Sveikos blondinės, norėčiau ir aš prie jūsų prisjungti ar priimsit mane į savo namučius? anksčiau buvo visi plaukai šviesūs, dabar dažo man tik sruogelėm, ir nuo geltonumo pašviesina balzamu, kuris nusiplauna per kelis plovimus, pati turiu toky nusipirkus, tai poto pati pasišviesinu
dažom kirpykloj Kadus firmos dažais, nes tris kartus prieš juos bandžiau tapt blondine (irgi kirpyklose) tai tik pinigus sumokėdavau, ale į blondinę panaši nelikdavau
o dabar esu dryžuota, nes kartą šaknis dažiau nėštumo pabaigoj, o kitą maitindama kūdykį. abu kartus gavosi kitokie atspalviai
Sveikos blondinės, norėčiau ir aš prie jūsų prisjungti ar priimsit mane į savo namučius? anksčiau buvo visi plaukai šviesūs, dabar dažo man tik sruogelėm, ir nuo geltonumo pašviesina balzamu, kuris nusiplauna per kelis plovimus, pati turiu toky nusipirkus, tai poto pati pasišviesinu
yra šampūnai pilkinantys plaukus, ta geltonumą nuimantys.pati turiu KC profesional firmos.
man kai nudažo plaukus iš pradžių būna tas silver atspalviukas, o paskui nusiplauna ir lieka geltoni plaukai. tai tas šampūnas kažkiek palaiko atspalviuką. stebuklų nedaro, bet bent jau ne tokia geltona vaikštau. pabandyk, gal patiks
o kada tu idesi foto kur prasiau?
cherry o tavo pirmoj foto tikra plauku spalva??man antroj foto graziausia spalva ir paskutinej,kaip jus taip nusisviesinat neisivaizduoju