Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Taip įtariu, kad abi ir buvot vienos nuomonės nuo pat pradžių, tik skirtingai viena apie kitos nuomonę manėt smile.gif
Visgi, kur Kaune gražiai veria auskarus į ausis g.gif
Atsakyti
SVEIKUTĖS

man asmeniškai mergaitėms auskariukai labai gražu, netgi mažoms lėlytėms, tačiau savosioms pravėriau tada kai pačios užsimanė, tai nebuvo mamos užgaida. Vyresnėlei 5 metukų, vidurinėliai 8 metukų, o mažoji dar be auskariukų. Kartais pamastau kad būtų gražu kokie mažiukai auksinukai, bet bijau, kad papildomų rūpesčių neprisidaryčiau, jei užpuliuotų, ar rengiant nepasiplėštų skylutė, ai dar tiek tos. Tiesa dėl auskarų dydžio, tai su ilgais kabančiais neleidžiu eiti į mokyklą, tik su kukliais. Kokius didesnius žiedus leidžiu įsiverti tik einant į kokį koncertą ar gimtadienį.
Dėl dažymosi nail.gif taip pat tik lūpas blizgesiu ir nagučius neryškiu kokiu lakučiu leidžiu pasilakuoti einant į kokią šventę, į mokyklą ne nono.gif
Atsakyti
Man irgi gražu mergytės su auskariukai ax.gif Ir nemanau,kad mergaitė keiktų užaugusi,kam išdurtos ausytės,bet taip pat mastau,kad tokiai mažytei gal dar ne,bijau kad blogiau nebūtų,nors mb labai nori ,jau tik gimė,klausė,kada versim auskariukus lotuliukas.gif
Atsakyti
manau, kad vaikui reikia verti auskarus tada, kai pats vaikas gali nuspresti ar tikrai to nori
Atsakyti
sveiki.manoji 11-ete norejo i ausis dar po viena skyle ir i bamba,tai kad pasiutau,tai daugiau nebenori.bet jai grazu.sakau paauksi protingesne galva apmastysi,kas grazu jau paaugus.
Atsakyti
as dukrytei praveriau ausytes 3men smile.gif visa nestuke.gif svajojau kaip mano lelyte graziai atrodys ir nenusivyliau.labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Manau nieko blogo, kad mergaitė ateis su auskariukais, nors man pačiai nelabai gražu mažesni vaikai auskarais rolleyes.gif Tačiau dėl smulkių auskariukų turėtų nekilti problemų g.gif
Atsakyti
Mano manymu auskarus reiktu verti kai pats vaikas nori, o ne kai mama uzsigeidzia g.gif Mano panele 8 gimtadienio proga gavo dovanu galimybe prasidurti ausis, jau norejo, tai kriksto mama ir padovanojo hihihi.gif kai atsisedo i kede, tai ir issigando pamaciusi ka darys hihihi.gif bet is kedes nepabego didis.gif Dabar jau trecioke, bet klaseje vis dar vienintele su auskarais dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Širdukė @ 2007 12 30, 23:21)
Mano manymu auskarus reiktu verti kai pats vaikas nori, o ne kai mama uzsigeidzia  g.gif  Mano panele 8 gimtadienio proga gavo dovanu galimybe prasidurti ausis, jau norejo, tai kriksto mama ir padovanojo  hihihi.gif  kai atsisedo i kede, tai ir issigando pamaciusi ka darys  hihihi.gif  bet is kedes nepabego  didis.gif  Dabar jau trecioke, bet klaseje vis dar vienintele su auskarais  dirol.gif

O mūsų klasėje atvirkščiai, tik pora mergaičių be auskarų. Aš be jų, ir tuo džiaugiuosi. Nesakau, kad tai negražu, bet man didelio noro įsiverti juos dar neatsirado. 4u.gif O maži vaikiukai visada atrodo gražiai, bet auskarai, mano nuomone, grožio nei kiek neprideda schmoll.gif (jei ne atima). Pritariu nuomonei, kad auskarai turi būti įverti tik tada, kai vaikas to sąmoningai nori, ir žinoma, kai yra tinkamo amžiaus. Žinoma, čia tik mano nuomonė ax.gif
Atsakyti
O pas mane berniukas, ir su auskariuku jau 4 metai blush2.gif Man labai grazu berniukai su auskariukais ir ilgais plaukuciais. Dabar kai manajam jau beveik 7 metai, jam siuliau issimt auksariuka, bet grieztai atsisake unsure.gif Pats sake, kad jam jis nemaiso ir labai patinka ax.gif
Atsakyti
O aš saviškėms pravėriau dar darželinio amžiaus.Jos norėjo ir labai patenkintos ir man labai gražu.Auskariukai mažyčiai į akis nekrintantys,bet mielai sublizgantys.Žinoma, man nepatinka kai mažiems vaikams įveria didelius ar ilgus kabančius,tada man jau neskoningai atrodo.
Atsakyti
Maniškė su auskarais taip pat nuo darželio ir auklėtojos nematė tame jokios problemos. Daba tai apie auskarą lūpoje svajoja... doh.gif
Atsakyti