Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(strazdanaite @ 2009 07 24, 13:37)
sveikos. Yasminelle vartojau 10 menesiu, poros menesiu begyje dingo noras smileysex.gif , net nebereikejo artumo, silumos. lyg kokia gelezine ledi buciau  doh.gif  jau 2 menesius kaip nevartoju, viskas tvarkosi, taciau atsirado spuogeliu. jie nezymus, nedidideli, bet visvien neiprasta kai niekad ju neturejau.  manau rudeni vel pradesiu vartoti  smile.gif  ar geriau tokiu pertrauku nedaryti? pamasciau kad laikas nuo laiko reikia leisti organizmui paiilseti  rolleyes.gif

kas 10 men, tikrai pertrauku daryt nereikia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(siuze @ 2009 07 26, 01:08)
Sveikos,
Vartoju Yasminelle, deja jos man nlb tinka. Kadangi gine patare nusipirkt keleta pakuociu i prieki taip ir padariau... Jei kam reikia visiskai nepreplestos ir nepazeistos pakuotes galeciau kiek pigiau parduoti. Tokia turiu 1. Miestas Vilnius smile.gif susisiekit  4u.gif

Mielai pirkciau tavo nepraplesta pakuote, as is vln smile.gif Kaip galim tartis susitikt?

Taip pat turi kitu klausimuku visom-gal kas gali padeti-pakonsultuoti ax.gif
Taiva, jau 2 savaites kai geriu Yesminelle, po kol kas ne taip jau baisu, gal biski nuotaikos keiciasi, aisku kraujuot nebaigu visas tas dvi savaites sergu. Ar cia normalu? Esu skaiciusi kad jei kraujuosi tarp menesiniu vadinasi per mazas hormonu kiekis kontraceptinesi bet ka tuomet tai reiskia? Ar tai kad reikia keisti i kitus kuriose yra didesnis hormonu kiekis ar dar bandyt vartoti sitas? Taip pat jei per mazas hormonu kiekis tai gal tuomet esu nepilnai apsaugota ir reiketu papildomu apsaugos priemoniu dar panaudoti m?
Kitas dalykas kas man labausiai neduoda ramybes tai ta vietele tikrai sausa ir kazkaip net nesmagu nes seniau pas mane nel labai ten slapia budavo o dabar atrodo ir susijaudinu ir t.t. nu bet nieko... Nzn pries drauge nesmagu nes jis sako gal tu manes jau nenori nors atrodo kad as noriu unsure.gif plius toks jausmas kai toj toj ateis orgazamas bet jis neatina. Gal kam nors panasiai yra buve ir kas su manim pasidalins patirtim kaip kazka pakeisti-pagerinti? Nzn vis tikiuosi kad tas salutinis poveikis isnyg po keliu men ir vel galesiu dziaugtis slapia vietele blush2.gif

Aciu visom kas mane pakonsultuos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(neziniuke23 @ 2009 07 26, 12:37)
Mielai pirkciau tavo nepraplesta pakuote, as is vln  smile.gif Kaip galim tartis susitikt?

Taip pat turi kitu klausimuku visom-gal kas gali padeti-pakonsultuoti  ax.gif
Taiva, jau 2 savaites kai geriu Yesminelle, po kol kas ne taip jau baisu, gal biski nuotaikos keiciasi, aisku kraujuot nebaigu visas tas dvi savaites sergu. Ar cia normalu? Esu skaiciusi kad jei kraujuosi tarp menesiniu vadinasi per mazas hormonu kiekis kontraceptinesi bet ka tuomet tai reiskia? Ar tai kad reikia keisti i kitus kuriose yra didesnis hormonu kiekis ar dar bandyt vartoti sitas? Taip pat jei per mazas hormonu kiekis tai gal tuomet esu nepilnai apsaugota ir reiketu papildomu apsaugos priemoniu dar panaudoti m?
Kitas dalykas kas man labausiai neduoda ramybes tai ta vietele tikrai sausa ir kazkaip net nesmagu nes seniau pas mane nel labai ten slapia budavo o dabar atrodo ir susijaudinu ir t.t. nu bet nieko... Nzn pries drauge nesmagu nes jis sako gal tu manes jau nenori nors atrodo kad as noriu  unsure.gif  plius toks jausmas kai toj toj ateis orgazamas bet jis neatina. Gal kam nors panasiai yra buve ir kas su manim pasidalins patirtim kaip kazka pakeisti-pagerinti? Nzn vis tikiuosi kad tas salutinis poveikis isnyg po keliu men ir vel galesiu dziaugtis slapia vietele  blush2.gif

Aciu visom kas mane pakonsultuos  4u.gif

Siulyciau neciupt mano pakuotes dar tada smile.gif o paluket ir paziuret kas bus toliau, as vartojau 1.5men ir supratau, kad man isties nlb.... kaip pati sakei tepimas, tai mane taip pat vargina. Gal ir galeciau paluket tuos 3 men, bet juk db vasara, kaip but prie ezeru ir taip geru oru mazoka... O mintis pradet gert KT buvo, nes rugsejo menesi keliauju atostogaut ir taip ispuola/ipuola mano dienu truputi, tad norejau jas nukelt. Pasiskaicius cia supratau, jog, jei man teplioja db tai mano dienu, jos kaip ir nepajegios bus nukelt ir ta menesi... Be to dar salutinis poveikis 2 savaites reiskesi begaliniu mieguistumu, jauciaus pavargus, mieguista, tik kazka paveikdavau ir jau noredavosi prigult, db tai isnyko, bet tas tepliojimas.... g.gif
Atsakyti
4u.gif man visada su su visoms kontaceptinemis buvo ar tai pirma ar antra menesi tepliodavo po to praeidavo:>
Atsakyti
QUOTE(siuze @ 2009 07 26, 12:23)
Siulyciau neciupt mano pakuotes dar tada smile.gif  o paluket ir paziuret kas bus toliau, as vartojau 1.5men ir supratau, kad man isties nlb.... kaip pati sakei tepimas, tai mane taip pat vargina. Gal ir galeciau paluket tuos 3 men, bet juk db vasara, kaip but prie ezeru ir taip geru oru mazoka... O mintis pradet gert KT buvo, nes rugsejo menesi keliauju atostogaut ir taip ispuola/ipuola mano dienu truputi, tad norejau jas nukelt. Pasiskaicius cia supratau, jog, jei man teplioja db tai mano dienu, jos kaip ir nepajegios bus nukelt ir ta menesi... Be to dar salutinis poveikis 2 savaites reiskesi begaliniu mieguistumu, jauciaus pavargus, mieguista, tik kazka paveikdavau ir jau noredavosi prigult, db tai isnyko, bet tas tepliojimas....  g.gif

na o as tau irgi siulyciau dar taip greit nemesti smile.gif juk pati gynekologe sako kad apie kontraceptinias gali spresti pagerus min 2-3 men tad jeigu jau pradejei as tavo vietoje pagerciau dar nu bet tau spresti mirksiukas.gif
o kaip tau su potraukiu myletis? nera jokiu pasikeitimu?
Atsakyti
QUOTE(neziniuke23 @ 2009 07 26, 15:20)
na o as tau irgi siulyciau dar taip greit nemesti  smile.gif juk pati gynekologe sako kad apie kontraceptinias gali spresti pagerus min 2-3 men tad jeigu jau pradejei as tavo vietoje pagerciau dar nu bet tau spresti  mirksiukas.gif
o kaip tau su potraukiu myletis? nera jokiu pasikeitimu?

As negalvoju ju mesti, as tiesiog pasikeisiu i kitas.... smile.gif Na sausumu pas mane nera, o del potraukio, taip, kiek sumazejes... huh.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu truputi info - ilga laika vartojau Cilest, po to padariau puses metu pertrauka ir pradejau gerti Yasminelle. bet esme ta, kad pradejau gerti ne 1 ciklo diena, o 12 ciklo diena, taigi - ar tokiu atveju veiks apsauga (suprantu, kad pirmas 7 dienas [pradejus ajs gerti reikia papildomai saugotis, bet ar po tu 7 dienu nebereiks papildomos apsaugos?).
Atsakyti
QUOTE(neziniuke23 @ 2009 07 26, 12:37)
Mielai pirkciau tavo nepraplesta pakuote, as is vln  smile.gif Kaip galim tartis susitikt?

Taip pat turi kitu klausimuku visom-gal kas gali padeti-pakonsultuoti  ax.gif
Kitas dalykas kas man labausiai neduoda ramybes tai ta vietele tikrai sausa ir kazkaip net nesmagu nes seniau pas mane nel labai ten slapia budavo o dabar atrodo ir susijaudinu ir t.t. nu bet nieko... Nzn pries drauge nesmagu nes jis sako gal tu manes jau nenori nors atrodo kad as noriu  unsure.gif  plius toks jausmas kai toj toj ateis orgazamas bet jis neatina. Gal kam nors panasiai yra buve ir kas su manim pasidalins patirtim kaip kazka pakeisti-pagerinti? Nzn vis tikiuosi kad tas salutinis poveikis isnyg po keliu men ir vel galesiu dziaugtis slapia vietele  blush2.gif

Aciu visom kas mane pakonsultuos  4u.gif

sveika smile.gif as ir pradejau siuos kontraceptikus gerti, baigiau sirgti, bet kraujuoju vis vien g.gif ar praejo, kai antra pakuote pradejai gert? ar geriau keist kontaceptikus?
Atsakyti
gal kas zinot ar teko susidurt, ar skrendant ir vezantis kokias 8 pakuotes siu kontraceptiku praleis? blush2.gif
koks ten leistinas vaistu kiekis buna? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 09 21, 15:05)
gal kas zinot ar teko susidurt, ar skrendant ir vezantis kokias 8 pakuotes siu kontraceptiku praleis?  blush2.gif
koks ten leistinas vaistu kiekis buna?  blush2.gif

aš esu paštu siuntus sesei į Angliją tai niekas net nesidomėjo
Atsakyti
QUOTE(♥Širdelė♥ @ 2009 09 21, 16:14)
aš esu paštu siuntus sesei į Angliją tai niekas net nesidomėjo
labai aciu 4u.gif
o kiek pakuociu vienu metu siuntei? blush2.gif

gal kuriai teko ir paciai veztis skrendant? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2009 09 21, 19:52)
labai aciu  4u.gif
o kiek pakuociu vienu metu siuntei?  blush2.gif