Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 09, 18:26)
tai  kas yra dezuteje, tai su tuo ir rekia dazyti, kalbu apie tokius daus kaip Keune, kur parduodami pavieniai, be oksidatoriaus, tai riekia pirkti atskirai, tai ir sau labai neapsimoka pirkti mazo kiekio.

tai as supratau, zinau kad buna dazu, kur reik dalis susipirkti atskirai, kaip Keune. Bet pagalvojus geriau, ar tokio tipo dazai yra geresni? Ar gal skaitosi skirti kirpykloms? Ar sudetines dalys geresnes. Kazkiek gaudausi del kosmetikos sudetiniu daliu, del dazu nieko tikrai nezinau blush2.gif Noreciau plauku, pora tonu sviesesniu nei mano, bet tokio labai kokio nors ipatingo atspalvio...Tokio rugiu sidabrinio lotuliukas.gif Net nzn kaip issireikst. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 20:40)
tai as supratau, zinau kad buna dazu, kur reik dalis susipirkti atskirai, kaip Keune. Bet pagalvojus geriau, ar tokio tipo dazai yra geresni? Ar gal skaitosi skirti kirpykloms? Ar sudetines dalys geresnes. Kazkiek gaudausi del kosmetikos sudetiniu daliu, del dazu nieko tikrai nezinau  blush2.gif Noreciau plauku, pora tonu sviesesniu nei mano, bet tokio labai kokio nors ipatingo atspalvio...Tokio rugiu sidabrinio  lotuliukas.gif Net nzn kaip issireikst.  4u.gif

na ten skaitosi kaip paprasti parduotuviniai, o tie kaip pvz keune jau kaip profesonalus dazai.
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 09, 20:13)
neapsimoka pirkti oksidariu tokiais mazais kiekiais, geriausia is karto litra pirkti, apsimoka labai daug kartu smile.gif as oksidariu uz 20 lt pirkau

kazi yra keunes daziuku didelio kiekio to oksidatoriaus? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 16:35)
pabandyk keunes daziukus nr 1517 man tai jie labai patiko ir tiko, svarbaiusia, kad geltonai nensidaze  thumbup.gif
o yra zinok visokiu pilkintoju ta geltonuma siektiek prigesinti  mirksiukas.gif

Deissy, o su keliais procentais tu dazei?
man daze su 6proc. 1517, tai pradzioj gavosi tokia sviesi siaudu spalva su pilksvu atspalviu, o dabar pradejau ryzeti unsure.gif
kazin po kiek laiko vel galima dazyti plaukus, kad labai nepakenkus? g.gif daziau pries 2 savaites ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 19:54)
na ten skaitosi kaip paprasti parduotuviniai, o tie kaip pvz keune jau kaip profesonalus dazai.
Papildyta:

kazi yra keunes daziuku didelio kiekio to oksidatoriaus?  g.gif

o kam tau butent Keune oksidatorius ?
nes visiskai nera jokio skirtumo koki kremoksida naudoti.
Atsakyti
Sveikutes, siandien buvau vienoj kirpykloj, tai man rekomendavo ieskot kirpejos,kuri dirba su wella produkcija. Sake yra wellos dazai, kurie gerai nuima pigmenta ir jie nera milteliniai. Gal kuri netycia zinot Kaune tokia kirpykla? ir aisku, kad kainos labai nesikandziotu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mimoza:) @ 2009 02 09, 21:47)
Deissy, o su keliais procentais tu dazei?
man daze su 6proc. 1517, tai pradzioj gavosi tokia sviesi siaudu spalva su pilksvu atspalviu, o dabar pradejau ryzeti unsure.gif
kazin po kiek laiko vel galima  dazyti plaukus, kad labai nepakenkus? g.gif  daziau pries 2 savaites ax.gif

as maisiau 6 ir 9 proc oksidatorius, tai skaityk isejo apie 7.5 proc.
man zinok irgi gavosi tokie sviesiai rusva pilksva spalvyte, nu tikrai tokia thumbup.gif bet irgo labai greitai apsiplove ir apryzejo ir man cia taip nuo visu daziuku.
a tu vel nori visus plaukucius dazyti? tai bandyk tada jau su 3 proc, tik saknis su stipresniais. ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Cherry_ @ 2009 02 09, 21:49)
o kam tau butent Keune oksidatorius ?
nes visiskai nera jokio skirtumo koki kremoksida naudoti.

o tai ka jie visi vienodi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 08, 17:12)
nea, mano plaukuciai yra rudi tamsiai  mirksiukas.gif  tame ir esme, kad tamsus plaukuciai man neperkur...net ryza spalva mane labaiu puosia  mirksiukas.gif

na mano naturalus kaip as isivaizduoju apie tavo aprasyma tokie patys,bet kaip tu taip sviesiai nusidazai nesuprantu?man niekad tokios spalvos neiseina isgaut,nesa i ryzuma-geltonuma,o as noreciau kitokios spalvos.o kad ne sruogom dazyciau is vis nesigauna,gaunas grynai ryzi,nes jau bande taip dazyti
Papildyta:
va mano tamsus naturalus tokie
user posted image
Papildyta:
oi kazkaip didele gavosi,o kaip panos iskirpt tik veida ,kaip jus darot?uzmirsau
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 09, 22:33)
na mano naturalus kaip as isivaizduoju apie tavo aprasyma tokie patys,bet kaip tu taip sviesiai nusidazai nesuprantu?man niekad tokios spalvos neiseina isgaut,nesa i ryzuma-geltonuma,o as noreciau kitokios spalvos.o kad ne sruogom dazyciau is vis nesigauna,gaunas grynai ryzi,nes jau bande taip dazyti
Papildyta:
va mano tamsus naturalus tokie
user posted image
Papildyta:
oi kazkaip didele gavosi,o kaip panos iskirpt tik veida ,kaip jus darot?uzmirsau

aga, mano labai panasi naturali spalvyte. mirksiukas.gif
zinok nera mano sviesus labai o geltonai i ryzuma. baisi spalva...kol nusidazau buna thumbup.gif o poto labai nusiplauna.
einu paieskosiu ir idesiu kokia foto, pamatysi, kad pas mane jie nelabai kokie, todel as cia kai ziuriu i kitas merginas ir varvinu seile doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 20:50)
aga, mano labai panasi naturali spalvyte.  mirksiukas.gif
zinok nera mano sviesus labai o geltonai i ryzuma. baisi spalva...kol nusidazau buna  thumbup.gif  o poto labai nusiplauna.
einu paieskosiu ir idesiu kokia foto, pamatysi, kad pas mane jie nelabai kokie, todel as cia kai ziuriu i kitas merginas ir varvinu seile  doh.gif

idel jei gali kokia tavo naturali spalva ir kokia dabar,as ir su kaip tu dazai visus ane?jau nebepamenu,ir ar pati dazais?jau tiek peisikaiciau kad nepamenu nieko,as cia kai paziuriu i panas tai is pavydo mirstu kokias spalvas turi grazias
Atsakyti
QUOTE(nep @ 2009 02 09, 20:40)
tai as supratau, zinau kad buna dazu, kur reik dalis susipirkti atskirai, kaip Keune. Bet pagalvojus geriau, ar tokio tipo dazai yra geresni? Ar gal skaitosi skirti kirpykloms? Ar sudetines dalys geresnes. Kazkiek gaudausi del kosmetikos sudetiniu daliu, del dazu nieko tikrai nezinau  blush2.gif Noreciau plauku, pora tonu sviesesniu nei mano, bet tokio labai kokio nors ipatingo atspalvio...Tokio rugiu sidabrinio  lotuliukas.gif Net nzn kaip issireikst.  4u.gif

kirpykloj paprašyk plete spalvu kad parodytų ir ir išsirinksi spalvikę. nusipirksi dažų. kirpykliniai visada geresni, nei tie parduotuviniai.
Papildyta:
QUOTE(Deissy @ 2009 02 09, 22:50)
aga, mano labai panasi naturali spalvyte.  mirksiukas.gif
zinok nera mano sviesus labai o geltonai i ryzuma. baisi spalva...kol nusidazau buna  thumbup.gif  o poto labai nusiplauna.
einu paieskosiu ir idesiu kokia foto, pamatysi, kad pas mane jie nelabai kokie, todel as cia kai ziuriu i kitas merginas ir varvinu seile  doh.gif

dabar kirpėja nudažė su baxter firmos dažais ir 9 proc. tai graži spalvytė gavosi sidabrinė. siaip kai dažydavo su selektyvo dažais tai visada šaknys ryžos, nors paletėj graži spalvelė būna, taip pat ir su palete XXL ryžos gaunasi, nors oksidatorius 11 proc. tik ėda plauką ir jokios naudos. žiūrėsiu, kaip bus kai pasiplaus šitie. g.gif
Atsakyti
as jums jau pabosiu su savo foto, bet zadejau ideti foto kaip perejau nuo juodu iki blond, ar dar idomu kam nors ? 4u.gif
Atsakyti
labuka

blondinė esu 6 metus, tai gal būtų galima pas jus prisijungt? ax.gif
Atsakyti