Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

Totali nesąmonė dėl šautuvų draudimų, kur čia prisiskaitėt tokio? Vėriausi pati jau labai seniai, bet tiksrai džiaugiuosi, ka dbuvo šautuvu verta, nes su adata nebūčiau iškentus tada tikrai blink.gif ir dabar neiškęsčiau matyt.
O su šautuvu viskas greitai ir neskaudžiai,nieks ten nieko nesuplėšo.
O dėl infekcijų,tai jis gali bet kuo duriant atsiras jei salygos blogos vėrimo.
Atsakyti
man tai labai grazu vaikai su auskariukais wub.gif pati turiu nuo penkeriu metu ir nieko ce blogo nematau schmoll.gif
Atsakyti
Mano sunus irgi labai norejo. g.gif Ilgai prase, zyze. Nusileidau, pradurem. Sugijo, jokiu problemu neturejom, netgi pats ausyte priziurejo kol gijo. Po sugijimo panesiojo gal menesi, pasirode pries klasiokus ir pasibaige sita mada. Dabar jei ir isiveria panesioja pora dienu ir vel issiveria. Taip, kad nematau cia jokios problemos. schmoll.gif Cia gi ne tatu ant veido, kurios nenusiplausi ir kuri lieka visam gyvenimui. As saviskius aukleju - kuo maziau draudimu, o kai nedraudi, tai jiems ir noras dingsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vaidilute_ @ 2009 07 24, 03:04)
sveikos mergaites, biggrin.gif  as dar laukiuos nestuke.gif  zinau kad turesim mergyte, ir man be galo grazu mazuciukai auskariukai ax.gif  wub.gif  uzsiminiau vyrui kad pasidomesiu ar tai  nekelia pavojaus, sakau gal kas su patirtim, gal ka turit patart, nes vyras liko nepatenkintas mano mintim blush2.gif jam rodos kad negalima skriaust vaukucio, aisku as to rgi nenoriu, bet dabar visa si procedura tikrai neskausminga manau 4u.gif

Kaip supratau kalba eina apie ausų pradurimą kūdikiui, taip? Jei taip, tai man tai kaip didžiausia nesąmonė skamba. doh.gif
Atsakyti
Na aš prasivėriau ausis 6 gimtadienio proga. biggrin.gif
Dabar taip madinga įsiverti antrą auskarą į ausį, aš irgi noriu, bet man neleidžia tėvai. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Llaume @ 2009 07 17, 11:07)
Mano dukrai ausys buvo pradurtos irgi 3m. Prasydavo ir ikalbinedavo kasdiena. Gasdinau, kad labai skaudes, bet ir tai nepadejo. Po pusmecio pasidaviau. Nuejom i salona. Visa svytejo is laimes. Taciau kai prasove pirma ausi, eme klykti. Maniau, kad antros ausies jau nei uz ka neduos. Bet ka Jus manot, asoros byra kaip pupos, o ji kisa durti antra ausi.
Taigi, galiu patvirtinti, kad yra ir trimeciu, kurie labai samoningai nori pradurtu ausu, nepaisydami skausmo ir kitu problemu.

mano trimetei ausytės pradurtos buvo būtent tik dėl to, kad pati apie pusę metų prašė, o trijų metų vaikai labai aiškiai žino ko jie nori - būtent tokio amžiaus dukra pradėjo jodinėti (nes labai norėjo) ir su dideliu užsidegimu sėkmingai tai daro ir dabar.

Beje, mergytėms mažoms man gražu maži auskariukai - jų tikrai didelis pasirinkimas, o ne dideli, kabantys. schmoll.gif Džiaugiuosi, kad galim nešioti įvairaus metalo auskariukus - kol kas su nė vienais nebuvo problemų schmoll.gif

o trimetis vaikas tikrai nelies savo ausyčių skaudančių jei jam pasakysite neliesti, nes gali ausytė susirgti. Mano prie auskariukų prisilieto po kokių pusės metų, kai jau tikrai jai įrodžiau, kad čia nieko baisaus.
Atsakyti
Mano dukrai 7, bet jau nuo 5 m man zyzia apie auskarus, kriksto tevai sako padovanosim vaikui auskarus gale snesiot prasidurus, ne uz ka, tik ne vaikam nesiot auskarus, man tai atrodo ne vaiku reikalai, ne tokiems peckeliams su auskarais, cia suauges ne visada prisiziuri tai uzkabini tai vel kas, o apie vaika as visai patyliu. Cia gal man ta nuomone tvirta susiformavo kai karta 3 m mergaitei buvo isplesta ausis, ne sjai auskaras uzsikabino namie uz uzuolaidos, ir visa ausi perplese, tai nuo to laiko - ne vaikam su auskarais vaiksciot, kai paaugliai prasiduria, viskas ok, bet ne tokiems maziems. O dar jei ausis nepriima paprasto metalo tai is vis, auksiniu as nenoreciau vert ir leist vaika i mokykla, zinant kas ten dedasi. Na ci amano nuomone, kiekvien amama sprendzia savo vaikui ir ji buna jo atzvilgiu teisi.
Atsakyti
detaliai papasakokit man zaliai kaip tuos uaskrauspriziuret kaip jos keist????
Atsakyti
QUOTE(stasiukyn @ 2009 09 30, 21:27)
detaliai papasakokit man zaliai kaip tuos uaskrauspriziuret kaip jos keist????

na auskarai veriami / keiciami paprastai : imi auskara ir veri per skylute, jei ta skylute nepuliuoja ir pilnai uzgijusi, o jei neuzgijusi ir puliuoja, tai auskara gali isimt (jei beiversi) ji isdezinfekuot su spiritu, isvalyt skylute su spiritu (bisku graus) ir ivert, bet man paciai kai puliavo, tai auskaro neisimdavau, o tik pasukiodavau ausy ir taip vandens peroksidu (ATRODO kad taip vadinosi skystis, na mano pussesere medike dirba tai ji man jo parupindavo, to tirpalo dezinfekcijai zaizdos) isvalydavau, o galiausiai su streptocido milteliais uzgydziau, visur tu milteliu pridedavau ir apie skyle ir ant auskaro, tada greit uzgijo, dabar gal yra dar efektyvesniu priemoniu, bet as taip uzsigydziau. Be abejo man tiko tik auksinis auskaras, dar sidabra galiu nesiot, bet kitu metalu nepriima mano oda.
Atsakyti
Mes dukrai pradūrėm ausytes kai jai buvo 5-eri. mirksiukas.gif Ir visai nebuvo jokių komplikacijų, viskas tvarkingai užgijo. smile.gif Prieš porą metų ji labai norėjo trečios skylutės ausyje, tai vėl važiavom pradurti. smile.gif Ir patenkinta. mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai savo mažyliui gal ir norėčiau uždrausti, bet kai jis pasakys : "mama, o kodėl pas tave pačią 10 auskarų?", ką reiks atsakyt? tongue.gif kad tavo seneliai man draudė? biggrin.gif aš manau, kad nereikia vaikių dominti visais tais badymaisi 4u.gif bet jei jiems labai reikia, tai prašom smile.gif p.s. prežiūra - taip pat norėtųjų reikalas smile.gif
Atsakyti
Aš asmeniškai, mažiems vaikams tikrai auskarų neverčiau, man negražu schmoll.gif
Atsakyti