Bet mielai ziuri ir multfilmus, Baby TV
Labai noreciau, kad vaikas neziuretu TV, bet tada ir as nieko nebematyciau, todel proto ribose leidziame paziureti..aisku reklamos valdo
proto ribose leidziame paziureti.
Nera maniake tv, bet megsta paziureti. TV pulta i rankas ir pati isijungia ka jai reikia
Kolkas neribojam, nes judrus vaikas, ilgai neuzsisedi vienoje vietoje
Leidziu. Yra nustaytas laikas kiek ji gali ziureti filmukus valandu per diena. tai mazdaug sudaro 2-3val per diena (neistisai)
leidziu tik proto ribose, bet kartais tenka ir pasipykti nes galetu vis diena ziureti....
Na as leidziu ziureti per diena 2 arba 3 filmukus, zinoma jam jau po valandos atsibosta ir kaip uodegyte vaiksto is paskos
nera jis labai didelis televizijos megejas, kai buvo mazas tai nei vienos reklamos pro savo akiraty nepraleizdavo... gal dabar isaugo?
Musu dukrytes turbut isvis nenuvarytume nuo tv..taip susidomejusi ziuri, ypac kur ryskesni vaizdai ir muzikos,garsai visokie.. paziurime kartu tv,bet nepiktnaudziaujame ir mes situo malonumu...
Leidziam,kaip gi neleisi,jau sestadieni prabunda ir sako, mama ziurim UPSY DAISY
QUOTE(laura1979 @ 2010 01 23, 03:13)
Maniškei nepatinka šis filmukas. Kai pirmą kartą pamatė, tai patiko, dabar jei įjungiu, tai pažiūri kelias minutes ir nueina. Neįdomu.
p.s. asmeniškai man, tai nu toks tūpas filmukas. Teletabiai ir tai geriau.
QUOTE(eda9 @ 2010 01 23, 16:38)
p.s. asmeniškai man, tai nu toks tūpas filmukas. Teletabiai ir tai geriau.
maniskis tai dar ziuri
leidziam ir mes tv, ne visa diena, aisku...
Leidziu ziureti, bet kuo maziau, ziuri ryte, kol as pusrycius padarau, o po to viskas, nes galetu ziuret ir visa diena , geriau tegu paskui mane vaiksto, laukan iseinam jei oras pakenciamas buna.