Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Mimuke @ 2009 11 30, 14:09)
gal kuri zinot, kodel man per mmm nera jokio kraujuko tik rudai teplioja?  unsure.gif
jau ta pastebiu kelinta menesi  unsure.gif gal kokia moteriska liga?  unsure.gif  unsure.gif

O,jums tik tomis dienomis teplioja ar pastoviai?Buna,kad labai negausios mmm buna ir tai tik tepliojimas.Man pirmomis dienomis pateplioja rudai, po to jau normaliai.Yarina geriu 4m ir 7men,tik del operacijos ne moterisku ligu tenka nutraukti vartojima.O,vartoju jas,kad sumazintu menesiniu gausuma.
Atsakyti
Prisijungiu ir aš prie vartojančių "Yasminelle".
Na ką, kol kas tik pirma pakuotė, išgertos 17 tablečių. Dar 4 ir bus savaitės pertrauka. Įdomu, kaip bus per ją? Nes kol kas (beldžiu tris kartus į medį smile.gif ), bet organizmas visai toleruoja šitas tabletes. Galbūt krūtinė visą tą laiką išliko truputį jautresnė nei įprastai. 15 vartojimo dieną lyg bandė truputį pradėt tepliot, bet po pusdienio praėjo... Gal čia buvo susiję dar ir su tuo, kad kaip tik tą dieną prausiaus ne duše, o gulėjau karštoj vonioj... Jums taip nėra buvę?
Atsakyti
o kiek kainuoja yasminelle vienas lizdinis lapeis, o ne visa pakuote?
Atsakyti
Eurovaistinėj su medaus kortele mokejau 45lt, šiaip - kaina svyruoja apie 50lt.

Beje, liko išgerti 3 tabletes, o pilvą jau maudžia taip, lyg šiandien prasidėtų mėnesinės... bet kol kas tik maudimas. Įdomu, ar jums taip irgi būna? Pasidalinkit patirtimi, nes aš baiginėju dar tik pirmąją pakuotę.
Atsakyti
na va kaip rasiau auksciau kazkur sioje temoje, seniau geriau diane35, o poto lepe gine gerti mazesne koncentracija turincias KT. na zinote. atrodod visia nieko. jokio salutinio poveikio, nepajutau, tik kazkaip sunkiau virskinasi man viskas, nesuprantu ar nuo KT ar kad svenciu periodas lotuliukas.gif blink.gif 4u.gif
lb isisigandau kai kazkas rase temoje, kad naudojo yasminelle KT ir pastojo blink.gif verysad.gif unsure.gif
tai kam jas gerti jei jos nepatikimos..
gal kas gali apsisakyti dar, kas ilgiau geria.
Atsakyti
Sveikos, turiu klausimeli. KT geriu pirma karta ir baigiu pirmaji lapeli, t.y jau baigiau veikliasias tableteles (21) ir jau isgeriau 4 neveikliasias, taciau menesines dar neprasidejo g.gif tai ka daryt, jei taip ir neprasides? Toliau gerti kita pakuote bet kokiu atveju?
Atsakyti
ar pavartojus menesi kt nepadides svoris? ar yra tokia galimybe?
Atsakyti
QUOTE(Evute* @ 2010 01 05, 22:47)
ar pavartojus menesi kt nepadides svoris? ar yra tokia galimybe?

kodel butent menesi? smile.gif

as jau du metai kaip jas vartoju, tikrai nepriaugau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mimuke @ 2010 01 06, 21:15)
kodel butent menesi? smile.gif

as jau du metai kaip jas vartoju, tikrai nepriaugau  ax.gif

tiek paskirtos del cistos.uztat ir bijau , kad nepadidetu. nes lau labai bijau;...
Atsakyti
Sveikos,

Gal galėtumėte atsakyti kuri nors, kuri jau ilgėliau vartoja "Yasminelle"...

Aš baigiau gerti pirmąją pakuotę ir jau trečia diena kaip negeriu tabletės (eina trečia diena iš septynių dienų pertraukos), tačiau nesulaukiu mėnesinių? Pastojusi tikrai nesu. Kelintą pertraukos dieną jums pasirodo mėnesinės ir kiek laiko jos tęsiasi? Ar išvis gali taip būti, kad per tas 7 dienas taip ir nepasirodytų mėnesinės? Ar čia jau kažkas negerai? Pasidalinkit patirtimi, nes truputį neramu...
Atsakyti
Sveikos,brangiosios
as po gimdymo pradejau vartot Yasminelle tabletes,ir aciu Dievui,jokiu problemu nebuvo.Jokiu tokiu pozymiu ar pan.Pries pastojima geriau kitokias KT.Pastojau sekmingai,tik praejo nemazai laiko,nuo tada kai pradejau planuoti vaikeli.
Siaip nemanau,kad nuo KT slenka plaukai..gal tai tik sutapimas.
O apie salutinius pozymius esu girdejus,kad daugeliui merginu vartojant KT dazniau skauda galva,pykina ar pan.Bet su sirgimu buna viskas normaliai.
Taip kad,laikykites panos! Ir viskas bus gerai.
P.S. Vistiek manau,kad geriau gerti KT,nei netycia pastoti ju negeriant.
Atsakyti
kol kas esu įpusėjusi antrąją pakuotę, kaip ir nepastebėjau jokių šalutinių poveikių. O iš teigiamų - labai pagražėjo veido oda. Tikiuosi viskas taip ir toliau ax.gif
Atsakyti