Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 19:00)
o tu ka dar tuo abejoji? as manau jis pakankamai daznai klysta...

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:00)
o tu ka dar tuo abejoji? as manau jis pakankamai daznai klysta...

lotuliukas.gif na as pvz afrikieciu blondinu niekada nemaciau...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 18:21)

ir dazytu nematei? blink.gif jeigu ne, reiskia mazai ka dar matei pasaulyje biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 20:21)

oho pasirodo mes ne tik apie lietuvius snekejom, bet pasirodo ir apie afrikiecius...gi nelygink tu dvieju nesulyginamu dalyku lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(charisma @ 2009 02 08, 18:24)
ir dazytu nematei? blink.gif jeigu ne, reiskia mazai ka dar matei pasaulyje biggrin.gif

turejai suprast, kad kalbama ne apie dazytus arba albinosus. Sveiku afrikieciu blondinu nera. Nes Dievas del genu susimaisymo neklysta. Matau pati mazai matei pasaulyje, nes net apie ka kalbu neiskaitei lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:31)
oho pasirodo mes ne tik apie lietuvius snekejom, bet pasirodo ir apie afrikiecius...gi nelygink tu dvieju nesulyginamu dalyku  lotuliukas.gif

dar ir kaip sulyginamu. Tam tikrose genu kombinacijose niekada negims zmogus blondinas. Blondinams budinga tam tikrie pozymiai, kurie nebudingi afrikieciams arba net juodiems lietuviams. Tam tikra oda, akys, nezinau kaip tau Deissy, gal tau ir tikrai netinka naturali tavo spalva...Bet pastebejau, kad yra labai labai daug moteru, kurios dazo blondinemis, bet joms siaubingai netinka.
Ta ir norejau pasakyt, kad dazantis reikia atsuizvelgti dar ne tik i tai, ka kokia drauge pasake, bet ir i oda. Ir savo naturalia spalva. Kaip jau sakiau, matau gatveje daug moteru blondiniu su juodomis saknimis, kurios pirmiausiai atkreipia mano demesi, ir tai (saknys juodos)yra antra priezastis, del ko kai kurioms netinka. Nes kas savaite vistiek plauku nedazom, nes nesveika.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 20:39)
turejai suprast, kad kalbama ne apie dazytus arba albinosus. Sveiku afrikieciu blondinu nera. Nes Dievas del genu susimaisymo neklysta. Matau pati mazai matei pasaulyje, nes net apie ka kalbu neiskaitei  lotuliukas.gif
Papildyta:

dar ir kaip sulyginamu. Tam tikrose genu kombinacijose niekada negims zmogus blondinas. Blondinams budinga tam tikrie pozymiai, kurie nebudingi afrikieciams arba net juodiems lietuviams. Tam tikra oda, akys, nezinau kaip tau Deissy, gal tau ir tikrai netinka naturali tavo spalva...Bet pastebejau, kad yra labai labai daug moteru, kurios dazo blondinemis, bet joms siaubingai netinka.
Ta ir norejau pasakyt, kad dazantis reikia atsuizvelgti dar ne tik i tai, ka kokia drauge pasake, bet ir i oda. Ir savo naturalia spalva. Kaip jau sakiau, matau gatveje daug moteru blondiniu su juodomis saknimis, kurios pirmiausiai atkreipia mano demesi, ir tai (saknys juodos)yra antra priezastis, del ko kai kurioms netinka. Nes kas savaite vistiek plauku nedazom, nes nesveika.

ziuriu tu kalbi apie agurkus, o as apie pamidorus....sioje temoje mes apie naturaluma net nesnekam...mes plepam ir diskutuojame apie plauku dazyma sviesiai...o jei zmogui Dievas dave rudus plaukus, tai nereiskia, kad ta spalva jam yra tinkamiausia...
na sutinku yra moteru kurioms netinka sviesi spalva...bet tai ju pasirinkimas...
as buvau sviesiu ir labai labai tiesiu plauku iki paauglystes, bet kazkotai man jie nutamsejo, o galiausiai sulaukus 18 jie man dar ir garbanotis pradejo...tai...va sito tai as nesuprantu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 08 vasario 2009 - 18:45
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:42)
ziuriu tu kalbi apie agurkus, o as apie pamidorus....sioje temoje mes apie naturaluma net nesnekam...mes plepam ir diskutuojame apie plauku dazyma sviesiai...o jei zmogui Dievas dave rudus plaukus, tai nereiskia, kad ta spalva jam yra tinkamiausia...

4u.gif galvojau, kad plauku temoj snekama ir apie tai, kokia plauku spalva tinka, kokia ne. Del tikimo irgi yra daug nuomoniu, tai mes cia niekada ir nesutarsime. Nes as manau, kad siaip ar taip, su naturalia spalva ar Dievas ar gamta neprasove. Visos kitos renkamasi kaip antrinis variantas, nes pagrindini, mes jau turime. thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nep: 08 vasario 2009 - 18:46
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 20:44)
4u.gif galvojau, kad plauku temoj snekama ir apie tai, kokia plauku spalva tinka, kokia ne. Del tikimo irgi yra daug nuomoniu, tai mes cia niekada ir nesutarsime.

siektiek papildziau savo ana pasisakyma mirksiukas.gif

Papildyta:
o apie tas juodas saknis....tai nera nieko baisiau, kai juodaplauke mergina vaiksto ataugusiomis saknimis, bet tai manau jau kita tema ne ta tinka ar netinka, bet cia jau moters apsileidimas...
Atsakyti
Ir as papildziau mirksiukas.gif O atsitiko normalus dalykas, patamsejo nes uzaugai. Tokius plaukus turejo ir tavo seimoj turbut. Va todel blondine tau ir tinka, nes tu jau buvai blondine vaikysteje, todel sviesesne, tave jaunina.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 20:49)
Ir as papildziau  mirksiukas.gif O atsitiko normalus dalykas, patamsejo nes uzaugai. Tokius plaukus turejo ir tavo seimoj turbut. Va todel blondine tau ir tinka, nes tu jau buvai blondine vaikysteje, todel sviesesne, tave jaunina.

mano senelis turejo sviesius i ryzuma plaukucius, dazydavau tamsiai rudai, tai jie man taip isviesedavo ir nuryzedavo, dazau sviesiai, visvien nuryzeja...matyt jau toks genas nieko nepakeisiu...lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:48)
siektiek papildziau savo ana pasisakyma  mirksiukas.gif

Papildyta:
o apie tas juodas saknis....tai nera nieko baisiau, kai juodaplauke mergina vaiksto ataugusiomis saknimis, bet tai manau jau kita tema ne ta tinka ar netinka, bet cia jau moters apsileidimas...

as galvoju kad ne apsileidimas, o nesupratimas. Nedazys gi kas savaite, isvis nupliks. Nu kai as tas saknis pamatau, pagalvoju, kad nori apgauti pasauli, kad ji blondine lotuliukas.gif Nes iskart matosi, kad ne....ir pries akis atsistoja, kaip ji atrodytu naturali, ir pagalvoju, kaip ji butu grazi panasiais i savo spalva plaukais. Niekaip negaliu atsikratyti sito iprocio blush2.gif blush2.gif blush2.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 18:53)
mano senelis turejo sviesius i ryzuma plaukucius, dazydavau tamsiai rudai, tai jie man taip isviesedavo ir nuryzedavo, dazau sviesiai, visvien nuryzeja...matyt jau toks genas nieko nepakeisiu...lotuliukas.gif

taigi ir man tas pats, tik nenuryzeja, o pasidaro tokie kaip mano istikruju ir yra lotuliukas.gif ir saknu nesimato. Daziau kazkada ryzai, tai ta ryza kazkaip ilgiau isiede, ir kaip ant virsaus be dazai, vistiek ryza. Man kazkas sake, kad dauguma lietuviu turi oranzinio pigmento, uztai daznom kai dazo balti ir neiseina, tik gelsvi.
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 08, 20:56)
as galvoju kad ne  apsileidimas, o nesupratimas. Nedazys gi kas savaite, isvis nupliks. Nu kai as tas saknis pamatau, pagalvoju, kad nori apgauti pasauli, kad ji blondine  lotuliukas.gif Nes iskart matosi, kad ne....ir pries akis atsistoja, kaip ji atrodytu naturali, ir pagalvoju, kaip ji butu grazi panasiais i savo spalva plaukais. Niekaip negaliu atsikratyti sito iprocio  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  4u.gif
Papildyta:

taigi ir man tas pats, tik nenuryzeja, o pasidaro tokie kaip mano istikruju ir yra  lotuliukas.gif ir saknu nesimato. Daziau kazkada ryzai, tai ta ryza kazkaip ilgiau isiede, ir kaip ant virsaus be dazai, vistiek ryza. Man kazkas sake, kad dauguma lietuviu turi oranzinio pigmento, uztai daznom kai dazo balti ir neiseina, tik gelsvi.

na is dalies sutinku, bet butu galima ir pasigincyti ax.gif bet manau neverta, nes kiekvienas gi turime savo nuomone ir kiekvienas turime ja gerbti mirksiukas.gif
Atsakyti