Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(#Auksė# @ 2009 02 10, 10:29)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  bandysiu ir as, jauciu sias KT, kiek skaitau daug geru atsiliepimu apie jas, na gal ir kaina atitinka kokybe, ir svarbiausia gal nekils svoris ir nesumazes noras lotuliukas.gif

Man svoris tikrai nepadidejo schmoll.gif , bet noras tai sumazejo... blush2.gif
Atsakyti
Mimuke,nuostabi tu,aciu uz atsakyma!! 4u.gif wub.gif

puiku ,o jei as vis isgeriu 10 min anksciau, na turiu 6h, bet geriu jau 5h 50 min blush2.gif
Atsakyti

Na ka, salutiniai pozymiai beveik praejo, isskyrus, tai jog padidejo krutine, gal vienu nr. Per men priaugau 4 kg. Is pradziu pirmas savaites bere dideliais spuogais, ko niekada nebudavo, dabar kazkaip praejo. Stebim padeti toliau g.gif

Atsakyti
QUOTE(Giedrutis @ 2009 02 09, 19:39)
Praejus metams kai jas pradejau gerti, dariau pertraukau, na 50 dienu beveik nesirgau, bet po menesiniu viskas stojo i savo vezes ax.gif 

o kodel pertrauka darei? paziuret kaip mmm bus ar ne?
ar kitos priezastys g.gif
siaip pries pradedant gert KT labai manosios buvo nereguliarios doh.gif
idomu kaip jas kiek nutraukus butu g.gif
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 10, 19:26)
Mimuke,nuostabi tu,aciu uz atsakyma!! 4u.gif  wub.gif
puiku ,o jei as vis isgeriu 10 min anksciau, na turiu 6h, bet geriu jau 5h 50 min blush2.gif

siaip jas geriau gerti kuo tiksliau, ale tas pas mane buvo tik is pradziu blush2.gif tik suskamba priminimas 21:00 as iskart ir isgeriu... o dabar.... ax.gif ax.gif tai valanda veliau, tai pusantros doh.gif aisku buna, kad iskart nueinu ax.gif
kaip kada iseina blush2.gif blush2.gif

p.s. tai jei visad geri 5h 50 tai puiku wink.gif
cia nera butina, kad laikas butu lygiai 8, lygiai 12 ar 15 wink.gif
gali ir be 10, ir be 5 penkios wink.gif jokio skirtumo ax.gif
Atsakyti
Brangiosios.. Man nutiko bėda. cray.gif cray.gif cray.gif

taip nervinuos.. pusantro mėnesio geriu kontraceptines jasminelle, viskas gerai buvo,snd po lytinio akto,užmiršau ,kad geriu,gal iš nervų.. ir išgėriau postinorą.. cray.gif ir bijau,kad nebūčiau sugadinusi kontraceptinių vartojimo,ar aš vis dar apsaugota ,ar galiu jas normaliai gerti?

Prašau,patarkit,ašarų nelaikau.. fool.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Cappyy @ 2009 02 13, 18:00)
Brangiosios.. Man nutiko bėda. cray.gif  cray.gif  cray.gif

taip nervinuos.. pusantro mėnesio geriu kontraceptines jasminelle, viskas gerai buvo,snd po lytinio akto,užmiršau ,kad geriu,gal iš nervų.. ir išgėriau postinorą.. cray.gif  ir bijau,kad nebūčiau sugadinusi kontraceptinių vartojimo,ar aš vis dar apsaugota ,ar galiu jas normaliai gerti?
Prašau,patarkit,ašarų nelaikau.. fool.gif  cray.gif

Visu pirma nesijaudink taip console.gif
As tavo vietoje, jei dar siandien negerei kontraceptines, tai ir nebegerciau. O rytoj vel gerciau kaip iprastai. 4u.gif Aisku toks [COLOR=yellow]apsizioplinimas[COLOR=yellow] ne i nauda, bet nemanau, kad padarei kazka labai baisaus. smile.gif
Atsakyti
Tai kad jau geriau.. man neramu,labai..
as nezinau kaip su tuo galiojimu ir pan.. ;s
ot prisidirbu..
Atsakyti
Aš pasitikslinsiu, tu pamiršai kad geri KT??? Ar pamiršai išgert tabletę vieną?
Atsakyti
QUOTE(amesteja @ 2009 02 13, 18:44)
Aš pasitikslinsiu, tu pamiršai kad geri KT??? Ar pamiršai išgert tabletę vieną?

As kaip supratau, tai ji isgere KT, tada mylejosi ir uzmirso, kad geria KT ir isgere postinor. As tai manau, kad nieko cia labai nepridirbo. As kita diena gerciau KT kaip iprastai. mirksiukas.gif
Atsakyti
tu matyt jauna labai, kad i tokia panika puolei g.gif
kam cia tas skandalas, nieko neatsitiko, nu isgerei to postinoro, daugiau negerk ir tiek. toliau kt geri kaip iprasta
Atsakyti
Gerk kaip priklauso, kas padaryta tai padaryta, bet kaip tu čia taip apsikvailinai, gal KT visai neseniai pradėjai gert? Ar gal be gydytojo nurodymų pati sugalvojus pradėjai gert?
Atsakyti
Taip,supratote teisingai,na ne tokia jau ir jauna,bet psiche tikra kartais.. blush2.gif
aciu jums. 4u.gif

O kiek sperma gyvybinga ant paklodes islieka? aciu wub.gif g.gif

geriu kt jau pusantro menesio,ar jos jau veiksmingos rimtai taip? teisingai tiksliai geriu ;}*
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cappyy: 13 vasario 2009 - 23:14