Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

NA as pastebejau jog siek tiek oda pasitwarke, labai labai minimaliia bet pasitwarke. Siandien pirma diena kada baigesi pakuote ir negeriu, noreciau paklausti, ar jei ir neprasides mmm po 7dienu, vistiek pradeti gerti?
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 05 03, 20:44)
NA as pastebejau jog siek tiek oda pasitwarke, labai labai minimaliia bet pasitwarke. Siandien pirma diena kada baigesi pakuote ir negeriu, noreciau paklausti, ar jei ir neprasides mmm po 7dienu, vistiek pradeti gerti?

Neįmanoma, kad jos neprasidėtų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 05 03, 17:44)

pradeti gerti 4u.gif

QUOTE(Cashmere @ 2010 05 03, 17:50)
Neįmanoma, kad jos neprasidėtų  4u.gif

imanoma, man taip buvo geriant pacia pirmaja pakuote doh.gif buvau tada sustresavus doh.gif nes tik kazkoks rudas vienadienis patepliojimas buvo unsure.gif gal organizmas taikesi prie KT g.gif
Atsakyti
O man kažkada iškilo klausimas, jei netyčia sakykim pastotum gerdama KT, na sakykim nesuveikė tabletukė, pavėlavai ar užmiršai išgert, ar su vaistais kokiais sureagavo, kažin kaip po to viskas vyksta? Tu nėščia sakykim ir nežinodama toliau geri KT. Kažkurią dieną tokia mintis šovė
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 04, 11:22)
O man kažkada iškilo klausimas, jei netyčia sakykim pastotum gerdama KT, na sakykim nesuveikė tabletukė, pavėlavai ar užmiršai išgert, ar su vaistais kokiais sureagavo, kažin kaip po to viskas vyksta? Tu nėščia sakykim ir nežinodama toliau geri KT. Kažkurią dieną tokia mintis šovė

is tikruju nera gerai..... jei taip butu, jog laukies ir toliau geri KT unsure.gif
tokios mintys ir pas mane buvo kai pirmosios pakuotes "ejo" 4u.gif siaip pamirsus isgerti ir veliau prisiminus turetumet dar papildomai saugotis 4u.gif taip, kad manau tokiu nesusipratimu neturetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nanan @ 2010 05 03, 20:44)

Nanan
, tai visgi nemetei tabletes???? gi sakei, kad nusprendei oda kitokiais budais tvarkyti..?? o kaip suprantu ir nezadi mesti, jeigu apie kita pakuote klausi... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 05, 06:47)

Nanan
, tai visgi nemetei tabletes???? gi sakei, kad nusprendei oda kitokiais budais tvarkyti..?? o kaip suprantu ir nezadi mesti, jeigu apie kita pakuote klausi... lotuliukas.gif

o man atrodo, kad del veido odos ju neverta gerti schmoll.gif nes tikrai jos tik padeda tol, kol naudoji... jas metus, paprastai vel oda buna tokia pat jei ir ne daugiau doh.gif
as jos vietoj geriau tuos pinigelius isleisciau profesonaliam kosmetologui, nei kad tik "liga" slepciau o tabletem blush2.gif
Atsakyti
kaip nusibodo jau tos kalbos apie veido oda ir jos gydyma KT doh.gif

dabar ziurekit, logiskai pagalvokit mergaites, jeigu spuogai yra tik "derma" problema, t.y. tik "odos" problema, tai tie spuogai liks ir geriant KT jeigu nepriziuresi oda ir aisku galetu ir pagereti vaikstant pas kosmetologes ir t.t. BET jeigu spuogai yra hormonine problema tai cia jau reikia rinktis, nes kosmetologai tau jau cia nepades, nu aisku vienakartiniai apsilankymai bus gal ir nieko, isspaus spuogus, padarys kauke, bet PRIEZASTIES nesuras!
vat pvz jeigu spuogai yra hormonu disbalansas yra tik vienas gydymas (ginekolog. arba endokrinolog.) ir cia yra irgi vaistai ir irgi hormonai, tik net tokie, kaip KT ( kurie visus hormonus tiesiog nuslopina) o tokie vaistai- kurie palaiko hormonu balansa, cia jau reikia tirti visus lytinius ir endokrininius hormonus ir gerti ne maziau "blogius" vaistus negu KT. aisku galima zaisti ir su nakvisom, homeopatija ir t.t.

p.s. jeigu kam idomu as geriu KT ne del spuogu.

Atsakyti
Ne nemeciau...manau dar pora menesiu pagersiu iki tol, kol vasara galesiu vaikscioti be krempudros, beto galvoju dar nakvisas gerti...

O siaip tikrai jei rimti spuogai tai jokie tepalai nepadeda...KT irgi kolkas ne stebuklas, bet siek tiek geriau.

O ziurekit man ir vel klausimas.... biggrin.gif vat pirmadieni pirma diena kada baigesi pirma pakuote o siandien treciadieni man kaip ir mazos mmm prasidejo bet tik truputi, tai kada gerti antra pakuote tik po 7d, ar pirma diena kada rimtai sirgsiu?
Atsakyti
Jei sekmadieni išgėrei paskutinę tabletę, tai kitą pakuotę gersi po 7 dienų lygiai, t.y. pirmadieni
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 05, 19:23)
Jei sekmadieni išgėrei paskutinę tabletę, tai kitą pakuotę gersi po 7 dienų lygiai, t.y. pirmadieni

butent drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kada mazdaug prasideda mm po pirmos pakuotes sunaudojimo? penktadieni vakare isgeriau paskutine tablete ir iki siol nieko... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti