QUOTE(dolly` @ 2009 08 23, 16:44)
maniskiui tik zandukus paberia jei koki ne toki produkta suvalgo... nebaisiai,bet gal tuomet lauksim metuku .dekui
zinokit situ be glitimo buna ne visose parduotuvese,tik paciose didziausiose,vat kur tikrai yra tai kaune,akropolio maximoj
iskepiau maziui vakar 3 blynus is speltos,tai pirma suvalge,su antru grindis isvale,o su treciu pilva ir po pilvu issivale

bet siaip skoniu tai nesiskiria nuo paprastu ir jokios reakcijos apkolkas nesimato
ir si ryta radau parduotuvej makaronu is kukuruzu ir ryziu miltu,be glitimu,be kiausiniu,tai vos nepasokau is dziaugsmo
O aš pas save miestely neradau tų speltos miltų, bet pardavėja sveikų produktų parduotuvėlės buvo labai geranoriška ir sakė būtinai užsakys tai tikriausiai šį penktadienį jau galėsim ir mes išbandyti speltos lietinius

. www.sveikiproduktai.lt prisižiūrėjau nemažai yra ir ruošinių iš speltos, jei tiks tai reiks vėliau ir daugiau ką išbandyti. Pirkau kynvos kruopas, bet ar sutapimas ar netiko mažylei

. Taip pat bandžiau trijų grūdų košę iš šitos parduotuvėlės: avižos, miežiai ir spelta. Kadangi avižos anksčiau mums netiko, o jų čia 50%,tai daviau tik kartą. Gal turėčiau duoti visą savaitę kaip anksčiau bandydama produktus, bet bijau, kad netiks, todėl duodu kartą į savaitę

.
Dėl speltos skaičiau, kad ne visiems alergiškiems ir ji tinka, bet labai tikiuosi, kad mums tiks.
Makaronus aš tai pirkau iš grynai ryžių 100% ir be gliuteno (tokių su kukurūzais neužtikau

), bet mums tada netiko ryžiai, tai nedaviau, o dabar dar nebandau, nes viduriai prie kietesnių, tai bijau, kad visai neužkietintų, galvoju kai bus naminių slyvų pabandysiu. O kiek juose kukurūzų ir kiek ryžių? Čia irgi tikriausiai akropolio maximkoj yra? Mums šiek tiek toloka (apie 65 km:D ), bet jei kada būsiu tai pabandysiu.
Aš tai bandžius ekologiškus miežinius duoniukus, nuo vieno nieko, daugiau iš kart nelabai ir daviau, bet juose yra ekologiškų kviečių.