Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(safariE @ 2010 12 13, 11:55)
sveikos mergaites.. as cia nauja ir bandau rast paglbos. Panasu, kad galvos skausmai kankina beveik kas antra.. Mums dar tik 8 savaite  nestuke.gif , bet turim ta pacia problema-galvos skausmus (siaip turiu migrena), ieskau patarimu kaip juos sumazint. Kol dar nezinojau kad maziukas jau yra vartojau Saridon, anadien teko paracetamolio gert, nes buvo ziauru..bet labai nesinori tu vaistu vartot..bandau su vadinamaja zvaigzdute tepliotis. gal kas bandet kokius masazus ar joga? kokiu efektingu budu migreniniams skausmams pasalint be vaistu?  smile.gif

Mane irgi kamuoja migrena, o nestumo metu galvos skausmas tampa nuolatiniu palydovu. Gydytoja leido vartot paracetamoli. Viena tablete per diena tikrai leliui nepakenks. 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mane kankina beprotiskas galvos skausmas. neisivaizduoju ko griebtis kad praeitu doh.gif gal galit patarti kuom nestukei numusti galvos skausma doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 04 18, 18:37)
sveikos, mane kankina beprotiskas galvos skausmas. neisivaizduoju ko griebtis kad praeitu  doh.gif  gal galit patarti kuom nestukei numusti galvos skausma  doh.gif

Labukas 4u.gif 4u.gif
pats geriausias budas ( bentjau man) tj smilkinius pasitept "zvaigzdute" buvo cia pries kelias dienas taip spaudimas pakilo, galvojau, kad galva sprogs, jau norejau paracetamoli gerti, nes ginekologe sake, kad galyma 1 tablete i diena... tj vienu zodziu radau zvaigzdute, pasitepiau ir praejo, po kiek laiko vel pradejo skaudeti, vel pasitepiau ir dar ant kaktos dregna ranksluostuka uzsidejau ir praejo... thumbup.gif na man bentjau padejo nuo padidejusio spaudimo... smile.gif tikiuosi ir jums pades.... 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
As nuo galvos skausmo gelbedavausi smarkiai suverzdama galva kokia skarele, bet viena nakti toks siaubingas skausmas uzejo, kad joks verzimas nepadejo, teko gerti paracetamoli. Padejo smile.gif
Atsakyti
aciu uz patarimus 4u.gif o apie zvaigzdute visai nepagalvojau doh.gif kaip tik turiu nauja nusipirkus. begu isbandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zemaiciuke @ 2011 04 18, 19:26)
aciu uz patarimus  4u.gif  o apie zvaigzdute visai nepagalvojau  doh.gif  kaip tik turiu nauja nusipirkus. begu isbandyt  4u.gif

Tikiuosi, kad padejo smile.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif mane taip pat kankina smarkus galvos skausmas,gine patare gerti daug vandens,buti grynam ore ir taip jau kazkas minejo slapia ranksluosti deti ant galvos,bet va apie vaistus sake JOKIU!!! Gerimas daug vandens gal ir padeda,arba is to didelio noro,kad neskaudetu....O apie zvaigzdute,reiks isbandyti....A dar pazystama patare sauksteli medaus su trupuciu cinamono,sako padeda,tik nezinau,kaip su tuo medum nesciom????Gal nieko???Reiks pasidomet.... g.gif
Atsakyti
QUOTE(aromat @ 2011 04 19, 12:48)
Sveikos 4u.gif mane taip pat kankina smarkus galvos skausmas,gine patare gerti daug vandens,buti grynam ore ir taip jau kazkas minejo slapia ranksluosti deti ant galvos,bet va apie vaistus sake JOKIU!!! Gerimas daug vandens gal ir padeda,arba is to didelio noro,kad neskaudetu....O apie zvaigzdute,reiks isbandyti....A dar pazystama patare sauksteli medaus su trupuciu cinamono,sako padeda,tik nezinau,kaip su tuo medum nesciom????Gal nieko???Reiks pasidomet.... g.gif

Man visi gydytojai, su kuriais kalbejau sake, kad jeigu labai skauda ir naturalios priemones nepadeda, paracetamolio tablete nepakenks. Nezinia, gal leliui besikankinanti is skausmo mama kenkia daug labiau negu pora tableciu paracetamolio per visa nestuma...
Atsakyti
Aš kol galiu, tol kenčiu, o kai jau matau, kad "gražiuoju" nepraeis skausmas, geriu 1/2 paracetamolio. 4u.gif
Atsakyti
na kai pirma diena sueme toks skausmas ir nepraejo visa diena, tai neiskenciau (nebepadejo ir zvaigzdute) paskambinau gydytojai, tai si liepe nedelsiant isgert tablete ibuprom, nes sake negalima kenteti didelio galvos skausmo. tai as isgeriau tik puse tabletes ir pakako. o vakar kai tik pradejo stipriau skaudeti patepiau zvaigzdute ir praejo bigsmile.gif dar vyras viena vaistuka pasake, reikia smilkinius patrinti su citrinos nupjautais galiukais, kai skausmas nedidelis padeda thumbup.gif
Atsakyti
Nuo migreninio galvos skausmo padeda saltas dregnas ranksluostis ant galvos ir keli lasai levandu eterinio aliejaus ant jo. Eterinis aliejus turi buti tikras, ekologiskas. O siaip, jei skausmas kartojasi, reiketu issiaiskinti priezasti - migrena, aukstas/zemas spaudimas ar dar kas.
Atsakyti
As tai ir paracetamoli gerdavau ir kompresus dedavau ir ko tik nedarydavau. Paskutiniu metu labai padejo vanduo su citrinu sultimis. Ar cia tas vitaminas C kazka duoda, ar as moraliskai tikiu, kad man padeda, bet man praeina skausmas.... g.gif
Atsakyti