Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(lassie172 @ 2009 01 31, 20:51)
Jau antra savaite vartoju Yasminelle, tai atsirado vos ne visi salutiniai poveikiai blink.gif  Pykina, skauda galva, jauciuosi pavargus, skauda skrandi, svaigsta galva, ispila karstis, padazneja sirdies plakimas, padidejo apetitas, sumazejo noras  smileysex.gif  gydytoja sake, kad jokiu budu negalima mesti vartoti vidury ciklo, nes gali atsitikti dar blogesniu dalyku. Idomu ar tai praeina po kiek laiko ar reiskia, jog man Yasminelle netinka?

Manau kad tau jos netinka, man nuo kitu taip budavo. Bet ten labai mazos dozes, gali but kad pirma karta geri ir organizmas labai sunkiai adaptuojas priegaunamu hormonu.
Atsakyti
QUOTE(lassie172 @ 2009 01 31, 19:51)
Idomu ar tai praeina po kiek laiko ar reiskia, jog man Yasminelle netinka?

man buvo vienas kitas salutinis pozymis is cia tu tavo isvardintu g.gif
kartais vienas kartais kitas pasireiksdavo, bet labai nekamavo.. g.gif
praejo..
dar tik antra savaite.. ar gine neispejo, kad tris menesius organizmas pratinasi prie hormonu? g.gif
gal susitvarkytu ir tau? 4u.gif
Atsakyti
Man irgi sakė kad bent jau porą mėn pabandyčiau pagerti jei požymiai pakeliami. Ale man viskas gerai, jaučiu kad man jos net į naudą išėjo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mielosios.. 4u.gif

Iškilo pora kalusimėlių,kurie niekaip neduoda ramybės.. :

Vartoju kontaceptinių antrą pakuotę, prasidėjo menesinės per tą petrauką ,išgėriau aštuntą dieną,kaip ir reikia. Tai noriu paklaust,ar kiekvienos pakuotįs pirmas septynias dienas butina apsauga papaildoma?

Ir ar per mėnesinių dienas yra kontraceptinių poveikis ar ir per jas reikia papildomos apsaugos? doh.gif ax.gif g.gif

Labai jums ačiū 4u.gif
blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 09, 07:31)

jokios papildomos apsaugs nereikia mirksiukas.gif
cia tik pirmaja pakuote pradejus reikejo 7 dienas saugotis wink.gif

ir per mmm nereikia, islieka KT poveikis 4u.gif

tiesiog isgeri dabar ta visa pakuote, savaite nuo ju pailsi ir vel geri ir t.t. mirksiukas.gif
jokiu papildomu apsaugu nereikia 4u.gif

nebent nutiktu taip, kad kokia tablete praleistum netycia, bet cia jau kitas klausimas butu ax.gif
Atsakyti
LAbutis mergaites 4u.gif
As irgi dabar svarsatu kokias KT pasirinkti, ir niekaip neapsisprendziu, noreciau kad nuo ju neaugtu svoris, ir aisku neprapultu noras....
Ar tikrai nuo u svoris nedideja taip, kaip nuo kitu KT????
Bukit gerutes, parasykit, jau laukiu mmm ir teks pirkt KT doh.gif
Atsakyti
QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 09, 15:09)
LAbutis mergaites 4u.gif
As irgi dabar svarsatu kokias KT pasirinkti, ir niekaip neapsisprendziu, noreciau kad nuo ju neaugtu svoris, ir aisku neprapultu noras....
Ar tikrai nuo u svoris nedideja taip, kaip nuo kitu KT????
Bukit gerutes, parasykit, jau laukiu mmm ir teks pirkt KT doh.gif

uz visas nekalbesiu, bet kas liecia mane tai svorio tikrai nepriaugau wink.gif
o ir noras tikrai nedinges mirksiukas.gif blush2.gif
noris kaip ir vos ne kiekviena diena blush2.gif
taip kad, bent jau as, siom KT esu tikrai patenkinta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 02 09, 17:37)
uz visas nekalbesiu, bet kas liecia mane tai svorio tikrai nepriaugau wink.gif
o ir noras tikrai nedinges  mirksiukas.gif  blush2.gif
noris kaip ir vos ne kiekviena diena  blush2.gif
taip kad, bent jau as, siom KT esu tikrai patenkinta  thumbup.gif

Tai labai gerai ir dziaugiuosi thumbup.gif
Gal reikes ir man pabandyt jas vartot, spiralei nesiryztu niekaip, baisoka kazkodel, tai nors KT reikia pradet...
Nors vaikuciu gal jau ir nebeturesim daugiau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, ka as galiu pasakyti apie sias ,,Yasminelle" tabletes, tai, kad as jas jau du metus naudoju, niekada anksciau jokiu kitu negeriau, tik sitas, jas pradejau gerti vos tik joms atsiradus smile.gif Niekada nepatyriau jokio salutinio poveikio, svorio nepriaugau, jis man net kaip tik pradejo kristi, nei pykino, nei galvos skaudejo, tikrai nekeisciau ju i jokias kitas mirksiukas.gif Praejus metams kai jas pradejau gerti, dariau pertraukau, na 50 dienu beveik nesirgau, bet po menesiniu viskas stojo i savo vezes ax.gif Kas dziugina, kad geriant jas menesiniu skausmai labai sumazejo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Giedrutis @ 2009 02 09, 20:39)
Na, ka as galiu pasakyti apie sias ,,Yasminelle" tabletes, tai, kad as jas jau du metus naudoju, niekada anksciau jokiu kitu negeriau, tik sitas, jas pradejau gerti vos tik joms atsiradus smile.gif  Niekada nepatyriau jokio salutinio poveikio, svorio nepriaugau, jis man net kaip tik pradejo kristi, nei pykino, nei galvos skaudejo, tikrai nekeisciau ju i jokias kitas mirksiukas.gif  Praejus metams kai jas pradejau gerti, dariau pertraukau, na 50 dienu beveik nesirgau, bet po menesiniu viskas stojo i savo vezes ax.gif  Kas dziugina, kad geriant jas menesiniu skausmai labai sumazejo thumbup.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif bandysiu ir as, jauciu sias KT, kiek skaitau daug geru atsiliepimu apie jas, na gal ir kaina atitinka kokybe, ir svarbiausia gal nekils svoris ir nesumazes noras lotuliukas.gif
Atsakyti
Siaip esu is kitu girdejusi atsiliepimu, kad ir tu salutiniu poveikiu atsirasdavo, bet man tai sakau visiskai nieko, esu labai patenkinta thumbup.gif O del to svorio augimo, tai kai vis nueinu pas savi ginekologe, ji vis manes paklausia kaip su svoriu man, tai as sakau, kad visiskai neauga, tai ji man sake, kad cia del to, jog sios tabletes turi labai mazai hormonu, tai va smile.gif
Atsakyti
QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 09, 18:02)
Tai labai gerai ir dziaugiuosi thumbup.gif
Gal reikes ir man pabandyt jas vartot, spiralei nesiryztu niekaip, baisoka kazkodel, tai nors KT reikia pradet...
Nors vaikuciu gal jau ir nebeturesim daugiau lotuliukas.gif

O as manau, kad tik tavo organizmas nuspres, ar jos tau tinka, ar ne - cia gi individualu labai...
Atsakyti