Aš saviškei pradūriau ausis kai dar metukų neturėjo
o darželyje niekas nieko nesakė, nes beveik visos mergaitės su auskarais buvo
o mokykloje tai pat visos mergaitės ir net keli berniukai auskarus turėjo.O vat prieš Kalėdas maniškė prasidūrė dar vieną skylę ausyje.
kai mažos mergytės vaikšto su auskariukais, tai man labai gražu. Bet va mano mergytei tai tėtis neleis
o jau kaip berniukai su auskarais tai man
o jau kaip berniukai su auskarais tai man
mano sunus norėjo..išsidūtė salone ir labai gražu..Maža juoda akutė
Mano sūnus buvo užsimanęs įsiverti auskarą,nes mokykloje jo klasiokas įsivėrė auskarą į ausį.Aš užprotestavau,stengiaus pratemti kuo daugiau laiko ir ką....užsimiršo
.Manau,kad čia tik užgaida,jei kitas turi, tai ir man reikia
. Berniukai su auskarais man kažkaip nesižiūri...
As savo dukrytei isduriau kai sukako seseri metukai nuejom i salona viena ausyte isdure bet jau kai antrai ausytei atejo laikas durti tai jau buvo problemu vos priprasem bet siaip netaip isdure . Dabar jau ir pati dziaugesi bet nesileidzia kad pakeisciau auskariukus tai as galvoju kai jau pati nores pasikeisti tai ir pasikeisim
nesuprantu tokiu mamyciu, kurios vaikams nenorint "puosia" savo atzalas
mano sunus, tiesa, turi auskara ausy, bet to jis labai atkakliai sieke pats. o ir priesintis mudu su teciu neturejom teises, kadangi patys esam auskaruoti
QUOTE(LED @ 2008 01 20, 20:22)
Tai jei Jums negražu tai ir sūnui neleisit?
Aš tik nesuprantu tokių mamų kurios varia vaikučiam mažiem auskarus į ausis, jei vaikas nebenorės 12 metų? Nu nesamonė
maža mergytė ir auskarai - tiesiog puiku, man tai labai gražu
savo dukrą pavasarį vesiu į kosmetologinį, į mokyklą eis jau su auskariukais
savo dukrą pavasarį vesiu į kosmetologinį, į mokyklą eis jau su auskariukais
Mano panele su auskariukais vaiksto nuo triju metuku,labai jau ji ju norejo ir man grazu
.
Man grazu auskariukai. Dydis kiekvienai pagal amziu. Verem tada, kai jau pacios labai norejo ir nebiojo. 16 metu leidau isiverti ir i bamba. Auksiniai skoningi auskariukai labai graziai atrodo.