mano mergytė nuo 10 mėn. su auskariukais,o berniukam man negražu

QUOTE(insi @ 2008 02 23, 22:02)
tinkamiausias metas - kada vaikas to nori.
vaikas nori ar nenori, irgi įdomus momentas. įdomu, ar mamos labai asižvelgia į vaiko norus, kai jis pvz. nenori praustis, nenori šukuotis, nori valgyti tik saldainius?
QUOTE(Dios @ 2008 02 24, 18:34)
vaikas nori ar nenori, irgi įdomus momentas. įdomu, ar mamos labai asižvelgia į vaiko norus, kai jis pvz. nenori praustis, nenori šukuotis, nori valgyti tik saldainius?
Nu jau pavyzdi sugalvojote

Mano sunus 8 metu ir turi auskara. Jo labai norejo nuo 3 metuku, zyze galva kiekviena diena, o as vis kategoriskai atsakydavau jam. Manau kad jo nora tureti auskara ausy leme tai, kad vyras (tetis) turi net tris auskarus ausyse. O kadangi jam tetis autoritetas tai nori buti kaip jis. Tai as jam 8 gimtadienio proga nuvedziau ir ivere auskara. Laimes buvo iki debesu, visa isbuciavo. Tai dabar net juokas ima, kap tetis su sunum dalinasi savo auskarais
Bet lygtai to butu maza jaunelis 6 metuku irgi neduoda ramybes del auskaro, tai pasakiau kad kaip bus tokiu metu kaip dabar brolis tada ziuresim, gal praeis noras.
Seip nesu pries berniukams auskarus, bet maziems nera saugu jie.Nes mazi vaikai judrus, tai baisu kad neissiplestu to auskaro is ausies...

Bet lygtai to butu maza jaunelis 6 metuku irgi neduoda ramybes del auskaro, tai pasakiau kad kaip bus tokiu metu kaip dabar brolis tada ziuresim, gal praeis noras.
Seip nesu pries berniukams auskarus, bet maziems nera saugu jie.Nes mazi vaikai judrus, tai baisu kad neissiplestu to auskaro is ausies...

man labai grazu auskariukai pas mazytes panelytes
bet pati nedrysciau pradurti tol,kol pati neuzsimanys
o tai gali atsitikt ir 3 ir 5m
kada nores tada ir pradursim
kad ir i bamba ar i liezuvi 15m gales vertis
aisku be 15m vaikui neleisiu

QUOTE(LED @ 2008 03 12, 19:59)
Man tikrai negrazu, kai mazos mergytes su auksiniais auskariukais vaiksto. Mano nuomone, tik Bolivude ir Bolivudo prieigose jos simpatiskai atrodo.
Bet jei mano dukra - zinoma paaugus iki bent keliolikos metu - labai LABAI labai labai nores auskaru ausyse, nosyje, bamboje, liezuvyje, ant smakro, antakyje ar dar kur nors, manau, kad sutiksiu.

Man negrazu, kai berniukai su auskarais. I auskaruotus vyrai nesidairau. Savo vyresnelei neduriau auskaru kol maza buvo. Ugtelejus norejo, bet as neisdrisau leisti. Tegu baigias mokslus.
Man kudikiu gaila su auskariukais. Tokiems dalykams jie per mazi. Bet tai jau kiekvienu teveliu skonio reikalas.
Auskarai ausyse, nosyje, bamboje, liezuvyje, ant smakro, antakyje ar dar kur nors - tai paagliu zaidimas. As nemacau ne vienos moters savo gyvenime tiek auskaruotos, kiek kartais paaugliai turi ir viska is karto. Kartais net slykstu ziureti kai visko tiek daug ant veido ir dar kai kur. Man negrazu.
Man kudikiu gaila su auskariukais. Tokiems dalykams jie per mazi. Bet tai jau kiekvienu teveliu skonio reikalas.
Auskarai ausyse, nosyje, bamboje, liezuvyje, ant smakro, antakyje ar dar kur nors - tai paagliu zaidimas. As nemacau ne vienos moters savo gyvenime tiek auskaruotos, kiek kartais paaugliai turi ir viska is karto. Kartais net slykstu ziureti kai visko tiek daug ant veido ir dar kai kur. Man negrazu.
QUOTE(breira @ 2008 02 23, 21:38)
o kur duria tokio amziaus vaikams? nes kiek domejausi, niekas nenori, nes sudetinga

na man pasakymas...kad vaikas nturi pasirinkti del auskaro...nzn...
tai gal jis pats nesirengtu taip kaip rengiat, ar nevalgytu to kuo maitinat...pvz jei mamai grazu, kodel neiverti tam vaikui???jei kai paaugs nepatiks paciam vaikui, issivers ta auskara...
nesakau, kad tikrai verciau mazam vaikui...bet, kad cia kazkas siaubingo...tai

nesakau, kad tikrai verciau mazam vaikui...bet, kad cia kazkas siaubingo...tai

gal klaidingas mano pastebejimas, bet mazos mergytes su auskariukais dazniausiai buna rusu tautybes, lietuves siek tiek maziau. kitu tautybiu neatkreipiau demesio.