QUOTE(budvista @ 2009 03 26, 19:24)
Laba,
mums irgi 2 men. Nuo 3 savaites gerem NAN1. Kaip ir tiko. Antra menesi veidukai pasidare sausi, lyg ir siek tiek paberti. Bet sausi ir antakiukai, ir ant momenelio yra pleiskaneliu (baltu, ne rudu). Vakar gydytoja liepe bandyt NAN HA. Ar tai gali buti alergija? Visas kitas kunelis grazus, jokiu berimu. Gal kas susiduret su panasia situacija? Dukra nealergiska, taip kad patirties su alergijom neturiu.
Sveika,mum viskas tas pats prasidejo nuo 2men.

tu pleiskanu paskui atsirado labai daug,visa galva,berimas irgi stipresnis,kol nepradejo slapiuoti

niekas nepadejo,nes maitinau pati ir nieko nevalgiau

nezinojau,kas yra,kol 5men nepadarem kraujo tyr.,kuris parode alergija pienui ir kiausiniams

Daktare patare pereiti prie sojos mis.dabar dar biski paberia,tai darysim odos testa,nes ne visiem produktam padare tyrimus.Dar sake,kai labai sausa oda,tai egzema.

kuria irgi reikia gydyti

ka mes ir darom,turim visokiu kremu,bet LT turbut bus kitokie
Papildyta:
QUOTE(mandarininemergaite @ 2009 03 27, 10:55)
Merginos, gal jūs iš savo patirties galite pakonsultuoti. Mano žvirbliui 7,5 mėn. Visi žandukai išberti. Bėrimai ypač paūmėjo pradėjus valgyti kietą maistą. Spuogeliai vaikučiui neniežti, net negaliu pasakyt, kad jie labai sausi, tiesiog visi žandukai nusėti tokiais lyg ir manais. Gydytoja atsisako duoti siuntimą pas alergologą, motyvuodama tuo, jog jis per mažas daryti tyrimus. Ar tai tiesa? Kokio amžiaus vaikučiams jūs darėte tuos tyrimus. Daug kalbų yra ar pasitikėti tų tyrimų atsakymais, bet visgi man yra per sunku ir gultis ir keltis su amžinu galvosūkiu nuo ko beria ir ką reikia šiandien duoti valgyti

?
Sveika,nu zinok,net pikta pasidare,kad ta daktare neduoda siuntimo

alergologas turi nustatyt,kada daryt tyrimus ir ar reikia ar ne.bet pas alergologa reikia pasirodyt,nes jau yra berimas ir panasu,kad tai alergija

REIKALAUK SIUNTIMO!!!!ji privalo duoti.Man viena daktare sake,kad LT jau nuo 7men daro tyr.del alergijos.O tu pabandyk pasekti nuo ko beria,duok po viena produkta ir stebek,keleta dienu

Mano drauges dukrai alergija morkai,g.b. ir ryziams,obuoliui ir tt.
Sekmes.