Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

Mano spaudimas normalus, net zemokas kartais, tad atrodo keista, kad skauda. Bet gal tai nera susije su nestumu? Gal tai labiau kokio nors oro ar susiniervinimo rezultatas? Vaistu negeriu, pakenciu ir po kurio praeina rolleyes.gif
Atsakyti
Aš irgi su Žvaigždute smilkinius ir kaktą trindavau ir padėdavo nuo galvos skausmo.. thumbup.gif
Atsakyti
na, man galva dazniausiai isiskauda nuo per ilgo sedejimo prie kompo ir nuovargio, tai as isbandziau toki receptuka-batonas su medum ir pienas ir iskart pietu miegelio-nu liux, padeda biggrin.gif
Atsakyti
As emiau ir ikaliau kavos, nors siaip jos nelabai ir megstu, kraujospudis normalus visada budavo.Tai padejo...net sunku patiketi ax.gif O skaudejo tai labai stipriai...
Atsakyti
Man nepadejo jokie homeopatiniai vaistai... neveike ir tiek...
Kai labai labai skaudedavo, papiknaudziaudavau ir isgerdavau citramono tablete... uzsirisdavau smarkiai skara galva, kad verztu iki tirpimo, ir paguledavau... Gal kam atrodys juokinga, bet patikekit manim, turiu migrena, todel zinau ka reikia galvos skausmas... sitas budas su galvos uzverzimu yra indenu laiku smile.gif kazkur knygoj perskaite mama, pabandziau ir padeda zinokit bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai 3 in 1: galva, sprandas ir pykinimas. Nesuprantu kas darosi 6 dieną kankinuosi ir i darbą reikia eiti. Aplinkiniai jau pripaišo gripo rūšy. Iš pirmo nėštumo tokių prisiminimu neturiu, tai tikiuosi šis negalavimas greit praeis.
Atsakyti
Kai zemas kraujospudis - isgeriu kavytes, tada, jei nepraeina kenciu... Jei negaliu galvos skausmo kenteti - isgeriu puse paracetamolio, jei nepadeda - dar puse.. ir guliu guliu jei tik vaikas leidzia ax.gif o zvaigzdutes tepaliukas man nei velnio nepadeda, veltui tuo riebalu smilkinius issimazoju, pora kartu pabandziau cia prisiskaicius, bet nepadejo man...
QUOTE(juraa @ 2010 09 07, 17:54)
idomu ar zvaigzdutes kazkur dabar buna pirkti?
ax.gif

Man vyras turguj nupirko, tik ten tokia tutele.. gal toj apvalioj mazutej dezutej geresnis g.gif
Atsakyti
Si tema ir man labai aktuali,nebezinau kur lyst,kai uzeina galvos skausmas,bet toks astrus unsure.gif tableciu griebtis kazkaip nesinori schmoll.gif
Atsakyti
Man gal pries savaite smarkiai skaudejo galva, tai tokia platoka juostele du kartus apsivyniojau aplink ir smarkiai suverziau, is pradziu nemalonus jausmas, bet po kokiu 5 minuciu skausmas gerokai sumazejo ir juosteles spaudimo nebesijaute. Tik jeigu juostele nusiimdavau, vel imdavo skaudeti, reikia ja nuolat suverzus laikyti, todel sis budas netinkamas, jei reikia kur nors eiti, nes dar kas palaikys isprotejusia hipe biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(JJmama @ 2010 10 14, 14:32)
Kai zemas kraujospudis - isgeriu kavytes, tada, jei nepraeina kenciu... Jei negaliu galvos skausmo kenteti - isgeriu puse paracetamolio,

As taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nuo pirmadienio kenciu siaubinga galvos skausma.. Pirma diena galvojau, gal pervargau per ta ilgaji savaitgali.. po dvieju dienu pakankamo poilsio ir galvos skausmo nepraejimo ishsigandau, kad gal busiu persalusi, na bet nei temperaturos nei kitu simptomu nera.. Siandien pasiskaiciau, tai sedziu su kavos puodeliu, nors siaip jos negeriu.. tikiuosi pades, nes jau baigiu nuproteti, gyvybe palaiko tik zinojimas del ko viskas blush2.gif

O as taip dziaugiausi, kai visi aplink sake, kad pastojus nebeskauda galvos.. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daylight25 @ 2010 11 04, 12:09)
Nuo pirmadienio kenciu siaubinga galvos skausma..  Siandien pasiskaiciau, tai sedziu su kavos puodeliu, nors siaip jos negeriu.. tikiuosi pades, nes jau baigiu nuproteti, gyvybe palaiko tik zinojimas del ko viskas  blush2.gif

Na, ar padejo Jums kava?
Man ana savaite vel buvo tokie migreniniai skausmai, skaudejo dvi dienas.. nelabai ir kava ir paracetamolis padejo... smilkini diege vis. kraujo spaudimas buvo vos 100 ir 60.. matyt nuo to rolleyes.gif
Atsakyti