Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 28, 14:28)
Bet kodel rasoma, kad pamirsus isgerti, reikia gerti tik prisiminus, kad ir dvi is karto! g.gif Ar kazkas pasikeite? g.gif
As praeita savaite pati pamirsau viena vakara isgerti, nes labai pavargus gryzau ir pamaciau tik kita vakara, kai reikejo sekancia gerti, isgeriau dvi ir nieko, nei vemiau, nei bloga buvo! 4u.gif

Aš taip pat esu išgėrusi dvi tabletytes iš karto - nieko, gyva likau biggrin.gif esu ir netyčiau praleidusi dieną, bet kazkodėl negėriau dvi iškarto, irgi gyva likau blink.gif nieko neatsitiko smile.gif Kaip ir sakiau, manau, kad nieko tokio jei vieną dienelę ir praleidi, nemanau, kad galėtumėm pastoti. Gal aš esu labai optimistiška,nežinau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(~Jacinta~ @ 2009 05 28, 12:28)
Bet kodel rasoma, kad pamirsus isgerti, reikia gerti tik prisiminus, kad ir dvi is karto! g.gif Ar kazkas pasikeite? g.gif
As praeita savaite pati pamirsau viena vakara isgerti, nes labai pavargus gryzau ir pamaciau tik kita vakara, kai reikejo sekancia gerti, isgeriau dvi ir nieko, nei vemiau, nei bloga buvo! 4u.gif

hmm, nu arba as susimaisiau kazka, arba tikrai anksciau rasydavo kitaip g.gif bet faktas tas, kad as daugiau dvieju tableciu negerciau, nes nenoriu vel patirt to kosmaro doh.gif
Atsakyti
sveikos.
reikia labai skubios Jusu pagalbos unsure.gif
siandien visai pamirsau kad antibiotikai susilpnina kontraceptiku poveiki... blush2.gif
ka daryt? gersiu siandien 17-ta tablete.
ar yra galimybe pastoti?
help 4u.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(mimosa @ 2009 06 11, 20:56)
sveikos.
reikia labai skubios Jusu pagalbos unsure.gif
siandien visai pamirsau kad antibiotikai susilpnina kontraceptiku poveiki...  blush2.gif
ka daryt? gersiu siandien 17-ta tablete.
ar yra galimybe pastoti?
help 4u.gif

gerk tabletes ir papildoma apsauga nepamaišys mirksiukas.gif nes yra tikimybė pastoti unsure.gif nors sako kad ir viduriuojant reikia papildomai saugotis, o aš pamiršau ir nieko ax.gif
Atsakyti
ta prasme ta papildoma apsauga tai postinor? g.gif
ar cia ateiciai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mimosa @ 2009 06 11, 22:45)
ta prasme ta papildoma apsauga tai postinor? g.gif
ar cia ateiciai?  smile.gif

papildoma apsauga - prezervatyvai, zvakutes ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
Postinoro savaitę laiko gerti negali schmoll.gif Jei gerai pamenu tai berods dvi tabletes 4u.gif
Atsakyti
nunu, taip ir supratau, tik pasitikslinau smile.gif
bet dabar bus neramu del to vieno kartelio ax.gif
Atsakyti
Labas visoms, parduodu vieną naują yasminelle pakuotę. Celofanas nuimtas, nes norėjau dar kartą paskaityti informacinę knygelę, tačiau pakuotė nepraplėšta 4u.gif
Atsakyti
Esu gerus bet man jos netiko schmoll.gif
Atsakyti
sveikos merginos,
jungiuosi prie jusus. pirma menesi geriu yasminele. ryt isgersiu paskutine tablete, bet visiems laikams doh.gif visa menesi kamavausi siaubingai. vemimas , pykinimas, silpnumas, kasdienis galvos skausmas. zinau kad organizmui reikia laiko prisitaikyti. bet tai jau nebepakeliama man verysad.gif bandysiu naudoti Zieda. tikiuos nebus salutinio tokio poveikio doh.gif
Atsakyti
sveikos. Yasminelle vartojau 10 menesiu, poros menesiu begyje dingo noras smileysex.gif , net nebereikejo artumo, silumos. lyg kokia gelezine ledi buciau doh.gif jau 2 menesius kaip nevartoju, viskas tvarkosi, taciau atsirado spuogeliu. jie nezymus, nedidideli, bet visvien neiprasta kai niekad ju neturejau. manau rudeni vel pradesiu vartoti smile.gif ar geriau tokiu pertrauku nedaryti? pamasciau kad laikas nuo laiko reikia leisti organizmui paiilseti rolleyes.gif
Atsakyti