Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

as pati prasiduriau 13 metu,o dukrytei visai neseniai pradureme 8 metuku ax.gif ,nepriestaravau jos norui,taciau baisiuosi panelemis kurios prasiduria liezuvi,lupa doh.gif doh.gif baisu koks bakteriju lizdas ten doh.gif baisu pagalvoti ka jos veliau prasisurs,taciau manes kazkodel tai jau nenustebintu schmoll.gif schmoll.gif !!!!!!!!!!!
Atsakyti
Mano dukra įsivėrė auskarus būdama 9 metų, prieš pat savo dešimtajį gimtadienį. Vėrėmės tik į ausis tad visai gražiai atrodo. Tik ilagi jai pūliavo ausytės. Tie gydomieji jai buvo šiek tiek blogi, nes plokštelės nugrandė odelę.
Atsakyti
As savaja mergyte ausyciu durti nuveziau kai buvo 6 menesiai
Atsakyti
saviskei praduriau ausytes 10-ojo jubiliejaus proga thumbup.gif nors jau norejo gerokai anksciau, nes beveik paskutine is klases tai padare g.gif bet labai greitai prasidure ir treciaja slyle vienoje ausyje aukstai, tai dabar vienintele klaseje turinti tris skylutes lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man grazu auskariukai, bet tikrai nedurciau jokiais budais savo metinukei schmoll.gif
paaugs , nores, pradursime thumbup.gif
Atsakyti
Na, kai duria ausis vaikams iki 5 metų - baisu. Gal po to vaikas tuo visai nesidžiaugs. Aš saviškei leidau, kai paprašė, bet ji aplink tą kosmetikos kabinetą vaikščiojo gal pusmetį - bijojo hihihi.gif Prieina ir - ne, bijau. Na, ne, tai ne - einam toliau lotuliukas.gif . Paskui įsidrąsino, prasidūrė ausytes, vėliau - trečią skylutę, bet kažkaip jai pačiai nepatiko, tai tą trečią greit užsigydė. Dabar nešioja mažyčius auskariukus, kurie nekabaliuoja. Džiaugiuos, kad neteko dėl to kovoti, nes baisiai man atrodo mokinukės su auskarais vos ne iki kelių doh.gif . Viskam turi būti vieta ir saikas.
O dėl berniukų - vienam tinka, kitam - ne. Kaip ir drabužiai - ne visiems tas pats tinka.
Dėl antakių, bambų, liežuvių - čia jau, manau, vyresniųjų pasirinkimo reikalas, svarbu, kad tai būtų jo vidinis poreikis, o ne aklas draugų mėgdžiojimas. Beje, girdėjau, kad auskaras liežuvyje labai žaloja dantis g.gif
Atsakyti
Man labai gražu mergaites su auskariukais thumbup.gif .Aišku,kad jie būtų nevulgarūs. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš pati išsidūriau tik 30m.tad dukros visai nenorėjau mažos tempti badyti,kol pati nepasiryž,tad šįpavasarį pareiškė kad nori,dabar jai 9m.tai ir išdūrėm,bet dabar gailimės abi,nes labai pūliuoja,ir auksinukus suvėrėme vis tiek blogai.Sidabro iš vis nepriima organizmas.Žodžiu panašu,kad reiks užsiauginti. verysad.gif
Atsakyti
as kiap tik sestadini savo mazikei gimtadinio proga isduriau ausytes ziurejau kigu nepuluoja , matysim veliau , pas mane ji tokia barbine patinka pintikliuskos , dabr ji septyniu metu
Atsakyti
Na mums mėnesį kaip ir nieko nebuvo,po to išsimaudėme ežere ir prasidėjo.Gal klaidą padarėme kad pavasarį dūrėm.Galvojau iki maudimosi sezono sugis,bet....
Gal rudenį visgi geriau mažiau infekcijų patenka.
Atsakyti
Mano sūnus irgi nori auskarą įsidurti į vieną ausį. Gal ir nieko būtų, jei jam nebūtų beveik 8 metai... Esmė ta, kad kažkur literatūroj skaičiau, kad medikai nerekomenduoja vaikams durtis ausų jaunesniems nei 13 metų. Ausyse yra labai svarbūs taškai, o vaiko organizmas dar auga ir formuojasi, todėl tuos taškus labai lengva pažeisti ir prisidaryti nemalonumų. Kokių tiksliai bėdų jau nebepamenu, bet gerai užsifiksavo riba - 13 metų.

Kai savo sūnui paaiškinau visa tai, jis suprato ir nusprendė palaukti 13 metų, ir tuomet įsiverti ne tik į ausį, bet ir į lūpą. blink.gif Na, aš tikiuosi iki to laiko jam praeis noras...
Atsakyti
savo mergytei ausytes pradūriau (ne pati aišku) prieš metus. gerai gijo, gražiai atrodo. manau tai prklauso nuo auskariukų - juk kartais mažai princesytei įveriami tik suaugusiam tinkantys auskarai, kai yra toks platus vaikiškų auskariukų pasirinkimas - drugeliai, gėlytės, tiesiog spalvoti akmenukai. Man gražu. manau mano dukters auskariukai nedarko
user posted image
Atsakyti
Na aš su auskarais tai patirties turiu - iš pradžių nuėjau prasidurti kaip visi, abiejose ausyse po vieną. Na o 17-kos sugalvojau kad mažai ir pati (!) prasidūriau dar 6 skyles vienoj ausy. doh.gif

Dabar taip jau iš perspektyvos žiūrint, nu blyn kur protas buvo. lotuliukas.gif Aišku, tie auskarai vis dar gražu, bet ir viena problema, kad vat jau jeigu norisi prie suknelės kokius gražesnius įsiverti ir problema, nes į visas skyles ką nors pirkti brangu, o neįsivėrus tos skylės grožio neprideda.
Atsakyti