Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Aš saviškei pradūriau ausis kai dar metukų neturėjo rolleyes.gif o darželyje niekas nieko nesakė, nes beveik visos mergaitės su auskarais buvo mirksiukas.gif o mokykloje tai pat visos mergaitės ir net keli berniukai auskarus turėjo.O vat prieš Kalėdas maniškė prasidūrė dar vieną skylę ausyje. 4u.gif
Atsakyti
kai mažos mergytės vaikšto su auskariukais, tai man labai gražu. Bet va mano mergytei tai tėtis neleis verysad.gif
o jau kaip berniukai su auskarais tai man schmoll.gif
Atsakyti
mano sunus norėjo..išsidūtė salone ir labai gražu..Maža juoda akutė wub.gif
Atsakyti
Mano sūnus buvo užsimanęs įsiverti auskarą,nes mokykloje jo klasiokas įsivėrė auskarą į ausį.Aš užprotestavau,stengiaus pratemti kuo daugiau laiko ir ką....užsimiršo smile.gif .Manau,kad čia tik užgaida,jei kitas turi, tai ir man reikia doh.gif . Berniukai su auskarais man kažkaip nesižiūri...
Atsakyti
wub.gif wub.gif Aš savo dukrytę nuvedžiau pradūrti ausyčių, kai jai buvo 2 metukai, mešija dar ir dabar, bet seka mamos pavyzdžiu ir prašo trečios skyutės, bet tikrai iki kokių 12metų neleisiu, nes tokiam vaikučiui manu per daug, o sūnui manau tikra neleisu, nors ir norės, man negražu.. schmoll.gif
Atsakyti
As savajai jau norejau pries mokykla pradurti,bet ji bijojo ir nenorejo o antroje klaseje pati uzsigede tai is ankstaus ryto nuvareme i salona ir pradure ax.gif o po metu tai dar vienos skylutes uzsigeide tai ir kita prasidure mirksiukas.gif dabar dar i liezuvy uzsimane bet neleidau blink.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
As savo dukrytei isduriau kai sukako seseri metukai nuejom i salona viena ausyte isdure bet jau kai antrai ausytei atejo laikas durti tai jau buvo problemu vos priprasem bet siaip netaip isdure . Dabar jau ir pati dziaugesi bet nesileidzia kad pakeisciau auskariukus tai as galvoju kai jau pati nores pasikeisti tai ir pasikeisim g.gif
Atsakyti
nesuprantu tokiu mamyciu, kurios vaikams nenorint "puosia" savo atzalas fool.gif mano sunus, tiesa, turi auskara ausy, bet to jis labai atkakliai sieke pats. o ir priesintis mudu su teciu neturejom teises, kadangi patys esam auskaruoti blink.gif
Atsakyti
QUOTE(LED @ 2008 01 20, 20:22)
wub.gif  wub.gif Aš savo dukrytę nuvedžiau pradūrti ausyčių, kai jai buvo 2 metukai, mešija dar ir dabar, bet seka mamos pavyzdžiu ir prašo trečios skyutės, bet tikrai iki kokių 12metų neleisiu, nes tokiam vaikučiui manu per daug, o sūnui manau tikra neleisu, nors ir norės, man negražu..  schmoll.gif

Tai jei Jums negražu tai ir sūnui neleisit? doh.gif

Aš tik nesuprantu tokių mamų kurios varia vaikučiam mažiem auskarus į ausis, jei vaikas nebenorės 12 metų? Nu nesamonė doh.gif
Atsakyti
maža mergytė ir auskarai - tiesiog puiku, man tai labai gražu thumbup.gif
savo dukrą pavasarį vesiu į kosmetologinį, į mokyklą eis jau su auskariukais
Atsakyti
Mano panele su auskariukais vaiksto nuo triju metuku,labai jau ji ju norejo ir man grazu tongue.gif .
Atsakyti
Man grazu auskariukai. Dydis kiekvienai pagal amziu. Verem tada, kai jau pacios labai norejo ir nebiojo. 16 metu leidau isiverti ir i bamba. Auksiniai skoningi auskariukai labai graziai atrodo.
Atsakyti