Maniske mazai ziuri, tai leidziu. tik nepatinka, jog ji is arti megsta ziuret, atitraukiu atgal

Leidziu. O moterys meluoja geriau tai pats atlekia ziureti, isgirdes, kad prasidejo. Atsiseda salia ir rimtai ziurim
Kai noriu sau ramybes - ijungiu multiku. dabar jau labai ir senoji animacija patinka.

Kai noriu sau ramybes - ijungiu multiku. dabar jau labai ir senoji animacija patinka.
leidziu multikus
dabar sedziu forume a vaikas (2 metai) Nu palauk ziuri.
Dar megsta pirma baltijos muzikini kanala
dabar sedziu forume a vaikas (2 metai) Nu palauk ziuri.
Dar megsta pirma baltijos muzikini kanala

Leidžiu žiūrėti, bet proto ribose
nes mažiukas dar, 1m 5mėn
tai Teletabius pažiūri kartais darbo dienom ir Paslapčių sodą savaitgaliais
Šiaip nemėgėjas TV žiūrėt, tik dabar pradeda labiau

as ir leidziu paziuret TV, bet su saiku

Žinoma, kad leidžiu, tačiau stengiuosi riboti. Jei neturi ką veikti tai ir lekia prie teliko, bet kai pasiūlai įdomesnės veiklos - žaidimų, padėti man virtuvėje, tai nebereikia ir tv.
Isijungiam dazniausiai vakare,kai prasideda serialai,kaip sakau,nuo "Opses deizes " iki "moterys meluoja geriau"
taip lb megsta ziureti is arti
kadangi pultas buna pasleptas,tai jis randa kita buda,kaip isijungt televizoriu

taip lb megsta ziureti is arti

as irgi leidziu ziureti, per diena kokia valanda iseina... pultas visada pasleptas jei tik randa iskart jungia... o kai reklamas rodo, vaiko nera kad ir ka besakytum nieko negirdi
leidžiu bet su saiku mažajam idomiausios reklamos o multikai dar ne truputi pažiūri ir skuodžia

Kad aš pati televizoriaus beveik nežiūriu, tik per laptopą vakarais kokį filmą. Tai maniškis kol kas nesimėgavo tokiais ,,malonumais'' bet ir gerai nėra ko akių gadinti

Pas mane tai TV beveik nuolat ijungtas, "del fono"...
Bet kadangi jis pas mane labai nepatogiai padetas (aukstai, ant didelio saldytuvo), tai labai jau nepatogu mano maziukams ji ziuret. Jei jau susiruosia ziureti savo mylimuosius teletabius ar paslapciu soda, tai jau tik susede ant sofos, kad patogu butu ziuret, nereiketu galvos atlosus but...