Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(smarty_978 @ 2012 07 19, 16:04)
Anglijoj  nestuke.gif nuo visu skausmu rekomenduoja pirma paracetamoli. paskui. jei reikia, stipresnius nuskausminamuosius... ir kudikiams paracetamolis leidziamas nuo 2 men amziaus, o ibuprofenas - nuo 3ju... tai negi ibuprofenas maziau kenksmingas nei paracetamolis? kazkaip intuityviai atrodo priesingai... g.gif

Na kaip sakoma kiek žmonių tiek nuomonių,taip ir su vaistais ir valstybėmis. man asmeniškai nei šeimos gydytoja ,nei mano ginekologė neleido gert paracetamolio nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(žvilgsnė @ 2012 07 20, 14:12)
Na kaip sakoma kiek žmonių tiek nuomonių,taip ir su vaistais ir valstybėmis. man asmeniškai nei šeimos gydytoja ,nei mano ginekologė neleido gert paracetamolio nestuke.gif

as pati anglijoje tai sake gerti paracetamoli, o va draugems lt tai pirmiausias vaistas taip pat paracetamolis smile.gif
O ka seimos gydytoja patare gerti jei skausmas jau vos iskenciamas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abbe: 23 liepos 2012 - 16:52
QUOTE(Abbe @ 2012 07 23, 17:51)
as pati anglijoje tai sake gerti paracetamoli, o va draugems lt tai pirmiausias vaistas taip pat paracetamolis smile.gif
O ka seimos gydytoja patare gerti jei skausmas jau vos iskenciamas?

Aš gėriau spigeloną, arba jei jau skausmai iki vėmimo pusė ibupromo tabletės rolleyes.gif
Atsakyti
paracetamolis 4u.gif i nestumo pabaiga net ir padet pradejo doh.gif
Atsakyti
man tai kai skauda galva padeda liaudiskas metodas ax.gif tiesiog uzsidedu salta slapia ranksluostuka ant galvos ir po kiek laiko praeina mirksiukas.gif nei vaistu reik nei ka, o skausmas tai vos ne kaip migrenos buna doh.gif
Atsakyti
mergaites kaip daznai jus galvos skausmas aplanko?
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 07 28, 16:37)

Į savaitę aš šitą jausmą patiriu tikrai po kartą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Abbe @ 2012 07 28, 15:37)

is pradziu, kazkur kas antra diena jei ne kiekviena...nuo 5men i 2 sav/karta kazkur panasiai
Atsakyti
Šiandien specialiai dėl skausmo vaistukų paklausiau gydytojos, tai sakė, kad nuo skausmo galima vartoti Ibumax ir Ibumetin, bet ne daugiau kaip 400 mg.
Atsakyti
Aš labai bijojau kokius nors vaistus gerti... kentėjau, nors skausmas buvo iki vėmimo... sėdėjau nejudėjau, arba gulėjau, nes pasijudinus atrodė mirštu, tokioje būsenoje manau vaistų vartoti negalima, nes visi jie turi neigiamų pasekmių.
Atsakyti
Daznai skauda galva doh.gif gydytoja leido gerti paracetamoli, kadangi padejo tik pirma karta, o antra ne schmoll.gif daugiau ir negeriu. Man biski padeda mano mociutes metodas - uzdedu ant kaktos ir pakausio salta kopustu lapa ( tiesiog kopustus visada turiu ir laikau saldytuve) Kaip sakant du viename lotuliukas.gif Skaiciau, kad kopustu sultys mazina galvos skausma ir t.t. + saltis( vietoje salto slapio ranksluostuko )
O gine paskire gerti Magnesiuma Diasparali po 2 miltelius i diena ax.gif sake reikia prisotinti organizma Mg, bet man neiseina gerti 2 k per diena doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žaislų Karalienė: 12 rugpjūčio 2012 - 07:01
Pirmame trimestre, reguliariai, kas dvi savaites uzeidavo migreninis galvos skausmas, kuris tesdavosi po 12h. Negalejau nei i darba eiti, nei kokia veikla uzsiimti, tik gulejimas, kentejimas, ir vemimas is skausmo ( siaip jokiu blogavimu). Gydytojas leido gerti tik paracetamoli esant reikalui, geriau tik viena karta, nes jis man absoliuciai nepadejo, tad nebuvo prasmes ir vartoti. Tik izengus i antraji trimestra reguliarus galvos skausmai dingo mistiniu budu mirksiukas.gif
Atsakyti