QUOTE(neziniuke23 @ 2009 07 26, 12:37)
Mielai pirkciau tavo nepraplesta pakuote, as is vln

Kaip galim tartis susitikt?
Taip pat turi kitu klausimuku visom-gal kas gali padeti-pakonsultuoti
Taiva, jau 2 savaites kai geriu Yesminelle, po kol kas ne taip jau baisu, gal biski nuotaikos keiciasi, aisku kraujuot nebaigu visas tas dvi savaites sergu. Ar cia normalu? Esu skaiciusi kad jei kraujuosi tarp menesiniu vadinasi per mazas hormonu kiekis kontraceptinesi bet ka tuomet tai reiskia? Ar tai kad reikia keisti i kitus kuriose yra didesnis hormonu kiekis ar dar bandyt vartoti sitas? Taip pat jei per mazas hormonu kiekis tai gal tuomet esu nepilnai apsaugota ir reiketu papildomu apsaugos priemoniu dar panaudoti m?
Kitas dalykas kas man labausiai neduoda ramybes tai ta vietele tikrai sausa ir kazkaip net nesmagu nes seniau pas mane nel labai ten slapia budavo o dabar atrodo ir susijaudinu ir t.t. nu bet nieko... Nzn pries drauge nesmagu nes jis sako gal tu manes jau nenori nors atrodo kad as noriu

plius toks jausmas kai toj toj ateis orgazamas bet jis neatina. Gal kam nors panasiai yra buve ir kas su manim pasidalins patirtim kaip kazka pakeisti-pagerinti? Nzn vis tikiuosi kad tas salutinis poveikis isnyg po keliu men ir vel galesiu dziaugtis slapia vietele
Aciu visom kas mane pakonsultuos
Siulyciau neciupt mano pakuotes dar tada

o paluket ir paziuret kas bus toliau, as vartojau 1.5men ir supratau, kad man isties nlb.... kaip pati sakei tepimas, tai mane taip pat vargina. Gal ir galeciau paluket tuos 3 men, bet juk db vasara, kaip but prie ezeru ir taip geru oru mazoka... O mintis pradet gert KT buvo, nes rugsejo menesi keliauju atostogaut ir taip ispuola/ipuola mano dienu truputi, tad norejau jas nukelt. Pasiskaicius cia supratau, jog, jei man teplioja db tai mano dienu, jos kaip ir nepajegios bus nukelt ir ta menesi... Be to dar salutinis poveikis 2 savaites reiskesi begaliniu mieguistumu, jauciaus pavargus, mieguista, tik kazka paveikdavau ir jau noredavosi prigult, db tai isnyko, bet tas tepliojimas....