Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Na aš savo dukrytei pažadėjau, kad 10 metų proga pradursime ausis. Ji labai nori, nes labai daug klasėj mergaičių prasiduruių ausis.
Bet man irgi nepatinka kai leliukai su pradurtomis ausimis, juk tai daro mamos nes joms gražu ir kaip viena mamytė sakė vaikas dar negali pats pasakyti. Manau spręsti už vaikus negalima.

Pas mus pvz per rugsėjo pirmąją, tai kelios mergaitės tokios pridažytos buvo kad baisu,o šukuosenos doh.gif aš nežinau ko paskui mamos iš jų tikėsis?
Atsakyti
Aš pati turiu 4 auskarus ir noriu dar biggrin.gif
Taigi,turiu 3 ausyse- du kairėj,ir viena dešinėj.Du įsivėriau kai buvau 8,trečią-9.
O dar vieną turiu lūpoj.Na,dėl šito buvo nesutarimų,bet paskui priprato kažkaip,nes įsivėriau neatsiklausus,su močiute biggrin.gif
Na,šiaip du auskariukai man labai gražu.Ir nemanau,kad verta mamytėm prieštaraut ar pergyvent-jei dukrytės tvarkingos tikrai nepamirš pasirūpint ausim,kad neužpuliuotų ir t.t.
Atsakyti
Manoji auskaru norejo nuo 2,5m. Mazdaug 3.5m ryzomes siam zingsniui. Salone isdure pirma ausi, tai taip pradejo klykti, kad maniau: antros jau nesidurs. Bet kur tau. Asaros nespejo nudziuti, o jau kisa kita ausi. Tad su auskariukais pradejo vaikscioti anksti. Kruopsciai priziuri ausytes ir auskariukus. Bet turim viena beda verysad.gif . Nepaisant puikios prieziuros ir ivairiu metalu auskariuku- ausytes daznai puliuoja. Bet mergaite atkakli. Kruopsciai gydo ir nori nesioti auskariukus smile.gif
Atsakyti
mes gavom dovanų auskariukus, būtinai prasidursim, nes manoji nori (8m.) drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man,tai labai grazu,kai dar nors ir kudikelis,o jau su auskariukais,bet pati kazkaip pabijau dukra nest ausis pradurt,kai gime g.gif ,tai pasiuliau,kai jai buvo 3,5m,uzejom i salona kazkoki,o ten palaukt reikejo,tai ji pasisuko i mane ir sako:"Zinai mama,kai as uzaugsiu ir busiu moteris kaip tu,tuomet ir prasidursiu ausis lotuliukas.gif !".Nieko kito nbeliko,kaip eiti lauk,nes dukra pasizymi stipriu charakteriu,o stai neseniai,pries svenciant 7aji gimtadieni,ejom pro kosmeini kabineta,as jai juokais pasiuliau uzeit,o ji eme ir sutiko,tai tik paprasiau,kad vienu metu pradurtu abi ausis,nes pabijau,kad kitos gali nebeduot,taip ir turime auskarus.Tik,tiek,kad ausys po kokio menesiuko supuliavo,tai iveriau savo auksines rinkutes,ir kaip sakant,tiek jas ir temaciau.Nuo to karto,nebeliko jokiu bedu ax.gif
Atsakyti
Manoji nuo 3 metų zyzė pastoviai, kad nori durt ausis rolleyes.gif tai kai buvo 5 metai nuvedėm į grožio saloną ir pradūrė...tą dieną ji buvo be galo laiminga wub.gif
Atsakyti
nematau cia nieko blogo jei pradurtos ausytes ir iverti mazi vaikiski auskariukai, mano mergina ir prasidurus ir labai patenkinta 4u.gif ax.gif ,na namuose gali vaiksciot su kokiais nori auskariukais:)
Atsakyti
gimtadienio proga dukros krikstomama nusiveze pas speceliste ir pradure skilutes smile.gif graziai atrodo,mazus sidabrinius nesiojam jokiu problemu nera mirksiukas.gif
Atsakyti
sunus labai nori durtis ausis -jam 9 metai - bet mes pries. Kai bus pilnametis - tegul daro ka nori...
Atsakyti
Aš leidau savo didčkiui ,kai suėjo 10 metų,įsiverti vieną auskariuką,Man gražu 4u.gif
Atsakyti
as savu sunui 13 metu iveriau ikaire ausi sidabrini auskara ir siaip visai cool atrodo bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, kurios turite dukras "kreizėjančias" dėl auskarų liežuvyje, antakyje, lūpose ir dar biesai žino kur....
Kur galima Kaune įverti auskarą į lūpą ir kur tokiais aksesuarais prekiaujama?
Jau daug parduotuvių aplankyta, bet "riestainėlio" niekur neradau...
Gal kas manęs nesuprasit, bet manau, kad "kreizėti" tokiais dalykais tinkamiausias metas paauglystė, todėl toleruoju šį dukters "kapryzą" ir ieškau pagalbos....
Atsakyti