Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Lanuska @ 2009 03 27, 18:08)
Aciu Dievui priaugau  thumbup.gif  sveriau 48-49kg,dabar sveriu 50kg (gerai pavalgius)..Juokauju zinoma  biggrin.gif  Nu galima sakyt kg priaugau viena,bet nemanau,kad nuo ju..

Gal nesigazdinkim. 4u.gif biggrin.gif na vieno tai nebaisu... bet kokiu 5kg schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
Man taip pat patepliojo. 4u.gif nemanau,kad blogai,as viena diena papyliau kaip is kibiro,o db nyma jau, tai geriu vel lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Yasminelle geriu metai laiko, is pradziu ir man patepliojo, bet po to nustojo. Svoris nepakito, Jokiu salutiniu poveikiu nebuvo. Vienas teigiamas dalykas -padidejo mano krutine smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 17:53)
Yasminelle geriu metai laiko, is pradziu ir man patepliojo, bet po to nustojo. Svoris nepakito, Jokiu salutiniu poveikiu nebuvo. Vienas teigiamas dalykas -padidejo mano krutine  smile.gif  4u.gif

Tai vat nuo ko cia ta krutine,o as maniau ,kad nuo to vieno priaugto kg lotuliukas.gif Is tikruju man ir padidejo,pastebejau,nes esu bepape,tai tas mazas paaugimas matos blush2.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lanuska @ 2009 03 27, 20:47)
Tai vat nuo ko cia ta krutine,o as maniau ,kad nuo to vieno priaugto kg  lotuliukas.gif  Is tikruju man ir padidejo,pastebejau,nes esu bepape,tai tas mazas paaugimas matos  blush2.gif  thumbup.gif

kaip gerai, kad kontraceptines turi ne tik minusu, bet ir pliusu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(monika 22 @ 2009 03 27, 23:05)
kaip gerai, kad kontraceptines turi ne tik minusu, bet ir pliusu  4u.gif

bet reikia pagalvoti apie ateity del busimu vaiku nes KT daro dideli poveiki kiek zinau aisku ne visom bet rizika yra nes vistik tai chemija doh.gif
Atsakyti
Manau,kas geria,zino apie pasekmes, visgi domisi 4u.gif

As ves su problema, doh.gif wub.gif atsikeliau ir galvojau man viskas,galva plyso ,kaip nezinau kas, isgeriau dvi tabletes ketanov ir uzmigau,jau geriau ( tfu tfu tfu), ar ketanov ( vaistai nuo skausmo) , nesilpnina KT? aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Naudoju "Yasminelle" jau puse metu (cia mano pirmosios tableteles) smile.gif kol kas esu labai patenkinta 4u.gif vienintelis salutinis poveikis kuri pajutau, tai kad kaupiasi skysciai, ranku pirstai vakarais tinsta verysad.gif
Atsakyti
Aišku, kad žinau apie pasekmes, bet žinau ir apie tokias pasekmes, kai aplink mažyliai laksto lotuliukas.gif prezervatyvais nepasitikiu, o kitos priemones kazkaip nelabai, tai lieka tik kontracentines tabletes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 28, 13:27)
Manau,kas geria,zino apie pasekmes, visgi domisi 4u.gif

As ves su problema, doh.gif  wub.gif  atsikeliau ir galvojau man viskas,galva plyso ,kaip nezinau kas, isgeriau dvi tabletes ketanov ir uzmigau,jau geriau ( tfu tfu tfu),  ar ketanov ( vaistai nuo skausmo) , nesilpnina KT? aciu wub.gif  4u.gif

Nemanau,kad veikia,nes pati esu nuo mazens jau su amzinais galvos skausmais,joki vaistai nepadeda tik Ketanovas..O dabar isvis,kol sergu tol galva plysta(pakausis),va sitas tai gali but nuo KT..
Atsakyti
QUOTE(Chanell @ 2009 03 28, 14:27)
ar ketanov ( vaistai nuo skausmo) , nesilpnina KT? aciu wub.gif  4u.gif

info lapelyje turetu rasyti jei silpnina smile.gif
Atsakyti
Lanuska,laikykis,tie galvos skausmai - baisu. doh.gif 4u.gif

Mimuke mano, aciu wub.gif

as vel su beda blink.gif snd reikejo laikrodi atsukt i prieki, tai gerdavau visad 12h dienos,o snd isgeriau13h , tai cia gerai padariau,ar gert kaip ir pasukus 12h? g.gif
Atsakyti