Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

Maniske mazai ziuri, tai leidziu. tik nepatinka, jog ji is arti megsta ziuret, atitraukiu atgal rolleyes.gif
Atsakyti
Leidziu. O moterys meluoja geriau tai pats atlekia ziureti, isgirdes, kad prasidejo. Atsiseda salia ir rimtai ziurim lotuliukas.gif
Kai noriu sau ramybes - ijungiu multiku. dabar jau labai ir senoji animacija patinka.
Atsakyti
leidziu multikus
dabar sedziu forume a vaikas (2 metai) Nu palauk ziuri.
Dar megsta pirma baltijos muzikini kanala thumbup.gif
Atsakyti
Leidžiu žiūrėti, bet proto ribose mirksiukas.gif nes mažiukas dar, 1m 5mėn smile.gif tai Teletabius pažiūri kartais darbo dienom ir Paslapčių sodą savaitgaliais rolleyes.gif Šiaip nemėgėjas TV žiūrėt, tik dabar pradeda labiau g.gif
Atsakyti
as ir leidziu paziuret TV, bet su saiku ax.gif
Atsakyti
Žinoma, kad leidžiu, tačiau stengiuosi riboti. Jei neturi ką veikti tai ir lekia prie teliko, bet kai pasiūlai įdomesnės veiklos - žaidimų, padėti man virtuvėje, tai nebereikia ir tv.
Atsakyti
Isijungiam dazniausiai vakare,kai prasideda serialai,kaip sakau,nuo "Opses deizes " iki "moterys meluoja geriau" lotuliukas.gif
taip lb megsta ziureti is arti doh.gif kadangi pultas buna pasleptas,tai jis randa kita buda,kaip isijungt televizoriu ax.gif
Atsakyti
as irgi leidziu ziureti, per diena kokia valanda iseina... pultas visada pasleptas jei tik randa iskart jungia... o kai reklamas rodo, vaiko nera kad ir ka besakytum nieko negirdi
Atsakyti
leidžiu bet su saiku mažajam idomiausios reklamos o multikai dar ne truputi pažiūri ir skuodžia tongue.gif
Atsakyti
Kad aš pati televizoriaus beveik nežiūriu, tik per laptopą vakarais kokį filmą. Tai maniškis kol kas nesimėgavo tokiais ,,malonumais'' bet ir gerai nėra ko akių gadinti biggrin.gif
Atsakyti
Stengiuosi kaip įmanoma riboti, spės dar prisižiūrėt smile.gif dabar pas senelius didžiulis televizorius tai ramiai nepraeina biggrin.gif
Atsakyti
Pas mane tai TV beveik nuolat ijungtas, "del fono"... blush2.gif Bet kadangi jis pas mane labai nepatogiai padetas (aukstai, ant didelio saldytuvo), tai labai jau nepatogu mano maziukams ji ziuret. Jei jau susiruosia ziureti savo mylimuosius teletabius ar paslapciu soda, tai jau tik susede ant sofos, kad patogu butu ziuret, nereiketu galvos atlosus but...
Atsakyti