Įkraunama...
Įkraunama...

Ar leidžiate savo vaikui žiūrėti televizorių?

Labai noreciau, kad vaikas neziuretu TV, bet tada ir as nieko nebematyciau, todel proto ribose leidziame paziureti..aisku reklamos valdo doh.gif
Bet mielai ziuri ir multfilmus, Baby TV ax.gif
Atsakyti
proto ribose leidziame paziureti.
Atsakyti
Nera maniake tv, bet megsta paziureti. TV pulta i rankas ir pati isijungia ka jai reikia biggrin.gif Kolkas neribojam, nes judrus vaikas, ilgai neuzsisedi vienoje vietoje smile.gif
Atsakyti
Leidziu. Yra nustaytas laikas kiek ji gali ziureti filmukus valandu per diena. tai mazdaug sudaro 2-3val per diena (neistisai)
Atsakyti
leidziu tik proto ribose, bet kartais tenka ir pasipykti nes galetu vis diena ziureti.... 4u.gif
Atsakyti
Na as leidziu ziureti per diena 2 arba 3 filmukus, zinoma jam jau po valandos atsibosta ir kaip uodegyte vaiksto is paskos mirksiukas.gif nera jis labai didelis televizijos megejas, kai buvo mazas tai nei vienos reklamos pro savo akiraty nepraleizdavo... gal dabar isaugo? g.gif
Atsakyti
Musu dukrytes turbut isvis nenuvarytume nuo tv..taip susidomejusi ziuri, ypac kur ryskesni vaizdai ir muzikos,garsai visokie.. paziurime kartu tv,bet nepiktnaudziaujame ir mes situo malonumu...
Atsakyti
Leidžiu proto ribose 4u.gif
Atsakyti
Leidziam,kaip gi neleisi,jau sestadieni prabunda ir sako, mama ziurim UPSY DAISY smile.gif
Atsakyti
QUOTE(laura1979 @ 2010 01 23, 03:13)
Leidziam,kaip gi neleisi,jau sestadieni prabunda ir sako,  mama ziurim UPSY DAISY smile.gif

Maniškei nepatinka šis filmukas. Kai pirmą kartą pamatė, tai patiko, dabar jei įjungiu, tai pažiūri kelias minutes ir nueina. Neįdomu.
p.s. asmeniškai man, tai nu toks tūpas filmukas. Teletabiai ir tai geriau.
Atsakyti
QUOTE(eda9 @ 2010 01 23, 16:38)
p.s. asmeniškai man, tai nu toks tūpas filmukas. Teletabiai ir tai geriau.

drinks_cheers.gif biggrin.gif
maniskis tai dar ziuri ax.gif
leidziam ir mes tv, ne visa diena, aisku...
Atsakyti
Leidziu ziureti, bet kuo maziau, ziuri ryte, kol as pusrycius padarau, o po to viskas, nes galetu ziuret ir visa diena , geriau tegu paskui mane vaiksto, laukan iseinam jei oras pakenciamas buna.
Atsakyti