Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Indraja @ 2009 02 09, 15:51)
keisti čia jūsų pasisakymai... beje, čia ir ne tema apie ką davė gamta žmogui ir koks turi būti žmogus.... čia renkasi blondinės ir diskutuoja kaip išgauti gražią šviesią spalvą ir kaip tausoti šviesintus plaukus  cool.gif

apie stilių, madas ir t.t. yra aibė kitų temų, man atrodo, jūs tikrai ne čia pataikėt  schmoll.gif

as tau pritariu mirksiukas.gif
nep gal tu nori dar pasviesinti plaukus, bet nezinai kokie tau daziukai tiktu? nori musu patarimu? mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Deissy: 09 vasario 2009 - 13:53
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 13:52)
as tau pritariu  mirksiukas.gif
nep gal tu nori dar pasviesinti plaukus, bet nezinai kokie tau daziukai tiktu? nori musu patarimu?  mirksiukas.gif

tikrai norejau. bet dabar jau nebezinau. Maniau cia galima pakalbet kokie plaukai tinka blink.gif blink.gif blink.gif o kaip nustatyti, kokie tiktu dazai, nes man jie visi is pradziu padaro gelsvai, o poto nusiplauna. Ir lieka beveik naturali. Noreciau sidabro atspalvio, bet toks neiseina. Nes lietuviu plaukai turi daug geltono pigmento
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 15:57)
tikrai norejau. bet dabar jau nebezinau. Maniau cia galima pakalbet kokie plaukai tinka  blink.gif  blink.gif  blink.gif  o kaip nustatyti, kokie tiktu dazai, nes man jie visi is pradziu padaro gelsvai, o poto nusiplauna. Ir lieka beveik naturali. Noreciau sidabro atspalvio, bet toks neiseina. Nes lietuviu plaukai turi daug geltono pigmento

yra šampūnai pilkinantys plaukus, ta geltonumą nuimantys.pati turiu KC profesional firmos.
man kai nudažo plaukus iš pradžių būna tas silver atspalviukas, o paskui nusiplauna ir lieka geltoni plaukai. tai tas šampūnas kažkiek palaiko atspalviuką. stebuklų nedaro, bet bent jau ne tokia geltona vaikštau. pabandyk, gal patiks
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 15:57)
tikrai norejau. bet dabar jau nebezinau. Maniau cia galima pakalbet kokie plaukai tinka  blink.gif  blink.gif  blink.gif  o kaip nustatyti, kokie tiktu dazai, nes man jie visi is pradziu padaro gelsvai, o poto nusiplauna. Ir lieka beveik naturali. Noreciau sidabro atspalvio, bet toks neiseina. Nes lietuviu plaukai turi daug geltono pigmento

pabandyk keunes daziukus nr 1517 man tai jie labai patiko ir tiko, svarbaiusia, kad geltonai nensidaze thumbup.gif
o yra zinok visokiu pilkintoju ta geltonuma siektiek prigesinti mirksiukas.gif
Atsakyti
nium nesipykstam ax.gif noreciau paklaust apie smelio atspalvius,gal kuri taip dazo? foto butu ydomu pamatyt smile.gif kazko naturalesnio norisi nes mano plaukai dabar balti kaip sniegas biggrin.gif kazkaip keistai nusidaze,visa laika garnier 113 daziau buvo tokia idomi spalvyte gaudavos o dabar sniego baltumas isejo...
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 14:35)
pabandyk keunes daziukus nr 1517 man tai jie labai patiko ir tiko, svarbaiusia, kad geltonai nensidaze  thumbup.gif
o yra zinok visokiu pilkintoju ta geltonuma siektiek prigesinti  mirksiukas.gif

O sakykit, jei zinot ir netingit 4u.gif tuos pilkiklius reikia naudoti daznai, ar po kiekvieno dazymo?(girdejau eda plauka kazkiek) Ir ar tie Keune dazai brangus, parduotuveje ju nemaciau. Ir ar plauku needa. Nes jei jau dazau, tai kas menesi. Labai nemegstu kai matos plaukai is apacios, kai nusiplauna dazai, tai nieko, svarbu, kad saknu nesimatytu...nors ir spava panasi
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 18:21)
O sakykit, jei zinot ir netingit  4u.gif tuos pilkiklius reikia naudoti daznai, ar po kiekvieno dazymo?(girdejau eda plauka kazkiek) Ir ar tie Keune dazai brangus, parduotuveje ju nemaciau. Ir ar plauku needa. Nes jei jau dazau, tai kas menesi. Labai nemegstu kai matos plaukai is apacios, kai nusiplauna dazai, tai nieko, svarbu, kad saknu nesimatytu...nors ir spava panasi

visi sviesinantys dazai eda plauka.iseda spalva ir tada buni sviesi smile.gif keunes dazai gabijoj kaune 26 lt. o pilkikli naudoti reikia pagal poreiki,na kai islenda tas geltonumas ir naudoji,tik nepiknaudziauk,tokie sampunai sausina plaukus.
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 02 09, 17:31)
visi sviesinantys dazai eda plauka.iseda spalva ir tada buni sviesi smile.gif  keunes dazai gabijoj kaune 26 lt. o pilkikli naudoti reikia pagal poreiki,na kai islenda tas geltonumas ir naudoji,tik nepiknaudziauk,tokie sampunai sausina plaukus.

g.gif vieni is brangesniu. man daznai reiketu g.gif aciu, kad apsvietet. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(carela @ 2009 02 09, 19:31)
visi sviesinantys dazai eda plauka.iseda spalva ir tada buni sviesi smile.gif  keunes dazai gabijoj kaune 26 lt. o pilkikli naudoti reikia pagal poreiki,na kai islenda tas geltonumas ir naudoji,tik nepiknaudziauk,tokie sampunai sausina plaukus.

plius dar 2 oksidatoriai po 8 lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 19:56)
g.gif vieni is brangesniu. man daznai reiketu  g.gif aciu, kad apsvietet.  4u.gif

iseina 42 lt is viso, bet pakanka taip riebiai dviem kartams mirksiukas.gif
Atsakyti
neapsimoka pirkti oksidariu tokiais mazais kiekiais, geriausia is karto litra pirkti, apsimoka labai daug kartu smile.gif as oksidariu uz 20 lt pirkau
Atsakyti
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 09, 18:13)
neapsimoka pirkti oksidariu tokiais mazais kiekiais, geriausia is karto litra pirkti, apsimoka labai daug kartu smile.gif as oksidariu uz 20 lt pirkau

O kuo skiriasi tie dazai nuo kitu, kiek esu pirkus, visi oksidatoriai, ir viskas ko reik sudeta i dezute - nereikia nieko papildomai imti...
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 19:21)
O kuo skiriasi tie dazai nuo kitu, kiek esu pirkus, visi oksidatoriai, ir viskas ko reik sudeta i dezute - nereikia nieko papildomai imti...

tai kas yra dezuteje, tai su tuo ir rekia dazyti, kalbu apie tokius daus kaip Keune, kur parduodami pavieniai, be oksidatoriaus, tai riekia pirkti atskirai, tai ir sau labai neapsimoka pirkti mazo kiekio.
Atsakyti