QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:48)
siektiek papildziau savo ana pasisakyma
Papildyta:
o apie tas juodas saknis....tai nera nieko baisiau, kai juodaplauke mergina vaiksto ataugusiomis saknimis, bet tai manau jau kita tema ne ta tinka ar netinka, bet cia jau moters apsileidimas...
as galvoju kad ne apsileidimas, o nesupratimas. Nedazys gi kas savaite, isvis nupliks. Nu kai as tas saknis pamatau, pagalvoju, kad nori apgauti pasauli, kad ji blondine

Nes iskart matosi, kad ne....ir pries akis atsistoja, kaip ji atrodytu naturali, ir pagalvoju, kaip ji butu grazi panasiais i savo spalva plaukais. Niekaip negaliu atsikratyti sito iprocio
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:53)
mano senelis turejo sviesius i ryzuma plaukucius, dazydavau tamsiai rudai, tai jie man taip isviesedavo ir nuryzedavo, dazau sviesiai, visvien nuryzeja...matyt jau toks genas nieko nepakeisiu...
taigi ir man tas pats, tik nenuryzeja, o pasidaro tokie kaip mano istikruju ir yra

ir saknu nesimato. Daziau kazkada ryzai, tai ta ryza kazkaip ilgiau isiede, ir kaip ant virsaus be dazai, vistiek ryza. Man kazkas sake, kad dauguma lietuviu turi oranzinio pigmento, uztai daznom kai dazo balti ir neiseina, tik gelsvi.