Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(Svajaaa @ 2010 03 23, 17:58)
o atsisakyt jų nenorit? ax.gif

Na aš tik pradėjau, kažkada gėriau nemažai metų, dabar kadangi yra naujas simpatija, su kuriuo tik pradedam bendraut, tai noriu 100 proc. apsaugos mirksiukas.gif
Atsakyti
o jums svoris nuo situ KT nepradejo augti? ir kaip su plaukuotumu ir krutim.. aciu
Atsakyti
Aš dar tik 4 dienos kai pradėjus, bet esu gėrus prieš 2 metus gal, tai man niekas nesikeitė visiškai, nejaučiau jokio šalutinio poveikio. Pažiūrėsim kaip dabar bus, šiaip pirmom vartojimo dienom, tai mane pykino labai, bet dabar lyg ir gerai jau
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 03 25, 14:16)
o jums svoris nuo situ KT nepradejo augti? ir kaip su plaukuotumu ir krutim.. aciu

1-2 kg biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajaaa: 25 kovo 2010 - 15:38
Svajaaa, na, man kaip turinciai virsvorio ir 1-2 kg yra daug sad.gif
Atsakyti
Tikiuosi nepriaugsiu, nenoriu tų 2 kg, aš kai kūda tai viskas ant pilvo sulips paskui doh.gif
Atsakyti
o kaip su krutine gerinat jas? ir ar jos tinkajeigu ekstra atveju reikia "nutolint" mm ir pradeti gerti dvi pakuotes is karto?
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 03 26, 11:33)
o kaip su krutine gerinat jas? ir ar jos tinkajeigu ekstra atveju reikia "nutolint" mm ir pradeti gerti dvi pakuotes is karto?

krutinei nieko nebuvau,geriau jas beveik 2 metus,pokyciu nemaciau,aplamai nieko nepastebjau,tik trupouti prieaugau 1-2 ,bet kadangi esu liekna,tai dziaugiausi.Atitolint galima,buvau atitolinus du kartus,viskas buvo gerai smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mane beria jau kokius 6metus, veidas baisus, nugara, krutine... Bandziau ivairiausius tepalus, geriau antibiotikus ir niekas nepadejo. Nuejau pas daktare ir paklausiau del KT ji man pasake, kad gali patarti ''Yasminelle'' nes mazas hormonu kiekis, taigi as jas ir nusipirkau, taciau gerti dar nepradejau, vis bijau. Greitu metu man bus mmmm tai galvoju, kad gal poabandyti 1 menesi? juk po menesio nutraukus neturetu buti dideliu salutiniu poveikiu, tiesa?
Po kiek laiko pradeda gydytis spuogai?
Ar tikrai vartojant KT negalima degintis sauleje?
Atsakyti
Na visų pirma, jei tavo spuogai tikrai baisūs ir gadina tau gyvenimą, tada galima juos gydyti KT, šiaip aš esu prieš tokias gydymo priemones.

Antra, nemanau, kad po mėnesio bus rezultatas, turėtum pagert bent 2 - 3 mėnesius.

Trečia, visiška nesąmonė dėl deginimosi saulėje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 04 08, 19:39)
Na visų pirma, jei tavo spuogai tikrai baisūs ir gadina tau gyvenimą, tada galima juos gydyti KT, šiaip aš esu prieš tokias gydymo priemones.

Antra, nemanau, kad po mėnesio bus rezultatas, turėtum pagert bent 2 - 3 mėnesius.

Trečia, visiška nesąmonė dėl deginimosi saulėje  doh.gif

As pritarciau,kad KT ne gydymosi vaistas,o antra saule isgydo tik isorini sluoksni,ir juos paslepia po veidu,todel cia tikrai ne gydymo budas wink.gif
Atsakyti
na ka, israse man gydytoja butent situos, sake, kad jie turi maziau hormonu negu yarina, o yarina kzkada geriau ir aisku buvo salutiniu poveikiu, bet visai nieko palyginus. tai vat greitai eisiu pikrti, tikiuosi as su jais susidraugausiu smile.gif
Atsakyti