Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

na del to gijimo cia kaip kam. vienai pazystamai sunkiai gijo, puliavo, kitoms dviems puikiai greitai sugijo. Na kaip ten bebutu 10metu mergaitei dar tikrai per anksti. MAn siaip auskairukas bamboje labai grazu bet reiktu palaukti bent 15metu mirksiukas.gif
Atsakyti
Tema pradėta senokai,įdomu kaip ar įsivėrė tą auskarą ar vistik atkalbėjo.Mano mažoji turėjo auskarus antakyje ir bamboje,abu organizmas išstūmė.Tiesa jai buvo 18 metų.O sūnus kai norėjo auskaro ausyje,buvo 6 klasėje,iškėliau sąlygą 8 iš anglų kalbos metiniame trimestre,mokesi jis nepergeriausiai,tai noras savaime dingo ir kol kas neatsirado,jam 23 metai dabar.
Atsakyti
mano dukra 18 vistik isivere,bet lauke irgi turbut nuo10.kad gerai gytu reikia pagerti B grupes vitaminu su tiaminu,foline rugštim,B12.dukra sako padeda lašini ant pilvo kontroliuoti nes labiau svori seki,kai aksesuaras matosi,man tai kas ,ji jau dirba,tegu daro ka nori.
Atsakyti
Jeigu vaikas nores labai niekas jo neatkalbes unsure.gif , nes atsimenu buvau 6 klasej man buvo nu 12 metu mazdaug ir mano klasioke viena labai norejo, bet mama neleido tad pati issidure su adata, taigi geriau jau nuvedi vaika ir isduria gerai, negu pati nezinia kaip ten pasidarys unsure.gif aisku mane tai atkalbejo nuo auskaro i antaki, matyt ne taip jau labai norejau, bet sakau jei dukra nori tai ir pati pasidarys jegu neleisi unsure.gif
Atsakyti

hihihi.gif Mane prajuokino jos norai . Nieko blogo čia nėra tiesiog mergaitė nori būti suaugusia ok.gif Tiesiog neleisk ir viskas ! irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FloraPg: 20 liepos 2008 - 18:15
[quote=lengvute,2003 08 18, 21:26]Norėjau saviškei vyresnėlei prieš mokyklą auskariukus įverti, man taip gražu smulkučiai...ir ji pati labai nori, bet va, darželyje auklėtoja skeptiškai žiūri į tokius vaikus (apibarė net kai manoji atėjo lakuotais nagučiais :smile.gif), galbūt ir mokykloje ne kaip žiūrės :smile.gif.Be visa ko dar teko perskaityti straipsnį, kuriame aprašomi atvejai, kai dėl netinkamo auskarų vėrimo vaikams teko daryt operacijas ir šiaip apie įvairius negalavimus po to ohmy.gif.
Ką apie tai manot? Kada vaikui tinkamiausias metas verti ausytes? Kur patartumėt kreiptis? Kaip žiūrite į berniukus su auskarais :smile.gif ???

Na manau , kad pirmoje klasėje jau galima mergaitėms įverti auskarus. Niekas į tai nežiūri blogai rolleyes.gif Jeigu įversi mažus , o ne tokius kurie siekia pečius tai bus labai gražu thumbup.gif O dėl šito : Be visa ko dar teko perskaityti straipsnį, kuriame aprašomi atvejai, kai dėl netinkamo auskarų vėrimo vaikams teko daryt operacijas ir šiaip apie įvairius negalavimus po to
Nėra ko nerimauti . Pradžioje turi panešioti gydomuosius auskarus nuo kurių tikrai nieko nebus. Pradžioje gali puliuoti ausytės , bet tai normalus reiškinys wub.gif Na , o kai berniukai turi įsivėrę vieną auskarą ausyje tai yra gražu mano nuomone. Bet kai būna abiejose ausyse man nėra gražu verčiau sakyčiau net gi mergaitiška blink.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo FloraPg: 21 liepos 2008 - 09:45
sveikos mamos bigsmile.gif kaip tik siandien praveriau savo dukrai ausytes jai tik 4men. bet jus patikekit kaip ji suaniai atrodo tikra panele o verke tik minute auksciausiai net po skiepu ilgiau verkdavo ir lyg niekur nieko siandien vuisa diena rami ramutele prabuvo nei kliudo auskariukai nei ka prisiklausiaiu visokiu nuomoniu vienos sako kuo anksciau tuo geriau kitos kad kai nores pati issidurs bet mano svajone visa laika buvo kai turesiu mergyte butinai jei pradursiu ausytes taip ir padariau ir tikrai nesigailiu ir nesigailesiu thumbup.gif atrodo super patikekit mamos ir jei kuri nori bet nesirysta as padrasinu pirmyn kol mazas kudikis jis nieko nesupranta paskauda minute ir viskas baigta o va didesne supranta labiau ir vien galvojant atrodo kad skauda taigi mamos pirmyn ir jusu dukros bus nuostabios thumbup.gif
Atsakyti
ir jusu dukros bus nuostabios  thumbup.gif

Man mano dukra ir be auskarų nuostabi. biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
Mano nuomone kiekviena mama renkasi pagal savo supratimą. Turiu du berniukus, ir laukiuosi mergytės. Iš pradžių galvojau, jog norėčiau pradurti jai ausytes, kol dar kūdikis. Bet dabar jau tvirtai nusprendžiau, jog tai turi būti jos pasirinkimas, jos noras, o ne mano svajonės.
Beje, aš gyvenu užsienyje, ir čia vaikai jokių papuošalų mokykloje nešioti negali (saugumo sumetimais)
Atsakyti
Turiu ausyse po viena auskara. Prasidurti mama leido 12m. 4u.gif
Atsakyti
Dukrai ausytes praduriau kai jai buvo 1 metai thumbup.gif Visiskai nesigailiu,man grazu wub.gif
Dabar jai 13 m ji prasidure dar liezuvi thumbup.gif ,taip pat man grazu,o ir nematomas jis,bent jau kiti zmones kol nepasako nepastebi drinks_cheers.gif
Pakalbejom ir nuspresta gana,gerai kad bent musu nuomone del kitu auskaru sutampa nei jei nei man nepatinka kai auskarai yra lupose,antakiose ir t.t schmoll.gif Zalot veida nenuori schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
paskaiciau ir pasibaisejau kaip galima mazam vaikui kuriam nera ne metuku ausis verti??? doh.gif doh.gif mano nuomone vaikutis turetu bent jau 7metukus turet ir pasakyt savo nuomone nori jis ju ar ne.... 4u.gif
ziauru kai teveliams grazu ir praveria ausytes vaikuciui kuris net nieko nenutuoke. doh.gif
mano nuomone verti reiketu kuo veliai nes kai priveria tj kai sukanka 12metu prasideda liezuvei ir lupos.... tongue.gif
na cia mano nuomone. g.gif
savo vaikuciui neleisiu iki10metuku vertis nieko nors pati isiveriau7 o kai suejo 14 uzsimaniau i bamba isiveriau po to liezuvi uzsimaniaiu ir cia teveliai neleido ir dziauguosi kad paklausiai dabar sukako 18 vis dar labai noriu ir isiveriau uztat nesusirgau auskaru manija nes po liezuvio manau butu nosis ir tjp toliau g.gif g.gif thumbup.gif
Atsakyti