QUOTE(Llaume @ 2009 07 17, 11:07)
Mano dukrai ausys buvo pradurtos irgi 3m. Prasydavo ir ikalbinedavo kasdiena. Gasdinau, kad labai skaudes, bet ir tai nepadejo. Po pusmecio pasidaviau. Nuejom i salona. Visa svytejo is laimes. Taciau kai prasove pirma ausi, eme klykti. Maniau, kad antros ausies jau nei uz ka neduos. Bet ka Jus manot, asoros byra kaip pupos, o ji kisa durti antra ausi.
Taigi, galiu patvirtinti, kad yra ir trimeciu, kurie labai samoningai nori pradurtu ausu, nepaisydami skausmo ir kitu problemu.
mano trimetei ausytės pradurtos buvo būtent tik dėl to, kad pati apie pusę metų prašė, o trijų metų vaikai labai aiškiai žino ko jie nori - būtent tokio amžiaus dukra pradėjo jodinėti (nes labai norėjo) ir su dideliu užsidegimu sėkmingai tai daro ir dabar.
Beje, mergytėms mažoms man gražu maži auskariukai - jų tikrai didelis pasirinkimas, o ne dideli, kabantys.

Džiaugiuosi, kad galim nešioti įvairaus metalo auskariukus - kol kas su nė vienais nebuvo problemų
o trimetis vaikas tikrai nelies savo ausyčių skaudančių jei jam pasakysite neliesti, nes gali ausytė susirgti. Mano prie auskariukų prisilieto po kokių pusės metų, kai jau tikrai jai įrodžiau, kad čia nieko baisaus.