Įkraunama...
Įkraunama...

Alergiški vaikučiai

QUOTE(klaudi @ 2009 03 06, 22:35)
Butu idomu , jei atsilieptu skyrelio senbuves, gal kartais cia uzsuka pasizvalgyti ax.gif  Ar buvo bent vienas vaikas, kuris isaugo alergija pieno baltymui? Musu 4 alergiskumo klase , nieko negalim gerti,apie piena nekalbu, nei kefyro, nei jogurto ir t.t.  Sunui jau ketveri. Kazin ar yra tikimybe isaugti?

mano sunui dabar jau 7 metai, jam buvo stipri alergija pieno baltymui, ir aisku jautienai, alergija pasireiske per vidurius. jis labai veme ir viduriavo ir laaaaabai mazai valge, nes skrandukas beveik nevirskino
kazkodel sia alergija radom tik kai jam suejo 1.5 metu ir tai tik kai pati susiradau gydytoja ir padare tyrimus, ant kuno dejo alergenus, dabar kiek zinau jau nedaro tokiu tyrimu. per metus vaikas ne tik kad svorio nepariaugo nei g bet ir ugio. virs 5 metu pradejo alergija mazeti ir dabar jos visai nera.
del kalcio tai geriausias vaistas yra kiausinio lukstai. internete yra receptu kaip juos paruosti
Atsakyti
o tai jo nebere visai, o pasireiske vien viduriavimu ir vemimu?tai gal cia kokia kita liga buvo, ne alergija? blink.gif
Atsakyti
Įgijom ir mes turbūt tokią problemą - prieš savaitę vaikiukui įkando uodas į kojytę - kojytė sutino visa iki pusės, sutinimas laikėsi beveik savaitę. TEpaliukai ne ką tepadėjo. Galvojom, kad gal kokia bitė arširšė įgėlė. Tada sekmadienį vėl atsirado naujas uodo įkandimas ant rankytės, o pirmadienį jau rankytė vos ne iki peties buvo sutinusi (kaip daktariška dešra). Nuvežėm pas šeimos gydytoją, apžiūrėjo, ir sako ar tikrai čia nuo uodo, sakau tiksliai tai nemačiau kad būtų kandęs, nes vaikai lakstė po lauką, žaidė. Bet sakau, negali juk taip dažnai bitės tą patį vaikiuką gelti, tik nuo uodo, nes apžiūrėjau visą kūnelį ir neradau dagiau jokių kitų įkandimų. Išrašė mums tepti standartiškai Psilo-Balsam, gerti po 1/4 tabletukės Tavegyl, ir dar tirpalo Zyrtec (vakarais). Ir ką... šiandienjau beveik 5-ta diena po įkandimo, ir viskas rituliojasi taip pat kaip ir su kojyte, slopsta pamažu. Vaistų jokios geriosios pagalbos nepastebiu... O dar baisiausia, kad vakar įkando uodas į kaktą dešinėje pusėje - jau vakar pradėjo tinti veidukas, akytė, šiandien jau mato tik vos vos skyte pramerkta, gailu į vaiką žiųrėti. Jis nori kasytis, stengiuosi vis sužiūrėti. Tai dabar teks savaitę su ištinusia akyte vaikščioti?
Klausiau pas gydytoją dėl tyrimų - sako, nieks netiria alergijos uodų įkandimams. Sakau kaip tą sustabdyti - sako saugokite, kad neįkąstų... Aš jau namus apkabinėjau tomis lipniomis juostomis (kur tarybiniais laikas mėsos skyriuose kabodavo), kad suliptų visos musės, miega lovytėj su tinkleliu. Tai arba man vaiką purkšti ta chemija, tikėtis, kad uodui vis dėl to nepatiks tas kvapas arba vaikas lauke galės žaisti tik su bitinino tinkleliu. Absurdas gi kažkoks. Masčiau kas galėjo mūsų gyvenime pasikesti, nes jau dvi vasaras išgyvenome, buvo ir uodai sukandę, bet tokios reakcijos tai nei iš tolo neturėjome. Pasikeitė vienintelis dalykas - nustojau maitinti MP. Aš pati turiu alerginę slogą, užkimšta nosis ištisus metus, galvojau, akd gal gaudavo su MP kokių antikūnų prieš alergiją... nežinau daugiau ką galvoti. Būčiau žinojus, kad jei nuo to taip atsitiks tai maitinčiau nesustodama, bet dabar jau ir pienukas pasibaigęs... ne fabrikas kad galima vėl kranelį atsukti.
Nežinau, ka bedaryti, ar įmanoma, kažin tokį dalyką nustatyti, ir kaip nuo to saugotis. Jei gydytojos tokia nuomonė, tai pati noriu išsiaiškinti, jei įmanoma, prašysiu siuntimo, važiuosim pas kokį alergologą į Kauną.
Atsakyti
Labas Mamytes ir Kleckiukai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Niu ka gi priimkit ir mus i alergiuku kluba smile.gif
Esam 4 su puse menesiuko,pati maitinu ir nieko kito dar neduodu. Bet nuo 1 menesiuko kovojam su berimais,kol pagaliau papuolem y ligonine ir issiaiskinom kas mus alergizuoja o gi (kiausinio baltymas,kvieciai,ir pieno produktai)
Atsakyti
Labutis visoms smile.gif ir mes norime įstoti į jūsų gretas.Mes su alergija kovojame jau nuo dviejų mėnesiukų, ir niekaip neišsiaiškinam nuo ko, tyrimų nedaro, atseit per mažas (mums jau keturi mėnesiukai), pati maitinu savo pienu. doh.gif vaikučiui darosi vis blogiau, visas veidukas apimtas alergijos, krūtinė, rankytės, kojytės. Graudu į vaikutį ir pažiūrėt, kaip jis kenčia, kaip jam niežti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 06 04, 18:32)
Labutis visoms smile.gif ir mes norime įstoti į jūsų gretas.Mes su alergija kovojame jau nuo dviejų mėnesiukų, ir niekaip neišsiaiškinam nuo ko, tyrimų nedaro, atseit per mažas (mums jau keturi mėnesiukai), pati maitinu savo pienu. doh.gif vaikučiui darosi vis blogiau, visas veidukas apimtas alergijos, krūtinė, rankytės, kojytės. Graudu į vaikutį ir pažiūrėt, kaip jis kenčia, kaip jam niežti verysad.gif

Vaziuokit greiciau y ligonine arba pas alerologe kad siustu y ligonine,pagulesit,padarys tyrimukus ir viskas pasibaigs,mums taip pat buvo visa kunely siaubingai isbere. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2009 06 04, 18:37)
Vaziuokit greiciau y ligonine arba pas alerologe kad siustu y ligonine,pagulesit,padarys tyrimukus ir viskas pasibaigs,mums taip pat buvo visa kunely siaubingai isbere.  smile.gif

tai jau vakar vežiau į priimamąjį,sako galim guldyt tik į infekcinį skyrių, kur vaikučiai su temperatūrom ir kitomis virusinėmis ligomis, tai pas alergologą nusiuntė, ir sako, kad tokie mažiem nedaro tyrimų, sakė žiūrėt ką valgau, išrašė hormoninį tepaliuką, bei dar tabletėmis zyrtec. doh.gif truputį tepiau jau su tuo hormoniniu, nors taip nenoriu, man baisu pasidaro vien apie jį pagalvojus, bet neliko išeities kitos. beje, dar lankomės pas homeopatą, tačiau jokių rezultatų kol kas nėra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 06 04, 18:41)
tai jau vakar vežiau į priimamąjį,sako galim guldyt tik į infekcinį skyrių, kur vaikučiai su temperatūrom ir kitomis virusinėmis ligomis,  tai pas alergologą nusiuntė, ir sako, kad tokie mažiem nedaro tyrimų, sakė žiūrėt ką valgau, išrašė hormoninį tepaliuką, bei dar tabletėmis zyrtec. doh.gif truputį tepiau jau su tuo hormoniniu, nors taip nenoriu, man baisu pasidaro vien apie jį pagalvojus, bet neliko išeities kitos. beje, dar lankomės pas homeopatą, tačiau jokių rezultatų kol kas nėra doh.gif

O is kur jus esat???
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2009 06 04, 18:43)
O is kur jus esat???

Klaipėda
Atsakyti
QUOTE(Jokūbo mama @ 2009 06 04, 18:47)

Mes is Vilniaus,tai mes iskart nulekem pas alergologe ir ji mus pasigulde cia Vilniuj y alergologiny skyriu vaiku,jis toks sake kad vienintelis Lietuvoj. Tokiems Maziukams daro visokius tyrimukus kad issiaiskintu kas yra Maziukui. Man ir pienuka mano istyre ir Maziukui visokiu tyrimuku dare. Butinai siulau darytis issamius tyrimus,kad neuzleist alergijos. As labai ziuredauvau atrodo ka valgau bet va berdavo ir berdavo.
Atsakyti
QUOTE(jjuratele @ 2009 06 04, 18:53)
Mes is Vilniaus,tai mes iskart nulekem pas alergologe ir ji mus pasigulde cia Vilniuj y alergologiny skyriu vaiku,jis toks sake kad vienintelis Lietuvoj. Tokiems Maziukams daro visokius tyrimukus kad issiaiskintu kas yra Maziukui. Man ir pienuka mano istyre ir Maziukui visokiu tyrimuku dare. Butinai siulau darytis issamius tyrimus,kad neuzleist alergijos. As labai ziuredauvau atrodo ka valgau bet va berdavo ir berdavo.

aš irgi labai prisižiūriu ką valgau, kelias sav. vien košėmis virtomis vandenyje gyva buvau, dar mėsa virta. ir vis tiek mažiukui negerėjo. įdomu kur mes galėtume tokius tyrimus pasidaryt, nes man labai neramu dėl vaikučio verysad.gif
Atsakyti
Tik tai Mamyte nepergyvenk, viskas Maziukui per pienuka nukeliauja. Nors pati ir labai pergyvendavau net iki asareliu. Kai nuvyksit pas alergologe reikalaukit kad padarytu Mazyliui tyrimukus,manau kad Klaipedoj taip pat padarys tokius tyrimus,ir kad alergologe paskirtu tepala,juos dazniausiai reikia pasigaminti vaistinese. smile.gif Kada jums pas alregologe???
Atsakyti