QUOTE(fuksė @ 2009 07 28, 08:38)
Perskaiciau tavo posta ir pirma mintis atejo - sadiste.
Turiu dukra - paaugle, ka vereme auskarus skundesi, kad skaudejo...tai ji jau samoningas vaikas, o tu kaip suprantu, nori mazam angeleliui auskarus ,,itaisyt". Duok Die tavo vyrui proto neleis tau to padaryt. Palauk bent iki kokiu 2-3 metu.
QUOTE(fillipa @ 2009 08 05, 23:45)
Man net minties nera verti mazylei auskarus

. Kam vaika kankinti vien del to kad
mamai grazu 
Gal dar ir tatoo padaryti prie to pacio
vajei vajei, as negaliu ir skaityti tokiu senamadisku paistalu.kaip is kokio kaimo gludumu.as pati turiu saunia siuolaikine mama ir nesuprantu jokiu tabu naujovems. ir kas svarbiausia nesu nei kokia gote ar tatuiruota, nes man nereikejo maistauti pries mama, kaip daznai buna seimose kai tevai per daug aikskina ka vaikam daryti ir ko ne.jei jus sitaip rasot tai man gaila jusu vaiku, turbut pastoviai moralizuojat del kikekvieno dalyko.kai paraso tai jau per daug. "sadiste" nu kaip cia sitaip dar isdrysti parasyti, lyg tikrai vaika, kankintu, lyg darytu jai trauma visam gyvenimui.cia tik auskariukai mergytei, gi mergytes musu grazuolytes ir mama nori papuosti savo brangenybe, pabrezti ta mergaitiskuma.man taip pat begalo bekrasto grazu auskariukai, sit mano panelei suejo 6 menesiukai ir zadu isdurti ausytes.gi duriaus pati ausis ir nieko ten tragisko, o kiti vaikai opus, ir 20 metu bojos skausmo.galiu pasakyti, kad is pirsto krauja ima zymiai skaudziau, o mano merytei jau 3 kartus eme, tad, auskariukai tai vienas niekis ir grazu ir tuo labiau, kad maziem uzgyja greiciau ir be komplikaciju.aisku, kiekviena turi savo nuomone ir jau cia taip bus, viena sakys balta, kita butinai tures parasyti, jog juoda, cia jau nieko nepadarysi.tad mamytes, jei jum grazu mazom mergytem auskariukai tai nekreipkim demesio kas ka kalba is pavydo ar ka, nu nesuprantu del ko dabar man kazkokios parasiusios senamades nuomone turetu rupeti.atleiskit jeisitaip issireiskiu, bet nerandu kito paaiskinimo.ir prie ko dabar tie tatoo