Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

As irgi prie tu kurias kankina galvos skausmai, vartoju saikingai paracetamoli ir tepuosi smilkinius zvaigzdute, pastaroji tikrai padeda smile.gif
Atsakyti
Pirmąjį trimestrą kentėjau savo migreninius galvos skausmus - paracetamolis nepadėjo, o kitokių vaistų gydytojai vartoti nerekomendavo. Buvo labai baisu - skausmas trukdavo po kelias dienas, vemdavau, gyvenimas atrodė nebemielas... Prasidėjus antram trimestrui, skausmai dingo, buvo gal porą kartų užėję, bet galėjau kentėti ir net miegoti, kas šiaip migrenos metu sudėtinga. Dabar, prasidėjus trečiam trimestrui, skausmai vėl mistiškai sugrįžo... Kai jau žalia nuo skausmo akyse, išgeriu paracetamolio, bet realiai skausmo jis nenumalšina, labiau gal morališkai "padeda" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2013 01 22, 19:56)
As irgi prie tu kurias kankina galvos skausmai, vartoju saikingai paracetamoli ir tepuosi smilkinius zvaigzdute, pastaroji tikrai padeda smile.gif

mane jau kuri laika kamuoja skausmai, paracetamoli geriu, kai jau kentet neina, irgi zvaigzdute tepuosi thumbup.gif ir saltas, slapias ranksluostukas ant kaktos - is esmes galva vistiek skauda doh.gif
kazkaip lyg ir nebuvau linkusi i galvos skausmus anksciau... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blyksteli @ 2013 01 23, 05:28)
mane jau kuri laika kamuoja skausmai, paracetamoli geriu, kai jau kentet neina, irgi zvaigzdute tepuosi  thumbup.gif ir saltas, slapias ranksluostukas ant kaktos - is esmes galva vistiek skauda  doh.gif
kazkaip lyg ir nebuvau linkusi i galvos skausmus anksciau... blink.gif

As irgi nebuvau linkusi i tokio tipo galvos skausmus, t.y. kai gali skaudeti kelias dienas is eiles nepraeinant blink.gif Dar grynas oras i nauda, arba bent jau geras patalpu vedinimas. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Black Swan @ 2013 01 22, 19:56)

Perskaiciau Jusu post'a ir prisiminiau savo situacija, is kurios dabar juokas ima... biggrin.gif Pamenu, kai laukiausi dukrytes, ziauriai skaudedavo galva, tai irgi neiskentusi isgerdavau paracetamolio tablete ir issitepdaviau smilkinius zvaigzdute...bet viena vakara kai taip skaudejo, skubedama bet kaip uztepiau, o ryte atsikeliau su raudonais nudegintais smilkiniais, kaip koks ufonautas. lotuliukas.gif Ta kart zinoma, neeme juokas, bet dabar juokinga.. smile.gif Uztepiau per stora sluoksni zvaigdutes ir nudegino man tuos smilkinius ji. Bet viskas susitvarke, raudonos demes dingo po keliu dienu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tekantisaule @ 2013 01 29, 11:42)
Perskaiciau Jusu post'a ir prisiminiau savo situacija, is kurios dabar juokas ima...  biggrin.gif  Pamenu, kai laukiausi dukrytes, ziauriai skaudedavo galva, tai irgi neiskentusi isgerdavau paracetamolio tablete ir issitepdaviau smilkinius zvaigzdute...bet viena vakara kai taip skaudejo, skubedama bet kaip uztepiau, o ryte atsikeliau su raudonais nudegintais smilkiniais, kaip koks ufonautas.  lotuliukas.gif  Ta kart zinoma, neeme juokas, bet dabar juokinga..  smile.gif  Uztepiau per stora sluoksni zvaigdutes ir nudegino man tuos smilkinius ji. Bet viskas susitvarke, raudonos demes dingo po keliu dienu.  smile.gif

Oho, va tokio dalyko neteko girdeti. Na as kazkaip nepadauginu, bet ateiciai zinosiu, kaip nenusideginti smilkiniu biggrin.gif
Atsakyti
mane taip pat kamavo galvos skausmai,vaistų negerdavau,stengdavausi kuo daugiau pailsėti,pamiegoti ir praeidavo ax.gif nors kartais tas skausmas davesdavo net iki pykinimo doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mane irgi kankina migrena. su pirmu vaiku isgerdavau daug vandens ir ji buvo dingusi. dabar mums 14 sav. ir jau kelis kartus buvo uzeje iki pykinimo. vaistu nenoriu vartoti ir zinau kad galima Apap ir dar kazka. bet girdejau apie magnetines apyrankes, bandysiu parsisiųst iš UK, sako orginalios padeda. gal kas bandėt?
Atsakyti
iki siol buvo viskas gerai... eina 31 savaite, jau kelinta diena nezmoniskai skauda galva sad.gif visa laika mazdaug tuo paciu metu, i vakara apie 17-18 val., nezinau kur detis kaip skauda sad.gif
Atsakyti
Pirmą nėštumą pakentėdavau. Bet kai šį jau pirmą semestrą turėjau 3 migrenos priepolius, pasiskaičiau Neocitramono info lapelį, o ten parašyta, kad jį draudžiama vartoti paskutinius 3 nėštumo mėnesius. Todėl kol galiu - išgeriu tabletę ir nesikankinu.
Atsakyti
Pabandykite dar daug skysčių gerti. Ypač dabar, kai tokia karšta vasara. Man šį nėštumą, dar neskaudėjo galvos, bet aną vadavausi gerdama daug skyčių ir aišku poilsis.
Atsakyti
Kankinuosi ir as su daznu galvos skausmu. doh.gif Vaistu negeriu, ranka nekyla, nors jau vienu momentu galvojau griebsiu tabletyte. Nuo zvaigzdutes dar blogiau, rodos plys galva pusiau doh.gif slapias ranksluostis ant galvos ir gulejimas mano palydovai, bet padet tik truputu padeda. Galvos skausmas net iki dvieju dienu uzsitesia doh.gif unsure.gif negaliu nei kokiu darbu daryt,nei apskritai kalbet verysad.gif
Atsakyti