Įkraunama...
Įkraunama...

Nėštumas ir galvos skausmas

Sveikos. bye1.gif Galiu patarti jei skauda galva nestumometu nusipirkit homeopatini vaista Spigelon, as pati ji vartojau budama nescia ir dabar kai maitinu savo mergyte paprastu vaistu gertnegaliu todel toliau esan skausmui vartoju si vaista.Poveikis jauciamas po 15 min. thumbup.gif Sekmes 4u.gif
Atsakyti
O man Spigelon nepadejo g.gif Iki nestumo, esant galvos skausmui, gerdavau Ketanova. O kai jau buvau nestuke.gif , galvos skausmai uzeidavo reciau, taciau laaabai stiprus, ir jokie Spigelonai nepadejo. Teko gerti paracetamoli. mirksiukas.gif
Atsakyti
Labas mergytės nestuke.gif ,man vakar nuo streso taip skaudėjo galva tai žinojau kad galima ketanova gert,bet ir jis nepadėjo,tai pasiskambinau gydytojai ir pasakiau kas daros ,man nuo streso skaudėjo galva ,tai patarė išgert brendžio 50 gr. smile.gif ir ka jus galvojat tikrai padėjo ,nors jau galvojau kad teks į ligonine važiuot,nes su pirmu taip ir buvo iš vakaro labai skaudėjo galva o ryte nubėgo vandenis ir išvažiavau gimdyt ,tai to labiausiai ir bijojau. bet kolkas naktis praėjo ramiai gal ir viskas bus gerai. nes iki vaikiuko atėjimo liko dvi savaitėlės . tikiuosi išlaukti. smile.gif sėkmės visoms nestuke.gif iki.
Atsakyti
Bet ar tikrai ketanova galima gerti? g.gif :Nors gal pacioj pabaigoj ir galima, nezinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2007 02 05, 14:16)
Bet ar tikrai ketanova galima gerti?  g.gif  :Nors gal pacioj pabaigoj ir galima, nezinau  blush2.gif

man jokie vaistai nepadeda nuo galvos, gine sake susileisti ketanova ir citramona leido gerti, sako 3 men praejo, galima drasiau su vaistais elgtis, bet saikinai, man jei skauda galva, tai net iki vemimo, alpimo ir t.t., tai sake geriau nelaukti tokio skausmo ir malsinti vaistais.
Atsakyti
Na as tai pries ketanova,tai labai stiprus vaistas,jau geriau citramona vartot rolleyes.gif
Atsakyti
Man tai geriausiai miegas padeda. Galva vis vakarais skauda - geriausias budas kuo greiciau i lovyte ir miegot. o vaistu nenoriu gerti. Beje, dar pasivaksciojimai lauke padeda, bet dabar salta, neleksiu nakti i speiga verysad.gif
Atsakyti
O mane kankini siaubingi galvos skausmai sad.gif Net naktį nuo jų pabundu. Ir terapeutė, ir ginė leido gert paracetamolį - bet man jis nepadeda. Tepuosi ir smilkinius su žvaigždute, tai tik tam laikui atšaldo. O taip neramu, atrodo, kad ta galva tuoj plyš verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune27 @ 2007 02 05, 12:56)
Labas mergytės  nestuke.gif  ,man vakar nuo streso taip skaudėjo galva tai žinojau kad galima ketanova gert,bet ir jis nepadėjo,tai pasiskambinau gydytojai ir pasakiau kas daros ,man nuo streso skaudėjo galva ,tai patarė išgert brendžio 50 gr.  smile.gif  ir ka jus galvojat tikrai padėjo ,nors jau galvojau kad teks į ligonine važiuot,nes su pirmu taip ir buvo iš vakaro labai skaudėjo galva o ryte nubėgo vandenis ir išvažiavau gimdyt ,tai to labiausiai ir bijojau. bet kolkas naktis praėjo ramiai gal ir viskas bus gerai. nes iki vaikiuko atėjimo liko dvi savaitėlės . tikiuosi išlaukti.  smile.gif sėkmės visoms  nestuke.gif iki.

na siulyciau del ketanovo nestuke.gif metu pasikonsultuot dar su gydytojais kitais, man atrodo kad kazka tu cia maisai... tai labai stiprus vaistas, kurio tikrai turetum vengt nestumo metu... g.gif

man dar nuo galvos skausmo padeda slapias ir saltas ranksluostis ant kaktos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nomra @ 2005 07 27, 16:27)
Sveikos visos

Gal kas turit patarimų, ką daryti su galvos skausmu. Įtariu, kad esu nėščia ir šią savaitę jau antrą kartą užeina stiprus galvos skausmas. Net darbui susikapti sunku. Labai nesinori vaistukų, nes jai įtarimai pasitvirtins, tai leliui dabar pats vystymasis. 1-2 puodeliai kavos nepadeda, o perduozuoti irgi nesinori.
Gal žinot kokių arbatų, hemeopatinių vaistukų ar dar kokių priemonių?

Ačiū

Labukas. As ir labai daznai jauciu ta galvos skausma. esu 14sav nescia, ir kiek pamenu nuo pat pradzios pastoviai jausdavau skausmus, kiek galedavau kentedavau doh.gif bet kai jau nebegaledavau, gerdavau vaistus..ir aplamai pastoviai jauciu toki sioki nemalonu skausmeli, spaudima galvoje..po darbo dienos noriu tik pailseti ir miegoti..
Atsakyti
man taip pat per nestuma labai skauda galva kartais net po kelias paras klausiaus ginekologo ka patartu tai sake kad ketanovo vartoti isvis negalima taip pat ir citramono galima tik paracetamoli bet kad jis man nelabai padeda tad as dabar drauges patarimu isgeriu slakeli konjako ir man jis padeda ir jau kelios savaites kaip neskauda galvos thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zorzeta1984 @ 2007 02 01, 02:07)
Sveikos. bye1.gif Galiu patarti jei skauda galva nestumometu nusipirkit homeopatini vaista Spigelon, as pati ji vartojau budama  nescia ir dabar kai maitinu savo mergyte paprastu vaistu gertnegaliu todel toliau esan skausmui vartoju si vaista.Poveikis jauciamas po 15 min. thumbup.gif Sekmes 4u.gif

va va as apie sita vaistuka irgi girdejau geru atsiliepimu thumbup.gif
Atsakyti