QUOTE(nep @ 2009 02 09, 20:40)
tai as supratau, zinau kad buna dazu, kur reik dalis susipirkti atskirai, kaip Keune. Bet pagalvojus geriau, ar tokio tipo dazai yra geresni? Ar gal skaitosi skirti kirpykloms? Ar sudetines dalys geresnes. Kazkiek gaudausi del kosmetikos sudetiniu daliu, del dazu nieko tikrai nezinau

Noreciau plauku, pora tonu sviesesniu nei mano, bet tokio labai kokio nors ipatingo atspalvio...Tokio rugiu sidabrinio

Net nzn kaip issireikst.
kirpykloj paprašyk plete spalvu kad parodytų ir ir išsirinksi spalvikę. nusipirksi dažų. kirpykliniai visada geresni, nei tie parduotuviniai.
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 22:50)
aga, mano labai panasi naturali spalvyte.
zinok nera mano sviesus labai o geltonai i ryzuma. baisi spalva...kol nusidazau buna

o poto labai nusiplauna.
einu paieskosiu ir idesiu kokia foto, pamatysi, kad pas mane jie nelabai kokie, todel as cia kai ziuriu i kitas merginas ir varvinu seile
dabar kirpėja nudažė su baxter firmos dažais ir 9 proc. tai graži spalvytė gavosi sidabrinė. siaip kai dažydavo su selektyvo dažais tai visada šaknys ryžos, nors paletėj graži spalvelė būna, taip pat ir su palete XXL ryžos gaunasi, nors oksidatorius 11 proc. tik ėda plauką ir jokios naudos. žiūrėsiu, kaip bus kai pasiplaus šitie.