O siaip tai tikrai sugebet reikia taip prisidirbt
Manau reiketu pasikonsultuoti su gydytoja, nes postinoro ir KT sudetis labai skirtinga, todel abejociau patarimais praleist tablete, o veliau test lyg niekur nieko. Nes sitaip gali but kad nebebusi apsaugota. Antra, sitokie eksperimentai gali ziauriai isreguliuot hormonus su nenumanomom pasekmem. Zodziu as tavo vietoj kulniuociau pas gydytoja tuojau pat arba bent pasiskambinciau pasiklaust.
Atleisk bet kiek tau metu? Jauciu ne daugiau 16
QUOTE(garbane @ 2009 02 14, 00:25)
Manau reiketu pasikonsultuoti su gydytoja, nes postinoro ir KT sudetis labai skirtinga, todel abejociau patarimais praleist tablete, o veliau test lyg niekur nieko. Nes sitaip gali but kad nebebusi apsaugota.
Del apsaugojimo, tai abieju paskirtis tokia pat: apsaugoti nuo nepageidaujamo nestumo
Man dvidešimt ketveri.
na o kaip dėl apsaugos? ar praėjus ousantro mėnesiui jau galiu drąsiai mylėtis be papildomų apsaugų?
na o kaip dėl apsaugos? ar praėjus ousantro mėnesiui jau galiu drąsiai mylėtis be papildomų apsaugų?
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 09:39)
Man dvidešimt ketveri.

Manau, kad postinoras kaip papildoma apsauga nepakenks. Juk apie sveikatą kalbos ir nerimo nėr kaip suupratau.
Man dvidešimt ketveri.

na ir istorija
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 01:12)
jetus, tau tikrai 24
Na, ko jūs prikibot prie tų jos metų, lyg labai tai keistų situaciją, atsitiko kas atsitiko, apsižioplino, visiems gi būna. Geriau pasikonsultuok su gyd. ir tiek, matai, kad čia problemas tik pagal metus kai kurios sprendžia... ir išvis, nemanau, kad čia yra ginekologių online, niekas geriau nepatars nei Tavo gydytojas
sėkmės.
QUOTE(Mirėja @ 2009 02 14, 00:58)
Išgėrus Postinor praktiškai garantuotai pradėsi kraujot nelaiku.
Na man gyvenime yra teke gerti gal kokius 5 kartus, kraujuoti pradejau tik 1 karta
QUOTE(Lemyna @ 2009 02 14, 11:33)
Na man gyvenime yra teke gerti gal kokius 5 kartus, kraujuoti pradejau tik 1 karta 
As niekad nekraujavau..gerus gal 3kartus..
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 14, 00:12)
Taip,supratote teisingai,na ne tokia jau ir jauna,bet psiche tikra kartais..
aciu jums.
O kiek sperma gyvybinga ant paklodes islieka? aciu
geriu kt jau pusantro menesio,ar jos jau veiksmingos rimtai taip? teisingai tiksliai geriu ;}*
aciu jums.
O kiek sperma gyvybinga ant paklodes islieka? aciu
geriu kt jau pusantro menesio,ar jos jau veiksmingos rimtai taip? teisingai tiksliai geriu ;}*
QUOTE(Dūle @ 2009 02 14, 13:22)
Papildyta:
Man dvidešimt ketveri.

Tai nuo vartojimo pradzios ar jau buvo mmm?