Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Rhetta @ 2010 02 10, 20:08)
Šias KT geriu jau trečius metus. Pliusas tik toks, kad truputį pagražėjo oda, nors ir iki KT gėrimo jokių odos bėdų neturėjau, o minusų- begalės: kaip buvo mm po 7 d. taip ir dabar tas pats, pradėjo augti svoris, nuolat būnu nervinga ir pikta, apie  smileysex.gif net pagalvoti nesinori. Planuoju mesti gerti KT ir dėtis spiralę  ax.gif

as butent yasminelle gerius 5menuo. ir man sunormalizavo lyg viskas.
svoris lyg nekinta, oda grazi, jei mmm man tesesi 2-3 dienas+1 paskutine diena patepliojimai.nervinga labai nesu. smileysex.gif noriu ir noriu.
tik nzn, ryte maudzia pilva-kol neneueinu i wc sisiuko, ar cia as ant kt suverciu ar cia gal su slapimu kazkas?
gal dar taip kazkam yra?
Papildyta:
QUOTE(Bumbulytė @ 2010 02 19, 15:08)
Manau kiekvienos iš mūsų organizmas skirtingai reaguoja. Aš jau antra savaitė kaip nebevartoju "Yasminelle", o apetitas tikrai nepadidėjo. Netgi sumažėjo sakyčiau  biggrin.gif

o ka dabar vartojate?
Atsakyti
man svoris irgi nukrito,esu labai liekna,kai vartojau sias kt truputi buvau papilnejus9del to dziaugiausi),plaukai irgi grazesni buvo,bet... 4u.gif
Atsakyti
nutraukiau kt ir pradejau pustis..o vartojau tik menesi. ka daryti?dabar visai nevartoju. nenoriu visai issipusti, o net nejauciu kaip valgau... cry.gif cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 03 04, 17:22)
nutraukiau kt ir pradejau pustis..o vartojau tik menesi. ka daryti?dabar visai nevartoju. nenoriu visai issipusti, o net nejauciu kaip valgau...  cry.gif  cry.gif

negazdink blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 03 04, 18:22)
nutraukiau kt ir pradejau pustis..o vartojau tik menesi. ka daryti?dabar visai nevartoju. nenoriu visai issipusti, o net nejauciu kaip valgau...  cry.gif  cry.gif

juokinga:) verti kaltę tabletėms, nors vartojai tik mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(migdolai @ 2010 03 06, 12:01)
juokinga:) verti kaltę tabletėms, nors vartojai tik mėnesį.

visai nejuokinga. i5r ne man vienai taip. pries vartojima valgiau minimaliai,vartojant tabletes aplamai numeciau nes kartu burnoj buvo kai pradejau jas vartoti, o nuo maisto kai kurio net bloga budavo. tada meciau, ir prasidejo. pavalgau ir vel mo 10 min valgyti noriu.
Atsakyti
geriu sias tabletes 3 metus. su oda problemu neturejau anksciau, neturiu ir dabar. israse gerti del kiausidziu. tada menesines buvo tik 2 dienas. dabar kiausides issioperavau, menesines tik 1 diena. ziuresim kaip bus toliau. neesu nei per daug nervinga, nei blogos nuotaikos. del smileysex.gif irgi niekas nepasikeite. taip, kad blogybiu nelabai yra man.
Atsakyti
o sakykite, mamytes, kur perkate sias KT? euro vaistinėje su medaus kortele 45lt gaunas. idomu, kokia kaina norfos vaistineje - teko girdeti, kad ten kazkuria valanda buna 15% nuolaida, tik nzn ar cia tiesa.. ar gal dar kokiu litu galima pinigines nepalengvint perkant kazkurioj kitoj vaistineje? blush2.gif
Atsakyti
Aš perku Camelijoj tai su kortele 47 Lt, šiaip šitos iš brangesnių KT, kažin pagal kainą ir kokybę geresnę gaunam?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 03 23, 17:00)
Aš perku Camelijoj tai su kortele 47 Lt, šiaip šitos iš brangesnių KT, kažin pagal kainą ir kokybę geresnę gaunam?

o atsisakyt jų nenorit? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 03 23, 18:00)

Abejoju, kad kažką gero gaunat iš kt.. unsure.gif
Atsakyti
Apie KT žalą šitame forume jau pridiskutuota ganėtinai daug, nemanau, kad ir šioje temoje reiktų flood'int. Juk pries priimdamos kazkoki sprendima susiziurim visokios ivairiausios informacijos ir panasiai, ir kiekviena priimam savo sprendima, kaip saugotis nuo nepageidaujamo nestumo.
Atsakyti