Įkraunama...
Įkraunama...

Kontraceptinės tabletės "Yasminelle"

QUOTE(paperdoll @ 2010 05 11, 14:03)
cia yra labai panasu, yasmin kazkiek didesne doze to pacio hormono. yasminelle UK jau nera.

mergaiteeeeeeeeeees, ka gi man daryti? as taip nenoriu pas gyd. mane jau nuo ju pykina, nu kodel neprasideda tos mm? sad.gif( jau 4 diena.. o jeigu neprasides tai po 7 d vel gerti nauja pakuote? mmm  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

ta prasme uzsienyje iseme is apyvartos? gal zinai kodel? g.gif g.gif

manau nera ko jaudintis, as paskutine tablete visad isgeriu pirmadieni, o savu dienu sulaukiu koki sestadieni.... 4u.gif sestadieni ar sekmadieni pateplioja ir dingsta... antradieni jau pradedu nauja pakuote doh.gif taip ir gyvenu, vos dvi dienos tu ale mano mmm doh.gif
bet jau po nauju planuojam jas mesti blush2.gif idomu kokios tuomet mmm bus g.gif
Atsakyti
nu va, pradejo ir man "tepti", bet jau geriau negu nieko. Taigi merginos, 5 dienas dar ne nuosprendis smile.gif ir aciu uz palaikyma 4u.gif

Mimuke
, yasminelle UK buvo ne visada ir ne visur, jeigu neklystu yorkshire yasminelle buvo galima gauti, o jau kokiam devone - ne. yasminelle yra beveik tas pats , kas yasmin (yarina) ir tos pacios firmos schering,tik siplnesni, tai ne visiems buvo naudinga pereiti prie ju, kaip surpratau.

nezinau ar is apyvartos nueme, bet zinau, kad ju ne visur UK ir buvo. bet Uk lygtais yra Yaz, kuris turi maziau hormonu negu Yarina, tiek pat kiek yasminelle, tik ten yra dar keletas placebo tableciu, nu zodziu cia jau kita tema.
Atsakyti
QUOTE(paperdoll @ 2010 05 12, 05:12)

Mimuke
, yasminelle UK buvo ne visada ir ne visur, jeigu neklystu yorkshire yasminelle buvo galima gauti, o jau kokiam devone - ne. yasminelle yra beveik tas pats , kas yasmin (yarina) ir tos pacios firmos schering,tik siplnesni, tai ne visiems buvo naudinga pereiti prie ju, kaip surpratau.

nezinau ar is apyvartos nueme, bet zinau, kad ju ne visur UK ir buvo. bet Uk lygtais yra Yaz, kuris turi maziau hormonu negu Yarina, tiek pat kiek yasminelle, tik ten yra dar keletas placebo tableciu, nu zodziu cia jau kita tema.

aiskumelis, aciu 4u.gif as maisyt tai jau ju nenoriu, pradejau su siom tabletem, tai ir iki kokio sausio reiks ir paaigt.. ax.gif uzsipirksiu grizus i LT ax.gif
Atsakyti
O aš nekenčiu gerti KT verysad.gif noriu vėl jaustis tikra moterim, nei mėnesinės normalios, tik tepliojimai kažkokie, nei vaikino noriu, nieko gero, tik kad vaikų neprisidirbsiu, tokia ir nauda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 13, 12:58)
O aš nekenčiu gerti KT  verysad.gif noriu vėl jaustis tikra moterim, nei mėnesinės normalios, tik tepliojimai kažkokie, nei vaikino noriu, nieko gero, tik kad vaikų neprisidirbsiu, tokia ir nauda  doh.gif

na, tai mesk jas ir viskas 4u.gif
Atsakyti
Nenoriu rizikuoti kažkaip dar kol kas, man nepatikimi prezervatyvai
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 13, 20:56)
Nenoriu rizikuoti kažkaip dar kol kas, man nepatikimi prezervatyvai

Tai čia beveik jau padėtis be išeities - nei naudoti nori, nei mesti smile.gif
Atsakyti
Tai va, bet čia visoms manau panašiai, negi visos džiaugiatės gerdamos KT?
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 14, 12:54)

tiesiog dauguma tai priima kaip neišvengiamą realybę arba keičia kuo nors kitu..
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 14, 11:54)

Aš džiaugiausi beveik metus (na aišku ne spygavau iš džiaugsmo), bet nieko blogo nebuvo, bet paskui staiga visi išvardinti požymiai dėl kurių reikia mesti pasireiškė, pradedant rankų tirpimu, spaudimo kilimu,galva svaigdavo, mečiau tabletes ir per kelias savaites bėdos dingo. Tik aišku tada prasidėjo kitos problemos, hormonų kiekis metus KT pasikeičia, tada ir plaukai smukt pradėjo, ir oda vėl baisi (nors ne dėl jos gėriau). Taip kad Jūsų sprendimas gerti jas, ar ne wink.gif
Atsakyti
Cashmere, o tu nebandei keist i kitas arba i zieda , pleistra??? negerai, kad nenori ju gerti, bet vistiek geri. naudokit prezervatyvus + zvakutes, jeigu vien prezervatyvai atrodo nepatikimi. arba dar ka nors sugalvokit.

kas liecia mane- pas mane kitos problemos sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Cashmere @ 2010 05 14, 09:54)

as neturiu jokio diskonforto ax.gif pirmom pakuotem buvo radeja lyg pykinti, bet greit dingo bigsmile.gif siaip tikrai jai jausciau ka nors kas nepatinka, tikrai nesikankinciau blush2.gif
Atsakyti