Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

QUOTE(@akytė@ @ 2010 01 03, 13:10)
o,pas mus su tais auskariukais kyla problemu...
Nešiojam tuos gydomuosius viskas ok..keičiames auskarus irgi viskas ok..nepuliuoja niekas..Dabar ypač prisipirkom tokiu,kur tik isiveria,kur galima pačiai pasigaminti,tai nakčiai tokius reik išsiverti...Na ir taip pradėjom isiverineti,išsiverineti daznai,nakti be nieko...ir pradejo tos skylutes susiaurineti..kuo toliau tuo mazesnes darosi ir tuo sunkiau iverti....galų gale sakom isiversime vel gydomuosius.,tai iš vis netilpo  doh.gif  doh.gif  doh.gif Šiaip ne taip isigrūdom,tai turbūt kadangi per prievarta igrūdom,tai supuliavo ausys...Dabar uzsigydem ir nezinom ką čia daryti..jei vėl pradėsime kaitaliotis auskarus vėl skylės susiaurės  blush2.gif ir vėl kuo toliau tuo bus sunkiau auskarus iverineti..AR jūs nesusiduriate su tokiom problemom?
Ir aplamai vienos ausies labai maza skylute,kitos lengviau isiveria?

Man taip buvo. Kai įsivėriau auskarus, po kiek laiko pradėjau kaitaliot ir galų gale taip viena ausis ir užgijo. Į antrą dar buvo galima auskarą įdėt, o į tą - jau niekaip. Tai tada ir antrą užsigydžiau. Gal pabandykit storesnius auskariukus dėt. Gal tie, kuriuos dėjot, labai ploni?
Atsakyti
QUOTE(@akytė@ @ 2010 01 03, 14:10)
o,pas mus su tais auskariukais kyla problemu...
Nešiojam tuos gydomuosius viskas ok..keičiames auskarus irgi viskas ok..nepuliuoja niekas..Dabar ypač prisipirkom tokiu,kur tik isiveria,kur galima pačiai pasigaminti,tai nakčiai tokius reik išsiverti...Na ir taip pradėjom isiverineti,išsiverineti daznai,nakti be nieko...ir pradejo tos skylutes susiaurineti..kuo toliau tuo mazesnes darosi ir tuo sunkiau iverti....galų gale sakom isiversime vel gydomuosius.,tai iš vis netilpo  doh.gif  doh.gif  doh.gif Šiaip ne taip isigrūdom,tai turbūt kadangi per prievarta igrūdom,tai supuliavo ausys...Dabar uzsigydem ir nezinom ką čia daryti..jei vėl pradėsime kaitaliotis auskarus vėl skylės susiaurės  blush2.gif ir vėl kuo toliau tuo bus sunkiau auskarus iverineti..AR jūs nesusiduriate su tokiom problemom?
Ir aplamai vienos ausies labai maza skylute,kitos lengviau isiveria?

Dienai galit kokius norit auskarus detis, o nakciai gydomuosius bigsmile.gif
Atsakyti
visiskai pritariu toms kurios leidzia isiverti vaikui panorejus
bet jei tai mamos uzgaida nes jai tai grazu tada schmoll.gif schmoll.gif doh.gif
Atsakyti
O mane auskarai domina ne kaip papuošalas - kažkada seniai teta vėrėsi auskarus, kaip priemonę nuo galvos skausmo - sako, kad padėjo, o ir šiaip - ten gi "kalnas" aktyvių taškų - jei gali padėti, tai tikriausiai ir pakenkti gali. Man būtų įdomu - kur Vilniuje saugiai vaikui įverti auskarus?

O gal kas nors internete ką nors įdomaus apie tai skaitė?
Tiesa sakant, dar net negooglin'au blush2.gif
Atsakyti
Dukrai labai norejau pradurti, kol buvo maza, bet vyras buvo kategoriskai pries verysad.gif sake, kai pati nores, tai pradursim. Kai mergyte paaugo (3 metai), pati paprase (darzelyje daug mergyciu jau su auskariukais). As aiskinau, kad skaudes, bet ji labai norejo. Nuvaziavom i Kosmetologijos centra, Jogailos g. nereikejo uzsirasyti netgi, uzejom i kabineta, dave pasirinkti auskariukus, pora minuciu ir mergina su auskariukais thumbup.gif Tai tokia laiminga buvo biggrin.gif Sake labai skaudejo, bet visai neverke smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo B M W: 28 sausio 2010 - 11:18
QUOTE(lengvute @ 2003 08 18, 21:26)
Norėjau saviškei vyresnėlei prieš mokyklą auskariukus įverti, man taip gražu smulkučiai...ir ji pati labai nori, bet va, darželyje auklėtoja skeptiškai žiūri į tokius vaikus (apibarė net kai manoji atėjo lakuotais nagučiais  :smile.gif), galbūt ir mokykloje ne kaip žiūrės :smile.gif.Be visa ko dar teko perskaityti straipsnį, kuriame aprašomi atvejai, kai dėl netinkamo auskarų vėrimo vaikams teko daryt operacijas ir šiaip apie įvairius negalavimus po to  ohmy.gif.
Ką apie tai manot? Kada vaikui tinkamiausias metas verti ausytes? Kur patartumėt kreiptis? Kaip žiūrite į berniukus su auskarais :smile.gif ???

kita tema

Auskarai berniukams man nelabai patinka, o mergaitems - puikus papuosalas. Vyriausiajai iverem gal 10 m., kiek turi "skyluciu' dabar, jau net nezinau, bet ir pati turiu ju daug biggrin.gif o 5 metuku vidurinioji labai nori, tai siulom jai palaukti iki 6 m. Gal pavyks smile.gif
Atsakyti
mergaitem dabar vos gimusiom kai kurie yveria auskariukus blink.gif
manasis berniokas jo uzsimane 9metu doh.gif tai tevas gerai uzriaumojo tongue.gif ir pasibaige norai tongue.gif
Atsakyti
manau kad mergaitem tai grazu,mes dukrai pravereme kai buvo 5 metai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo camilla31: 24 vasario 2010 - 13:02
O tai vaikinams auskaras jau negražu? biggrin.gif
Atsakyti
O mano nuomone pats vaikas turi nuspręsti kada prasiverti ausytes, tik žinoma reikia skirti kur yra šios minutės užgaida, o kur apgalvotas sprendimas. Nes aš pati prasivėriau būdama 26 metų, nes norėjosi kažką savyje pakeisti ir iki šiol džiaugiuosi savo apsisprendimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(vitalija.vilke @ 2010 03 10, 14:15)
O mano nuomone pats vaikas turi nuspręsti kada prasiverti ausytes, tik žinoma reikia skirti kur yra šios minutės užgaida, o kur apgalvotas sprendimas. Nes aš pati prasivėriau būdama 26 metų, nes norėjosi kažką savyje pakeisti ir iki šiol džiaugiuosi savo apsisprendimu  blush2.gif
Iš išdrįsau auskarą įsivert būdamas 20-ies metų. O dabar kai pažiūri, jau pradinukai su auskarais. Mano nuomone, nereikia leisti vaikams iki 16 m. vertis auskarų, juk tai nėra jau toks vaikiškas dalykas ir būtinas.
Atsakyti
QUOTE(matrix99 @ 2010 03 10, 21:53)
Iš išdrįsau auskarą įsivert būdamas 20-ies metų. O dabar kai pažiūri, jau pradinukai su auskarais. Mano nuomone, nereikia leisti vaikams iki 16 m. vertis auskarų, juk tai nėra jau toks vaikiškas dalykas ir būtinas.

Kodėl ne?
Aš manau,kad vaikui auskarus vertis galima leisti tada,kai jis sugebės savo ausytes prižiūrėti.Ir žinoma apsispręsti.Apsurdiškai atrodo dar mažytės mergytės su auskariukais.Kokią teisę mamos turi kažką daryti su jų kūnu?Nesvarbu dukra ar ne,čia turi būti jos sprendimas..Kai vaikas gali susitvarkyti su auskarais,tada ir laikas leisti.Nenorės-išsiims,tos skylutės gi ne tokios jau ir matomos yra. rolleyes.gif
Atsakyti