Visgi, kur Kaune gražiai veria auskarus į ausis
Taip įtariu, kad abi ir buvot vienos nuomonės nuo pat pradžių, tik skirtingai viena apie kitos nuomonę manėt
SVEIKUTĖS
man asmeniškai mergaitėms auskariukai labai gražu, netgi mažoms lėlytėms, tačiau savosioms pravėriau tada kai pačios užsimanė, tai nebuvo mamos užgaida. Vyresnėlei 5 metukų, vidurinėliai 8 metukų, o mažoji dar be auskariukų. Kartais pamastau kad būtų gražu kokie mažiukai auksinukai, bet bijau, kad papildomų rūpesčių neprisidaryčiau, jei užpuliuotų, ar rengiant nepasiplėštų skylutė, ai dar tiek tos. Tiesa dėl auskarų dydžio, tai su ilgais kabančiais neleidžiu eiti į mokyklą, tik su kukliais. Kokius didesnius žiedus leidžiu įsiverti tik einant į kokį koncertą ar gimtadienį.
Dėl dažymosi
taip pat tik lūpas blizgesiu ir nagučius neryškiu kokiu lakučiu leidžiu pasilakuoti einant į kokią šventę, į mokyklą ne
man asmeniškai mergaitėms auskariukai labai gražu, netgi mažoms lėlytėms, tačiau savosioms pravėriau tada kai pačios užsimanė, tai nebuvo mamos užgaida. Vyresnėlei 5 metukų, vidurinėliai 8 metukų, o mažoji dar be auskariukų. Kartais pamastau kad būtų gražu kokie mažiukai auksinukai, bet bijau, kad papildomų rūpesčių neprisidaryčiau, jei užpuliuotų, ar rengiant nepasiplėštų skylutė, ai dar tiek tos. Tiesa dėl auskarų dydžio, tai su ilgais kabančiais neleidžiu eiti į mokyklą, tik su kukliais. Kokius didesnius žiedus leidžiu įsiverti tik einant į kokį koncertą ar gimtadienį.
Dėl dažymosi
Man irgi gražu mergytės su auskariukai
Ir nemanau,kad mergaitė keiktų užaugusi,kam išdurtos ausytės,bet taip pat mastau,kad tokiai mažytei gal dar ne,bijau kad blogiau nebūtų,nors mb labai nori ,jau tik gimė,klausė,kada versim auskariukus
manau, kad vaikui reikia verti auskarus tada, kai pats vaikas gali nuspresti ar tikrai to nori
sveiki.manoji 11-ete norejo i ausis dar po viena skyle ir i bamba,tai kad pasiutau,tai daugiau nebenori.bet jai grazu.sakau paauksi protingesne galva apmastysi,kas grazu jau paaugus.
as dukrytei praveriau ausytes 3men
visa
svajojau kaip mano lelyte graziai atrodys ir nenusivyliau.labai grazu
Manau nieko blogo, kad mergaitė ateis su auskariukais, nors man pačiai nelabai gražu mažesni vaikai auskarais
Tačiau dėl smulkių auskariukų turėtų nekilti problemų
Mano manymu auskarus reiktu verti kai pats vaikas nori, o ne kai mama uzsigeidzia
Mano panele 8 gimtadienio proga gavo dovanu galimybe prasidurti ausis, jau norejo, tai kriksto mama ir padovanojo
kai atsisedo i kede, tai ir issigando pamaciusi ka darys
bet is kedes nepabego
Dabar jau trecioke, bet klaseje vis dar vienintele su auskarais
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 30, 23:21)
Mano manymu auskarus reiktu verti kai pats vaikas nori, o ne kai mama uzsigeidzia
Mano panele 8 gimtadienio proga gavo dovanu galimybe prasidurti ausis, jau norejo, tai kriksto mama ir padovanojo
kai atsisedo i kede, tai ir issigando pamaciusi ka darys
bet is kedes nepabego
Dabar jau trecioke, bet klaseje vis dar vienintele su auskarais 
O mūsų klasėje atvirkščiai, tik pora mergaičių be auskarų. Aš be jų, ir tuo džiaugiuosi. Nesakau, kad tai negražu, bet man didelio noro įsiverti juos dar neatsirado.
O pas mane berniukas, ir su auskariuku jau 4 metai
Man labai grazu berniukai su auskariukais ir ilgais plaukuciais. Dabar kai manajam jau beveik 7 metai, jam siuliau issimt auksariuka, bet grieztai atsisake
Pats sake, kad jam jis nemaiso ir labai patinka
O aš saviškėms pravėriau dar darželinio amžiaus.Jos norėjo ir labai patenkintos ir man labai gražu.Auskariukai mažyčiai į akis nekrintantys,bet mielai sublizgantys.Žinoma, man nepatinka kai mažiems vaikams įveria didelius ar ilgus kabančius,tada man jau neskoningai atrodo.
Maniškė su auskarais taip pat nuo darželio ir auklėtojos nematė tame jokios problemos. Daba tai apie auskarą lūpoje svajoja...