Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(paperdoll @ 2010 04 09, 09:07)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  perskaiciau dvi temas!!! net pavargau.. kai prasiau recept uzsiminiau, kad  geriau yarina ir kad nenoriu svorio priaugti ir kad beria spuogais. yarinos lapelyje parasyta, kad jis tinka spuogotai odai susitvarkyti, o vat yasminelee tuo nera.. sad.gif bet kaip suprantu ji irgi israso del spuoguotos odos, a ne? ir yasminelle irgi pagrazina oda?

jau vien del spuogu kazin ar apsimoka pradet gert KT...
man labai keista kai gydytojai tokius dalykus israso tik del to... manau geriau butu nueit pas patyrusia kosmetologe... atlikt odos pavymus ir pan... ir pinigus tam reikalui atiduot, nei kad kas menesi isleist po 50lt ir taip metu metais... kai zinotina jog ir taip tos KT nera sveika... unsure.gif
Atsakyti
Nutariau oda gydyti kitais budais, tokiais kaip nakwisu aliejus ir pan... nes mane jau nuo antru kontraceptiku kankina salutiniai poweikiai su kuriais tikrai sunku susitaikyti gyvenant aktyvu gyvenimo buda
Atsakyti
Na tas pykinimas man buvo tik kelias pirmas dienas paskui išnyko, vienintelis pats blogiausias tai yra kad dingsta visiškai noras mylėtis, va tas mane labiausiai nervina, tapau kažkokia šalta doh.gif
Atsakyti
Geriau gal metus ar pusantru. Pastojau iskart po nutraukimo. Tiksliau nutraukiau vartoti, kai B isvaziavo porai menesiu. Kai gryzo iskart pirma vakara ir pastojau rolleyes.gif
Bet buvo bedele...man krutyje atsirado cista ir dingo tik pastojus. Daktarai sako, kad nuo kontraceptiniu.
Nors man jos buvo pakankamai geros, tik sis niuansas sutrikde... g.gif
Atsakyti
mergaites, isgeriau vakar 4 tablete, dabar 5 c.d. bet man vis pamaudzia pilva, kaip per menesines.. nezinau ar galiu pavadinti tia pilvo skausmu, bet nemalonu tai tikrai. pries keleta metu geriau yarina ir problemu jokiu nebuvo. siaip jeigu ne tas pilvo maudimas, tai jauciuosi puikiai, bet labai bijau del to skausmo. o gal neverta nerimauti, nes realiai dar ir menesines nepasibaige?
labai nenoreciau komentaru, kad KT isvis blogai ir t.t. man KT reikalingi ne kontracepcijai ir ne odai, o tam, kad kiausides pailsetu nuo stimuliaciju, vaistu ir vaistazoliu. o situos israse, nes maziausiai hormonu ir del to, kad as turiu virssvori sad.gif taip nenoreciau ju keisti sad.gif o gal ir jums buvo tas pilvo maudima,s kaip per mm?

Atsakyti
Labukas, o tau pirma pakuotė?
Atsakyti
Cashmere, taip, pirma pakuote. bet kai pries 2 metus geriau Yarina, tai jokiu salutiniu poveikiu nebuvo visai, tia galvoju , kad tik nebutu to skausmo sad.gif

Atsakyti
Nu aš pati dar tik antrą pradėjau, bet nemanau, kad čia nuo KT tau tie skausmai, gal tiesiog nuo mėnesinių tas skausmas. Palauk pasibaigs mėnesinės tada bus gerai 4u.gif Man kol kas jokių šalutinių, tik noras sumažėjes truputį, tai tas nervina labai
Atsakyti
as irgi labai tikiuosi, kad cia ne nuo KT, nes man rodos sitos tabletes man puikiai turetu tikt, ir mano gine pasake, kad jos man butu geriausios. man paciai patiko poveikis nuo yarinos, o zinant, kad sitie tokie patys, tik maziau hormono tai turetu buti dar geriau.. oj, kad tik butu viskas gerai. nes tokie skausmai, kaip menesiniu, arba dar panasus i tokius, kai viduriuojama, tik ne tokie stiprus ( atsiprasau uz smulkmenas)... zodziu tikiuosi as su jais bendrausiu visus 6 menesius (tiek turiu gerti).
Atsakyti
Sveikutes..
Turiu 4 naujas pakuotes Yasminelle. Man ju nebereikia, o kainavo tai nemazai.. doh.gif Parduociau po 30 Lt. Galioja iki 2011 11. Esu is Klaipedos, bet ir i Siaulius uzsuku. Gal ka sudominsiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Wild @ 2010 04 30, 02:25)
Sveikutes..
Turiu 4 naujas pakuotes Yasminelle. Man ju nebereikia, o kainavo tai nemazai..  doh.gif  Parduociau po 30 Lt. Galioja iki 2011 11. Esu  is Klaipedos, bet ir i Siaulius uzsuku. Gal ka sudominsiu... mirksiukas.gif

Aš pirkčiau, bet deja esu už kokių 300 km nuo tavęs ir tam gale niekada nebūnu, paštu siųst gal per brangiai atsieitų?
Atsakyti
geriau 2 metus...meciau, kad jas kur galas...atsibodo buti saltai kaip ledas - tai kokia prasme tada apskritai jas gerti, jei ir taip jokio noro vyra menesiu menesiais nera noro prisileisti; nebegeriu 1,5 menesio - tai siaubas kazkoks, pradejau taip stipriai vandeni kaupti, kad kojos sutinsta kaip dramblio; niekada nera taip buve unsure.gif itariu, kad cia tikrai nuo tu KT; nes kai pradejau geri, tai jos labai vare skyscius, laksciau ir laksciau i WC; o dabar jauciu organizmas nebemoka gerai pats pasalinti skysciu, nes buvo priprates dirbtinai... verysad.gif o ir pati visa kaip poncka jauciuosi, net namiskiai sako, kad as puciuosi dar labiau (nes esu dabar uzsienyje ir matomes skypu) doh.gif aiskudar visokie spuogai ir ant krutines, ir ant nosies atsirado doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 01 gegužės 2010 - 14:27