Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

cia dabartiniai mano sviesinti plaukuciai ax.gif

user posted image
Atsakyti
cherry mano nuomone jums tamsi plauku spalvytė tinka labiau nei šviesi. tokie grazus plaukai pimoj foto wub.gif
Atsakyti
cherry as ir taip vargau kaip ir tu ir turejau tokias kasas kaip tavo smile.gif smagu kad pas tave spalva vienoda 4u.gif pas mane plaukai dvispalviai virsus blond galas ryz...
beja merginos,kurioms nenukanda spalvos kirpeja man patare naudot 12proc oksidatoriu su keunes dazais bet sake dazyti tik saknis kai kirpykloj nudaze tai grazi spalvyte po truputi ruosiuos ekspermentui namie ... o kiek min uztepus daziukus keunes reikia laikyt? sorry uz blondiniska klausima 4u.gif bet pamirsau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 09, 23:42)
mimoza gal parodysi savo plauku spalva,kokie naturali yra?

nea schmoll.gif biggrin.gif as savo naturalios spalvos nemacius jau apie 10 metu tongue.gif
savo naturalia spalva pamatu tik kai atauga saknys biggrin.gif o siaip ji tokia pilka, bet ne i ruduma.
o buvau nusidazius irgi juodai. dazydavau su londa, tai plaukai buvo vos ne iki liemens (ot augdavo man nuo dazu) kol sugalvojau tapti sviesiaplauke. tai va sruoginau sruoginau (ir pati, ir drauges, ir kirpykloj unsure.gif ) ir likau su potrumpiais doh.gif
dabar esu paieskose, bet kai tik atrasiu savo spalva, butinai idesiu mirksiukas.gif

Papildyta:
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 09, 23:45)
kas per balzamas  g.gif

aš kažkada bandžiau tokį ale rausvą, tai nu ir pyyyp.... savaitę verkiau, dar 5 keikiausi kol beveik nusiplovė jis  doh.gif

Papildyta:
man 2;5;6;  gražu labai  thumbup.gif

Cherry, man irgi 2,5,6 thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuliaa @ 2009 02 09, 23:58)
Na kur aš turiu pilkinantį šampūną, jis  tikrai galima sakyti daro stebuklus, nes nebelieka jokio geltono atspalvio  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  thumbup.gif

sakau stebuklų nedaro todėl kad vistiek plaukai kažkiek pasiplauna, nebūna tokie kaip iškart nudažyti. (aš dažau su dažais jau suteikiančiais atspalvį). bet žinoma geriau nei pilkintojo nenaudoti, nes tada nusiplovus atspalviui,kaip viščiukas tampu.
prieš kokius 2 metus plaukus dažydavau sruogelėmis, po to visus šviesinau, tai tie kur tamsesni, dar patamsėja, rusvi gaunasi, o kur šviesesni, tampa baltais beveik, bet bendras vaizdas man patinka. kartais įsidedu smulkių nedaug rudų sruogelių i visą galva, tai irgi gražiai toks atspalviukas ilgiau išsilaiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 10, 10:51)
sakau stebuklų nedaro todėl kad vistiek plaukai kažkiek pasiplauna, nebūna tokie kaip iškart nudažyti. (aš dažau su dažais jau suteikiančiais atspalvį). bet žinoma geriau nei pilkintojo nenaudoti, nes tada nusiplovus atspalviui,kaip viščiukas tampu.
prieš kokius 2 metus plaukus dažydavau sruogelėmis, po to visus šviesinau, tai tie kur tamsesni, dar patamsėja, rusvi gaunasi, o kur šviesesni, tampa baltais beveik, bet bendras vaizdas man patinka. kartais įsidedu smulkių nedaug rudų sruogelių i visą galva, tai irgi gražiai toks atspalviukas ilgiau išsilaiko thumbup.gif

as irgi taip galvoju drinks_cheers.gif kai atrasiu savo sviesia spalva, dar deti rusvu, karameles spalvos sruogeliu, nes kazkodel manau, kad man visa galva sviesiai nelabai tiktu g.gif o be to man graziau, kai yra ivairiu atspaviu plauku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 10, 10:58)
as irgi taip galvoju drinks_cheers.gif kai atrasiu savo sviesia spalva, dar deti rusvu, karameles spalvos sruogeliu, nes kazkodel manau, kad man visa galva sviesiai nelabai tiktu g.gif o be to man graziau, kai yra ivairiu atspaviu plauku blush2.gif

aš tokias tamsesnes dedu bet visai smulkytes. susimaišo su tais šviesiais gražus atspalviukas. kartą nusidažius, nepažystama mergina kavinės tualete prasilenkiant net klausė kokiais dažiau, sako graži spalva. jei šviesiai rudą dėsi, tai po kelių plovimų ryžomis tos sruogelės pataps, nes juk šviesintų greitai nusiplauna dažai. na bent pas mane taip būna. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusiuke: 10 vasario 2009 - 09:06
aš irgi vasaromis dažydavausi tamsias sruogas. bet mano kirpėja jas deda visai ne smulkias doh.gif
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 10, 12:17)
aš irgi vasaromis dažydavausi tamsias sruogas. bet mano kirpėja jas deda visai ne smulkias  doh.gif

turi prašyti. man su specialiom šukom dažo prašau visai smulkyčių.visoj galvoj išmėto. žodžiu paima eilę plaukų, išnarsto iš tos eilės mažytes sruogytes,jas ant tokių šukų nutepa, perbraukia, sekančią eilę plaukų nedažo, dar kitą vėl narsto ir t.t. jei supratot kanors, jau kai paaiškinau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 10, 10:33)
turi prašyti. man su specialiom šukom dažo prašau visai smulkyčių.visoj galvoj išmėto. žodžiu paima eilę plaukų, išnarsto iš tos eilės mažytes sruogytes,jas ant tokių šukų nutepa, perbraukia, sekančią eilę plaukų nedažo, dar kitą vėl narsto ir t.t. jei supratot kanors, jau kai paaiškinau biggrin.gif

supratau, bet mano kirpėja sako, kad tada būsiu pilka, o ne blondinė su tamsiom sruogom lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 23:01)
cia dabartiniai mano sviesinti plaukuciai  ax.gif

user posted image

nu sitie grazus. (spalva).
O sakykit, jei perkat daza ir oxidatoriu atskirai, o oksidatorius kaip supratau buna ivairiu procentu stiprumo g.gif kaip zinote, kokio stiprumo jums reik? Pagal naturalia spalva? Jei juodi, tai reik stipriau isbalint pvz ?
Dar noriu paklaust, ar yra daziusiu Cutrin plauku dazais (blondine), ar jie gerai paima plauka, kazkodel ant ju raso "pusiau ilgalaikiai", nors neaisku, ar tokie yra.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(_Lakūdra_ @ 2009 02 10, 12:36)
supratau, bet mano kirpėja sako, kad tada būsiu pilka, o ne blondinė su tamsiom sruogom  lotuliukas.gif  doh.gif 

iš dalie ji teisi, aš būnu blondinė su pilku-rudu atspalviuku, bet aš taip ir noriu smile.gif
Atsakyti