Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(daylight25 @ 2010 11 04, 10:09)
Nuo pirmadienio kenciu siaubinga galvos skausma.. Pirma diena galvojau, gal pervargau per ta ilgaji savaitgali.. po dvieju dienu pakankamo poilsio ir galvos skausmo nepraejimo ishsigandau, kad gal busiu persalusi, na bet nei temperaturos nei kitu simptomu nera.. Siandien pasiskaiciau, tai sedziu su kavos puodeliu, nors siaip jos negeriu.. tikiuosi pades, nes jau baigiu nuproteti, gyvybe palaiko tik zinojimas del ko viskas  blush2.gif

O as taip dziaugiausi, kai visi aplink sake, kad pastojus nebeskauda galvos..  lotuliukas.gif

O man skaudedavo pries nestuke.gif o kai pastoviau liovesi, kaip ranka nuime, ir kai pagimdziau dar sio malonumo neturejau, kad tik neprisikarkinciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(juraa @ 2010 09 07, 16:54)
idomu ar zvaigzdutes kazkur dabar buna pirkti?
ax.gif

vakar pirkau eurovaistinej, lygiai toki pat kaip senu senovej budavo, raudonoj dezutej biggrin.gif

ziauriai vakar galva plyso, nepadejo nei kava, nei vanduo...teko vakaro sulaukt atsigult ir pasitrinti smilkinius su ta zvaigzdute...va tada ir pasijutau geriau rolleyes.gif
Atsakyti
O man nei jokie citramonai, nei ibupromai, nei kompresai nepadeda. Jau kai užeina skaudėt, tai užeina su pykinimu, su drebuliu, gali net kelias dienas nepraeit ir ilsėkis tu kiek tau patinka. Daktarė tik palinguoja galva ir liepia arbatos ar šilto pieno pagert.
Bet neseniai neapsikentusi po trijų dienų nesiliaujančio skausmo nuėjau į vaistinę, pasakiau, kad nėščia ir kad nežinau, kur galvą kišt. Pasiūlė tokias tabletes SPIGELON. Brangokos gal biškį pasirodė, bet nusipirkau ir.... jos padeda. Tik paskui pasiskaičiau ant pakuotės, kad čia homeopatinės thumbup.gif Nors man tai jokio skirtumo, bele tik veikia ir leliui nekenkia smile.gif
Atsakyti
Mergaites, as irgi su ta pacia problema. Su pirmu vaiku tai nezinojau kas tas galvos skausmas. Nei karto per nestuma nesuskaudo. O va antras nestumas - tai nors nusisauk doh.gif Skauda, skauda ir skauda. Jau buvau pradejusi galvoti ar cia normalu taip, bet paskaiciau jusu pasisakymus ir supratau, kad ne viena as tokia smile.gif Kolkas man padeda ramus pagulejimas lovoje. O kaip bus toliau, tai ziuresim smile.gif
Atsakyti
o as visa gyvenima kankinuosi su galvos skausmais ir tokie, akd iki vemimo... Gydytoja pavadino migreniniu galvos skausmu. Vienintelis dalykas kas padeda, tai kaip bebutu keista gyvenimo ritmas tavrkingas, ne per daug ir ne per mazai miego, nuo mitybos priklauso ir ar nuo kruvos veiksniu. Dazniausiai kai skauda tai einu pamiegot, nes jei nera galimybes iki vemimo nukeliauju. Jeigu persimiegu skauda, per silta - skauda, nesutvarkomas stresas - skauda, dideli renginiai, kur daug zmoniu (nepaaiskinama) - skauda, ir dar del galybes priezasciu.

O siaip nestumo pradzioj (dar nezinodama) pradejau padoriau gyvent (na miegas normaliai, maistas, vanduo ir pan.) ir galvos skausmo nebuvo, dabar velbiski daugiau nuovargio ir stai jis yra... Taigi reikia ilsetis ir myleti save.
O vaistai malsina simptomus, o pacia liga gali net sustiprint.
Atsakyti
turiu migrena su aura,tai mazdaug apie 10 savaite uzeidavo jos priepuoliai,dideli skausmai galvos,bet kas 4-5 dienas,reguliariai doh.gif kankinausi,tekdavo nutraukti planus .po kokio menesio baigesi,aisku,paskauda kai kada stipriai,bet kazko ypatingo nedarau.Sunku,bet susigyvenusi as su tuo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nojura @ 2010 11 06, 20:51)
Pasiūlė tokias tabletes SPIGELON.  Tik paskui pasiskaičiau ant pakuotės, kad čia homeopatinės  thumbup.gif Nors man tai jokio skirtumo, bele tik veikia ir leliui nekenkia  smile.gif

Super tos tabletytes thumbup.gif na, tik kai uzeina astrus, migreninis skausmas tai ju daug suciulpti reikia. Bet is tikruju veiksmingos, bent man. o del brangumo tai nemanau kad 12 kazkur lituku uz 50 tabletyciu daug blush2.gif o gydytoja sake kad ju galima vartoti kiek tik nori, nes poveikio jokio maziukui nedaro 4u.gif
Atsakyti
Nuo galvos skausmo ar peršalimo geriu homeopatines tab., padeda thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Mane irgi tas "malonumas" aplankė. Nežinojau pirmąjį nėštumą kas tai yra. Gerai, kad ne kasdien. Bet kai užeina, tai gulinėju, nes atrodo akys nuo karščio iškris blink.gif .
Reiks nusipirkti žvaigždutės ir su šaltu kompresu pabandyti, gal padės.
Neturiu spaudimo matuoklio, bet gali būti, kad jis nuo nestuke.gif pakilo, esu linkusi mažam.
Atsakyti
Sakykit, ar galima nėštumo pradžioje gerti Ospamox?
Turiu dažnai pasikartojantį sinusitą, ir tik šie antibiotikai man padeda...

Ir dabar jau žvėriškai skaudą dėljo galvą, nebepadeda jokie druskų ar karštų bulvių kompresai verysad.gif
Atsakyti
sveikos mergaites.. as cia nauja ir bandau rast paglbos. Panasu, kad galvos skausmai kankina beveik kas antra.. Mums dar tik 8 savaite nestuke.gif , bet turim ta pacia problema-galvos skausmus (siaip turiu migrena), ieskau patarimu kaip juos sumazint. Kol dar nezinojau kad maziukas jau yra vartojau Saridon, anadien teko paracetamolio gert, nes buvo ziauru..bet labai nesinori tu vaistu vartot..bandau su vadinamaja zvaigzdute tepliotis. gal kas bandet kokius masazus ar joga? kokiu efektingu budu migreniniams skausmams pasalint be vaistu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gajane @ 2010 11 29, 15:10)

Reiks nusipirkti žvaigždutės ir su šaltu kompresu pabandyti, gal padės.

man zvaigzdute ne visada padeda. pora dienu skaudejo galva, kad nieko negalejau veikti, tik guleti...tiesiog praejo po dvieju dienu ir viskas

QUOTE(RRamunė @ 2010 12 12, 15:13)
Sakykit, ar galima nėštumo pradžioje gerti Ospamox?

del antibu tai jau tikrai su gydytoju reiktu konsultuotis mirksiukas.gif
Atsakyti