Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

bet is gydytojos kitu patirties ir atsiliepimu nesuzinosi...Cia labai daug ka gali suzinoti...Daktare tik israso recepta ir viskas, ir tai neaisku ar ta kuris kiekvienai individualiai tinka...
Atsakyti
merginos gelbekit doh.gif doh.gif
ana savaite pradejau gert nauja pakuote doh.gif
bet vakar neisgeriau KT doh.gif mylejomes...
siandien ir mylejomes doh.gif ir tik dabar atejus laikui gert dar viena tablete pamaciau, kad vakar neisgeriau doh.gif
ar galejom ko prisidirbti?
gerti siandien? negerti? unsure.gif
eiti pas gydytoja ar isgerus abi tableles, 7 dienas saugotis papildomai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 05 26, 22:15)
merginos gelbekit  doh.gif  doh.gif
ana savaite pradejau gert nauja pakuote  doh.gif
bet vakar neisgeriau KT  doh.gif mylejomes...
siandien ir mylejomes  doh.gif ir tik dabar atejus laikui gert dar viena tablete pamaciau, kad vakar neisgeriau  doh.gif
ar galejom ko prisidirbti?
gerti siandien? negerti?  unsure.gif
eiti pas gydytoja ar isgerus abi tableles, 7 dienas saugotis papildomai...  unsure.gif

Pati sau atsakei! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 26, 22:42)
Pati sau atsakei! mirksiukas.gif

aciu 4u.gif blush2.gif ir nieko tokio, kad abi dienas mylejomes be apsaugeles? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mimuke: 26 gegužės 2009 - 21:44
QUOTE(Mimuke @ 2009 05 26, 22:44)
aciu  4u.gif  blush2.gif ir nieko tokio, kad abi dienas mylejomes be apsaugeles?  blush2.gif

Neturetu, bet iskart gerk dvi! 4u.gif
Atsakyti
na manau,kad tikrai nieko neatsitiks, jauciu, kad kokia savaite galima myletis nesisaugojus, nes, visgi organizmas jau priprates prie KT tableciu. juk daznai buna, kai ilgai vrtoja KT, paskui nutraukia ir nori pastoti, tai dar kelis men negali pastoti.
manau, kad nieko cia tokio mirksiukas.gif
Atsakyti
noreciau ir as pasidalinti patirtimi apie sias KT mirksiukas.gif
tai va, vartoju jau kokius 7, 8 menesius. menesines man visada budavo labai skaudzios, be Ibumetino negaledavau gyventi, jei neisgerdavau nuo skausmo vaistu prasidedavo net skausmo priepoliai, nieko aplink nematydavau. verysad.gif pradejus vartoti Yasminelle menesiniu negalavimai sumazejo, bet ne visiskai isnyko. vaistus nuo skausmo vis tiek tenka vartoti, tik kiek maziau..
del svorio, galiu pasakyti, kad priaugau 4 kg, bet nekaltinu KT, greiciau cia mano apsileidimas blush2.gif svori meginu mesti, taciau labai sunkiai krenta, labai.. anksciau pagerdavau lieknejimo arbateliu ir 2 kg nera, dabar kurkas sunkiau.. blink.gif
galiu pasigirti, kad krutine labai pagrazejo, net labai tongue.gif ax.gif mano krutine niekada nebuvo maza, bet pradejus vartoti KT ji graziai suapvalejo. skirtumas labai matosi, kaip inplantus buciau isidejusi, na man grazu blush2.gif
vartojan sias KT taip pat oda pagrazejo. anksciau budavo paberimu, o dabar lygi, grazi rolleyes.gif na, neskaitant pries menesines vienas kitas spuogelis isauga, bet cia nemanau, kad kas pagelbiti galetu schmoll.gif
tai vat, surasiau viska lyg ir tongue.gif
galiu pasakyti, kad sios KT yra tikrai geros, maziau hormonu.. bet zinoma, geriau nevartoti, nezinai kokios pasekmes po 40 metu gali atsitikti, bet.. netyciuko irgi nesinori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristennn @ 2009 05 27, 11:04)
tai va, vartoju jau kokius 7, 8 menesius. menesines man visada budavo labai skaudzios, be Ibumetino negaledavau gyventi, jei neisgerdavau nuo skausmo vaistu prasidedavo net skausmo priepoliai, nieko aplink nematydavau. verysad.gif  pradejus vartoti Yasminelle menesiniu negalavimai sumazejo, bet ne visiskai isnyko. vaistus nuo skausmo vis tiek tenka vartoti, tik kiek maziau..
del svorio, galiu pasakyti, kad priaugau 4 kg, bet nekaltinu KT, greiciau cia mano apsileidimas blush2.gif  svori meginu mesti, taciau labai sunkiai krenta, labai.. anksciau pagerdavau lieknejimo arbateliu ir 2 kg nera, dabar kurkas sunkiau.. blink.gif
galiu pasigirti, kad krutine labai pagrazejo, net labai tongue.gif  ax.gif mano krutine niekada nebuvo maza, bet pradejus vartoti KT ji graziai suapvalejo. skirtumas labai matosi, kaip inplantus buciau isidejusi, na man grazu blush2.gif
vartojan sias KT taip pat oda pagrazejo. anksciau budavo paberimu, o dabar lygi, grazi rolleyes.gif na, neskaitant pries menesines vienas kitas spuogelis isauga, bet cia nemanau, kad kas pagelbiti galetu schmoll.gif
galiu pasakyti, kad sios KT yra tikrai geros, maziau hormonu.. bet zinoma, geriau nevartoti, nezinai kokios pasekmes po 40 metu gali atsitikti, bet.. netyciuko irgi nesinori 4u.gif

padrasinai smile.gif man siandien jas israse, bet niekaip neapsisprendziu, ar pirkti... g.gif
Atsakyti
tai va, vartoju jau kokius 7, 8 menesius. menesines man visada budavo labai skaudzios, be Ibumetino negaledavau gyventi, jei neisgerdavau nuo skausmo vaistu prasidedavo net skausmo priepoliai, nieko aplink nematydavau. verysad.gif  pradejus vartoti Yasminelle menesiniu negalavimai sumazejo, bet ne visiskai isnyko. vaistus nuo skausmo vis tiek tenka vartoti, tik kiek maziau..
del svorio, galiu pasakyti, kad priaugau 4 kg, bet nekaltinu KT, greiciau cia mano apsileidimas blush2.gif  svori meginu mesti, taciau labai sunkiai krenta, labai.. anksciau pagerdavau lieknejimo arbateliu ir 2 kg nera, dabar kurkas sunkiau.. blink.gif
galiu pasigirti, kad krutine labai pagrazejo, net labai tongue.gif  ax.gif mano krutine niekada nebuvo maza, bet pradejus vartoti KT ji graziai suapvalejo. skirtumas labai matosi, kaip inplantus buciau isidejusi, na man grazu blush2.gif

Man panasiai! ax.gif Skausmai apmazejo, spuogai isnyko... thumbup.gif Tik nei svoris, nei krutine nepadidejo... unsure.gif Nors krutine galetu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 26, 21:48)

per 12val negalima gerti dvieju tableciu kiek zinau g.gif pamenu, kai vienakart isgeriau tai visa nakti vemiau doh.gif per didelis kiekis hormonu ar kazko buvo organizmui, daugiau niekad taip nedaryciau
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 26, 22:48)

Jokiu būdu negalima dviejų schmoll.gif Jei jau praėjo tas laikas, nieko nepakeisi, kai atsimeni vėl geri tabletes kaip yprasta tik 7 dienas reikėtų papildomai pasisaugoti 4u.gif

Visi požymiai taip pat ir pas mane, nieko geriau nebūčiau pasakiusi thumbup.gif Aš vartojus pie pusę metų gal jau su kableliu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Feline @ 2009 05 28, 11:35)
per 12val negalima gerti dvieju tableciu kiek zinau  g.gif pamenu, kai vienakart isgeriau tai visa nakti vemiau  doh.gif per didelis kiekis hormonu ar kazko buvo organizmui, daugiau niekad taip nedaryciau

Bet kodel rasoma, kad pamirsus isgerti, reikia gerti tik prisiminus, kad ir dvi is karto! g.gif Ar kazkas pasikeite? g.gif
As praeita savaite pati pamirsau viena vakara isgerti, nes labai pavargus gryzau ir pamaciau tik kita vakara, kai reikejo sekancia gerti, isgeriau dvi ir nieko, nei vemiau, nei bloga buvo! 4u.gif
Atsakyti