia tiesa

Man galva skaudejo kai buvo keturi menesiai, nieks nepadejo kol nepradejau gerti Magni B6, tiesa kai buvo padideja gimdos tonusai vel pradejau gert situs vitaminus, ir viskas praejo, nes patikekit nesciajai labai truksta Magnio, nes iki nestumo mano organizmas negalejo priimti magnio, jei nors kokiam vitamine buvo magnio nors maza dalelyte, man skaudedavo pilva ir viduriuodavau ir visa gyvenima taip, o va dabar geriu magni du kart i diena ir nieko reiskias organizmui labai jo reikia
Atsakyti
Laba,

man irgi nemaza problema del galvos skausmo... visas nestumas kaip ir gerai butu, jeigu ne ta galva.. nors dar tik 3 men baigiasi.
ir pries nestuma galva skaudedavo labai, tai padedavo tik ibumetin...
dabar gydytoja sako, tik paracetamolis ir daugiau nieko, taciau jis nepadeda..
esme tame, kad spaudimas zemas, nuo pavargimo ar pan, ir isiskausta, tai iki pykinimo, ner ka daryti... niekas nepadeda nei saltas kompresas, nei pagulejimas nei pan, net tas pats paracetamolis, nei kava, nei grynas oras .
nezinau kartais net kur detis..
gal dar turit kokiu patarimu siuo klausimu..

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na mane taip pat kankina galvos skausmas, taciau jokiu vaistuku, net ir paracetamolio nevartoju schmoll.gif pasitepu smilkinius ta vadinamaja rusiska "zvaigzdute" ir stengiuosi paguleti, pailseti ax.gif aisku skausmas greit nepraeina, bet kuo daugiau ilsiesi ir buni gryname ore, tuo geriau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(SiGral @ 2010 04 16, 12:08)
Man galva skaudejo kai buvo keturi menesiai, nieks nepadejo kol nepradejau gerti Magni B6, tiesa kai buvo padideja gimdos tonusai vel pradejau gert situs vitaminus, ir viskas praejo, nes patikekit nesciajai labai truksta Magnio, nes iki nestumo mano organizmas negalejo priimti magnio, jei nors kokiam vitamine buvo magnio nors maza dalelyte, man skaudedavo pilva ir viduriuodavau ir visa gyvenima taip, o va dabar geriu magni du kart i diena ir nieko reiskias organizmui labai jo reikia

del magnio is tikro tiesa , kad jo truksta, galbut ir galvos skausmai kazkiek su visu tuo susije...
Atsakyti
man pirmo nestumo metu tik pastojus dingo visi skausmai (turiu migrena), dabar skauda galva gana daznai. jokiu vaistu nevartoju, paguliu, isgeriu kavos, pasitepu smilkinius mentolio tepalu.
Atsakyti
oi, mane ir uzpuole galvos skausmai-uzeina desnini smilkini, net aki spazmuot, vaje...nekas verysad.gif ir nakti, kartais prabundu, kad skauda, bet kentet galima...tik jau labai nemalonu, nes man gyvenime tik keleta kartu galva skaudejo....as pasitepu smilkinius "zvaigzdute"- geras daiktas...visada namie turiu...nuo vaikystes zinau, ar koks vabzdys ikanda ar sloga ar galva skauda-sis tepaliukas liux ir naturalus....pabandykit

user posted image
Atsakyti
QUOTE(giedre g @ 2010 09 06, 17:40)
oi, mane ir uzpuole galvos skausmai-uzeina desnini smilkini, net aki spazmuot, vaje...nekas  verysad.gif  ir nakti, kartais prabundu, kad skauda, bet kentet galima...tik jau labai nemalonu, nes man gyvenime tik keleta kartu galva skaudejo....as pasitepu smilkinius "zvaigzdute"- geras daiktas...visada namie turiu...nuo vaikystes zinau, ar koks vabzdys ikanda ar sloga ar galva skauda-sis tepaliukas liux ir naturalus....pabandykit

user posted image

idomu ar zvaigzdutes kazkur dabar buna pirkti?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2010 09 07, 16:54)
idomu ar zvaigzdutes kazkur dabar buna pirkti?
ax.gif

Tikrai butu idomu suzinoti... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Natali69 @ 2010 09 11, 11:24)
Tikrai butu idomu suzinoti...  g.gif

Buna buna zvaigzdutes pirkti, tik ne kaip anksciau tokioje skardineleje, bet tubeleje wink.gif
Atsakyti
QUOTE(giedre g @ 2010 09 06, 16:40)
oi, mane ir uzpuole galvos skausmai-uzeina desnini smilkini, net aki spazmuot, vaje...nekas  verysad.gif  ir nakti, kartais prabundu, kad skauda, bet kentet galima...tik jau labai nemalonu, nes man gyvenime tik keleta kartu galva skaudejo....as pasitepu smilkinius "zvaigzdute"- geras daiktas...visada namie turiu...nuo vaikystes zinau, ar koks vabzdys ikanda ar sloga ar galva skauda-sis tepaliukas liux ir naturalus....pabandykit

user posted image

Man irgi desini smilkini... doh.gif Tai silpniau, tai stipriau, kad net sunku kesti buna...Siaip labai retai skaudedavo galva, tai jauciuos tragiskai blink.gif Spaudimas visa nestuma idealus, tai nzn ko imtis.
Atsakyti
QUOTE(izabel @ 2010 09 13, 08:42)
Buna buna zvaigzdutes pirkti, tik ne kaip anksciau tokioje skardineleje, bet tubeleje wink.gif

Būna ir senovinėj pakuotėj, pirkau, kai buvo užėję galvos skausmai ir man ax.gif Tik pakuotės spalva ne raudona, o žalia ax.gif

Super dalykas thumbup.gif
Atsakyti