Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

QUOTE(AGNIUXX @ 2006 10 06, 16:12)
ačių už patarimus.man taip pat užeina tas galvos skausmai ypač vakarais.man tai gali būti ir dėl to,kad stengiuosi nebegerti kavos,o seniau gerdavau po 3-4 puodukud per dieną.

Tai koks vienas puodelis ne itin stiprios kavos juk nepakenks ax.gif As gerdavau nemazai kavos iki nestumo, o dabar maziau, silpnesnes ir balintos pienu. Tikrai nemanau, kad labai jau ten kenkiu. Ypac kad spaudimas mano zemas pastoviai, tai pati gydytoja rekomendavo.
Atsakyti
Man kiekviena diena skauda galva. Gal del to, kad darbo kabinetas nevedinamas, nes labai salta lauke, ir dar peciuka issijungiam, tai isvis galva sprogsta. Pagereja nuo gryno ir vesaus oro, bet ne visada yra galimybiu iseiti i lauka. Kai vaziuoju traukiniu ar atubusu atsidarau fortkute. Zmones gal kartais ir piktai pasiziuri, kad tipo salta, bet jei kas pasakytu bent zodi, atsauciau, kad tada galiu ir apsivemti prie visu, nes ir pykina, kai gryno oro truksta.
Atsakyti
Baisi migrena... verysad.gif
Atsakyti
Kita kart taip skauda galva, kad atrodo nors imk ir gun_bandana.gif verysad.gif
Atsakyti
man tai retkarciais irgi paskausta, kadangi nelabai stipriai tai tiesiog laukiu kol praeian smile.gif bet siaip jei jau labai skauda tai geriau isgerti vaistu, nes skausmas gali pakenkti. todel jei jum labai skauda paklauskit daktaro kokiu vaistu geriausia isgerti.
Atsakyti
man gine.sake,kad apap 1-2tab.galima isgerti.o nuo migrenos yra kazkokie lasiukai homeopatiniai.reikes vaistinej paklausti,jei vel skaudes.
Atsakyti
as irgi biski migrenine verysad.gif tai jau 3 kartus teko citramona gerti, daktare sake nieko, jei nedaznai, man daugiau niekas nepadeda doh.gif
Atsakyti
siaip tai galva skauda, kai dideja kraujo kiekis organizme- tai yra normalu, o man dabar 34sav pradejo skaudėti- ir žinau kodėl- ogi labai nepatogiai miegu- sėdėdama verysad.gif rūgštys graužia verysad.gif
Atsakyti
dažnai galvos skausmas būna nuo labai žemo arba labai aukšto spaudimo. mano buvo žemas, tai kankinausi labai, nes nei kavos negalėjau gert, nei žalios arbatos. tai daktarė pasakė, kad galima paracetamolio kaip labai skauda. ir tikrai, padeda. o dabar jau galiu vėl žalią arbatą gert, jau ji man vėl normalaus skonio, tai tikiuosi išvengt tų baisių skausmų doh.gif
Atsakyti
o man irgi pradejo galva skaudeti doh.gif i kavos puse tai net paziureti negaliu, kai seniau ne zingsnio is ryto be kavos puodelio...nezinau, kazkaip vaistu nesinori vartoti, kol skausmas pakenciamas...
Atsakyti
Kazkaip kokias dvi savaites irgi galva skaudjo,nors prie tai jokiu migrenu nebuvo.Bet kol pakenciama,tai vaistu negeriu,o kai darausi nedarbinga,tai iu ir nedirbu,prasieinu per gryna ora ir miegoti....
Atsakyti
Dziaugiausi kad neturejau jokiu galvos skausmu,o va dabar,12-ta sav.prasidejo...Net nakti skauda.Gydytoja leidzia gerti tik tylenol,jokiu kitu vaistu.Ypac negalima aspirino ir ibuprofeno.
Atsakyti