Įkraunama...
Įkraunama...

vaikas ir auskarais

o,mes prasidureme ausis,viskas kaip ir buvo uzgije,net nepuliavo po to...paskui pameteme viena auskara,kitai dienai nusipirkome nauja gydomaji,nes neturejome auskaru jokiu ir tik men,buvo praejes..Bet ta ausis kurioje auskaras iškrito pradejo puliuoti...vel iškrito auskaras kazkaip,tada nupirkau sidabrines rinkeles....Ir dabar nei pirmyn,nei atgal..ne iš vietos vistiek nesugyja...ir dar toje ausyje auskaras juoduoja doh.gif Ka čia reiškia? Dabar bijau judinti,ners rinkelemis geriau ausys "kvepuoja" manau negu tais uzspaudziamais ausyje..Nezinau ka bedaryti,kaip uzsigydyti?
Atsakyti
Iki galo nesugijo, todėl vargstate. Kreipkitės į specializuotą saloną ir jus apžiūrės. Gal netinka sidabras, todėl įversite auksinius ir nebus problemų.

Atsakyti
Man grazu auskariukai mergaitem,vyresnelei praverem 7m.o mazylei 3m.bet dar nedrystu smile.gif
Atsakyti
man tia labai gražu mažos mergytės su auskariukais, bet aišku saikingo dydžio. Nors saviškei dar nepraduriau-laukiu kol pati norės, tada mažiau galbūt į skausmą reaguos.
dabar kaip tik ieškau krikštaduktei dovanų auksinius auskariukus. galvoju kokie geriausi 5 metu mergaitei. nieko doro prekybcentriuose nerandu. beje, koks uzsegimas tinkamiausias vaikui kad nepamestu auskariuku?
Atsakyti
mes iverem beveik 5 metu, pati labai norejo. dabar nesiojom ir sidabrinius, ir auksinius, labai dukra patenkinta.
Atsakyti
SOS!
Padekit! Pries dvi sav. isiveriau auskarus i ausis ir dbr man virs desinio auskaro tokia mazyte zaizdele ir prisilietus prie ausies spenelio ji visa skauda.... unsure.gif unsure.gif ka daryti? gal kam taip buvo? nes as nezinau ko klaust mano mama auskaru neturi....o su sese susipykom tai net nezinau ko klaust....ATSAKYKIT! help.gif help.gif help.gif help.gif
Atsakyti
Mano vyresnėlis su vienu auskaru o mažąjai preiš 2sav irgi įvėrėm man gražu wub.gif
Atsakyti
mano mergaite auskarus nesioja nuo 3metu.manau kad tai grazu.
Atsakyti
iveriau auskarus 5 metuku , man grazu bet sau buvau prisiekusi neversti , neskatinti , tai neturi buti mano noras, NORAS buvo pas mazyle , bandziau ja atkalbeti lengvai pagasdinti , jos noras buvo didesnis ir leidau taip padaryti
nematau nieko blogo jei tai ne mamos uzgaida
Atsakyti
O aš tai savo mergytei leidau auskariukus įsivert, pamenu, kai jai suėjo 10 metų. Ji kažkaip labai nenorėjo, jai atrodė, kad skaudės. Bet vieną dieną, kai ji buvo pas močiutę, persigalvojo. Nuvažiavo su seneliais į grožio saloną ir įsivėrė auskariukus.
Po to labai džiaugėsi, sakė, kad nėkiek neskaudėjo. biggrin.gif 4u.gif

Dabar jau Gabrielei 13 metų, tai perka auskarus vos ne kiekvieną dieną ir keičiasi kas kelias valandas... unsure.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skaiste.Bartaseviciene: 21 lapkričio 2009 - 19:44
Tokiai darželio auklėtojai, kuri vaiką aprėkė dėl lakuotų nagučių reiktų pasakyt, kad nesikištų į ne savo reikalus. Mažam vaikui ryškūs nagai gal ir netinka, bet kokiu šviesiu ar bespalviu tikrai dažna mamytė dukrai nagus palakuoja. Gi jos mažos moterytės. Taip norisi ir nagučius pasilakuoti ir lūpdažiu pabandyti pasidažyti ir su mamos aukštakulniais namuose iš kambario į kambarį vaikščiot. Jei mama nejaučia ribų, tada blogai, bet jei viskas su protu - kodėl gi ne?
Argi čia auklėtojos reikalas?
Mokytojų tai būna įvairių. Manau reikia tėvam su jom kalbėtis.
O jei vaikas nori auskariukų ir Jūs nieko prieš - pirmyn.
Dėl aplinkinių nuomonės neverta šokinėt. Vistiek visiem neįtiksit. O ir nereikia. Svarbu, kad vaikas ir Jūs būsit patenkinti.
Atsakyti
o,pas mus su tais auskariukais kyla problemu...
Nešiojam tuos gydomuosius viskas ok..keičiames auskarus irgi viskas ok..nepuliuoja niekas..Dabar ypač prisipirkom tokiu,kur tik isiveria,kur galima pačiai pasigaminti,tai nakčiai tokius reik išsiverti...Na ir taip pradėjom isiverineti,išsiverineti daznai,nakti be nieko...ir pradejo tos skylutes susiaurineti..kuo toliau tuo mazesnes darosi ir tuo sunkiau iverti....galų gale sakom isiversime vel gydomuosius.,tai iš vis netilpo doh.gif doh.gif doh.gif Šiaip ne taip isigrūdom,tai turbūt kadangi per prievarta igrūdom,tai supuliavo ausys...Dabar uzsigydem ir nezinom ką čia daryti..jei vėl pradėsime kaitaliotis auskarus vėl skylės susiaurės blush2.gif ir vėl kuo toliau tuo bus sunkiau auskarus iverineti..AR jūs nesusiduriate su tokiom problemom?
Ir aplamai vienos ausies labai maza skylute,kitos lengviau isiveria?
Atsakyti