Man irgi uzeina galvos sklausmai ir migrenos. Man irgi padeda saltas ranksluostis. Bet ji reikia uzrysti ant galvos, kad kazkiek suspaustu smilkinius. Ir pastoviai ji keisti, kad butu saltas. + i ledinio vandens dubineli dar ipilu acto. Tada su tuo ranksluosciu atsigulu i lova, atidarau langa ir giliai kvepuoju. Taip pat nestukems reikia nepamirsti gerti daug vandens ir mineralinio.
Ir mane nestumo metu pradejo daugiau kamuoti galvos skausmai. Visada vartodavau Citramona, jis visada padedavo. Bet gydytoja pasake, kad nestumo metu jo negalima, nes ir siaip vienu metu ji ketinta isimti is apyvartos del neigiamo poveikio (nepamenu kokio). Tai nestumo metu sake galima gerti Dolmen - ju yra milteliu ir tableciu pavidalu. Kaip ranka nuima skausma....
QUOTE(Miolanda @ 2014 09 01, 23:54)
Ir mane nestumo metu pradejo daugiau kamuoti galvos skausmai. Visada vartodavau Citramona, jis visada padedavo. Bet gydytoja pasake, kad nestumo metu jo negalima, nes ir siaip vienu metu ji ketinta isimti is apyvartos del neigiamo poveikio (nepamenu kokio). Tai nestumo metu sake galima gerti Dolmen - ju yra milteliu ir tableciu pavidalu. Kaip ranka nuima skausma....
Jus jau man atleiskite,nesusiturejau neisikisusi,bet pamaniau kad daug mamyciu busimu skaitineja sia tema ir dar kaip ir jus sumastys Dolmen isgerti.Tai labai stiprus vaistas nuo uzdegimo ir skausmo,beje ,receptinis,ir grieztai draudziamas vartoti nescioms ir maitinancioms.Jus pasiskaitykite informacini lapeli,ten aiskiai parasyta,kad vartojant si preparata pastebeti emriono pazeizimai ir panasiai.
Man taip pat skauda galva,labai daznai.Migrena.nesvarbu kad mano terapiaute siulo isgerti ibuprofeno ir t.t.Kam kankintis,ji sako??Deja zinau,kad nieko apart PARACITAMOLIO nesciosioms negalima gerti.Uzejus dideliems skausmams iki 2 tableciu,per para nedaugiau kaip 4.
QUOTE(Miolanda @ 2014 09 01, 23:54)
Oi, cia tikrai labai bloga rekomendacija...Gal Jus supainiojote pavadinimus? Nejaugi is tiesu gydytuoja si vaista Jums leido nauduoti?

QUOTE(Ksesanko @ 2014 09 04, 13:59)
Oi, cia tikrai labai bloga rekomendacija...Gal Jus supainiojote pavadinimus? Nejaugi is tiesu gydytuoja si vaista Jums leido nauduoti?
Tai labai stiprus receptiniai nuskausminamieji. As, kai turejau migrenas, tai man neurologe israsydavo Nimesil arba Dolmen. Bet nestumo metu as net Paracetamolio nevartuoju, nes vis tiek jis kenkia kepenims. O kai vaisius toks maziukas, geriau apsidrausti....

Dolmen parduoda be recepto, o informaciniame lapelyje parasyta, kad jo negalima vartoti tik treciame trimestre ir zindymo laikotarpiu
Mane nuo pat antro trimestro prakankino KASDIENIS galvos skausmas ir dažnos migrenos. Geriau po du paracetamolius su kofeinu kiekvieną rytą, nes kitaip tiesiog iš lovos išlipti negalėjau
Gydytojai vis ramino, kad paracetamolis lelytei nepakenks, o ibuprofeno tikrai negalima nestukėms. Po gimdymo buvo geriau
Sekmės visoms

QUOTE(Taram_param @ 2014 09 10, 09:27)
Mane nuo pat antro trimestro prakankino KASDIENIS galvos skausmas ir dažnos migrenos. Geriau po du paracetamolius su kofeinu kiekvieną rytą, nes kitaip tiesiog iš lovos išlipti negalėjau
Gydytojai vis ramino, kad paracetamolis lelytei nepakenks, o ibuprofeno tikrai negalima nestukėms. Po gimdymo buvo geriau
Sekmės visoms 

Mane 3 diena kamuoja galvos skausmas.36 nestumo savaite eina.iki siol nieko panasaus nebuvo.radau info kad jei skauda galva nedelsiant kreiptis I gydytoja. Kodel? Ko cua pozimys? Geriau paracetamoli .padeda bet neilgam
Mane taip pat labai dažnai šio nėštumo metu kankina migrena.
Lovoj tenka gulėti po 3 dienas, nes nei triukšmo, nei šviesos negaliu pakęsti, plius baisulingas pykinimas..
vienintelis dalykas, kuri atradau, kas palengvina - galva pakisu po saltu, tiesiog lediniu, dusu ir nedziovinu plauku.
Dar kartais padeda smilkiniu patepimas "Zvaigzdute".
Lovoj tenka gulėti po 3 dienas, nes nei triukšmo, nei šviesos negaliu pakęsti, plius baisulingas pykinimas..
vienintelis dalykas, kuri atradau, kas palengvina - galva pakisu po saltu, tiesiog lediniu, dusu ir nedziovinu plauku.
Dar kartais padeda smilkiniu patepimas "Zvaigzdute".
Man abiejų nėštumų metu labai skaudėdavo galvą, irgi po tris paras...
Kažkiek pagelbėdavo magnis (gerdavau tirpų, taip pat, čiulpdvau homeopatines tabletes nuo galvos skausmo), kartais gerdavau paracetamolio, dar ramybė ir prietema. Ir gerokai šalto vandnes išgerdavau. Jokių šokoladų, žuvies, pomidorų, paprikos ar kavos kol galvą skauda.
Laikykitės, visoms kuo geriausios sveikatos ir gražaus laukimo
.
Kažkiek pagelbėdavo magnis (gerdavau tirpų, taip pat, čiulpdvau homeopatines tabletes nuo galvos skausmo), kartais gerdavau paracetamolio, dar ramybė ir prietema. Ir gerokai šalto vandnes išgerdavau. Jokių šokoladų, žuvies, pomidorų, paprikos ar kavos kol galvą skauda.
Laikykitės, visoms kuo geriausios sveikatos ir gražaus laukimo

QUOTE(Element @ 2014 09 13, 13:26)
Mane 3 diena kamuoja galvos skausmas.36 nestumo savaite eina.iki siol nieko panasaus nebuvo.radau info kad jei skauda galva nedelsiant kreiptis I gydytoja. Kodel? Ko cua pozimys? Geriau paracetamoli .padeda bet neilgam
Gali buti pakilo krausjospudzio pozymis, o tai gali reiksti preeklamsija. Tad verta butu pasitikrinti spaudima

Spengla, o man kaip tik sokoladas padedavo. Paracetamolis + kava + sokoladas is pat ryto. Kartais nuo to pageredavo

Sveikos
man uzejo nezmoniskas galvos skausmas, trunka jau 4-ias dienas, nebezinau kur detis, nakti net miegoti negaliu, kelis kartus geriau paracetamolio, bet jokio poveikio, kai buvo labai blogai, geriau puse tabletes ibumetino, jis iskart padedavo...bet jo gerti negalima tai geriu tik extra atvejais. rytoj keliauju pas gydytoja, tikiuosi ka pasiulys..
spigelon homeopatiniai nepadeda, zvaigzdute taip pat, saltas ranksluostis irgi nieko neduoda
man uzejo nezmoniskas galvos skausmas, trunka jau 4-ias dienas, nebezinau kur detis, nakti net miegoti negaliu, kelis kartus geriau paracetamolio, bet jokio poveikio, kai buvo labai blogai, geriau puse tabletes ibumetino, jis iskart padedavo...bet jo gerti negalima tai geriu tik extra atvejais. rytoj keliauju pas gydytoja, tikiuosi ka pasiulys..
spigelon homeopatiniai nepadeda, zvaigzdute taip pat, saltas ranksluostis irgi nieko neduoda