Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

Matau, šioje temoje yra nemažai merginų, turinčių kardinalių spalvos pokyčių patirties. Esu nusidažius plaukus šviesiom sruogom, na jau daug metų panašiai dažau...kažkaip atėjo mintis sruogomis nebedažyt ir bandyt grįžt prie savo plaukų spalvos arba labai artimos...natūralūs mano ne juodi, bet tokie gan tamsūs...Gal kas iš savo patirties gali atsakyti man į sekančius kausimus blush2.gif
Kokia tikimybė atitaikyti spalvą?
Ar staigiai po keletos plovimų ne[radeda keistis plaukų spalva( na buvusių sruogų nuo visų kitų?)
Ar yra galimybė ateityje vėl šviesint, nerizikuojant?
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramuniuks @ 2009 02 15, 21:24)
Matau, šioje temoje yra nemažai merginų, turinčių kardinalių spalvos pokyčių patirties. Esu nusidažius plaukus šviesiom sruogom, na jau daug metų panašiai dažau...kažkaip atėjo mintis sruogomis nebedažyt ir bandyt grįžt prie savo plaukų spalvos arba labai artimos...natūralūs mano ne juodi, bet tokie gan tamsūs...Gal kas iš savo patirties gali atsakyti man į sekančius kausimus blush2.gif
Ar staigiai po keletos plovimų ne[radeda keistis plaukų spalva( na buvusių sruogų nuo visų kitų?)
4u.gif

kartais aš pasvajoju apie savo natūralią spalvą. kartą dar kai sruoguodavau plaukus buvau nusidažiusi, tai visi pradėjo sakyti, kad vyresnė atrodau, nuo plovimų pirmiausia išlindo sruogos (pašviesėjo tie kur šviesyti buvo) , paskui išlindo šaknys, nes spalva pasiplovė. tai dar paauginus būtų matęsi riba tarp dažytų ir natūralių. supratau, kad arba reikia gryžti prie sruogavimo arba dažyti vėl plaukus. tai pasirinkau 1 variantą-sruogavau.
bet čia kitos gal kitokios patirties turi?
Atsakyti
Mano plaukai ir naturalus tamsus, bet dazau sviesiai. Ir pasvajoju kaip fainiai butu atsiauginti savo naturalius plaukus, bet be sansu, kiek laiko turetu praeit ir as vos iskenciu 3 savaites nedziusi saknu, negaliu pakesti kai islenda tamsus doh.gif Ir dar kaip mane nervina, kad padaziusi saknis ( dazau kirpykloje su goldwell ) jos buna geltonesnes ir kaip paauga saknys, tai gaunasi tamsios saknys, po to geltoniau ir po to sviesus. Va tas mane baisiausiai ir nervina doh.gif Bet kai paziuriu dabar jaunos panos saunuoles, ne visos, bet dauguma ju nebedazo plauku, o naturalus ilgi plaukai, man taip grazu wub.gif
Atsakyti
[quote=ramuniuks,2009 02 15, 19:24]
4u.gif
[/quot
as taip pat turiu tamsius naturalius plaukus,bet dazaus sviesiom sruogom,kartais noriu atsiauginti savo,bet atsimenu kai man nutamsino tai zliumbiau savaite,turiu dabar daugiau tamsiu nei sviesiu sruogu,noriu daugiau sruogeliu,bet kazkaip padaro visus sviesius o ne sruogom,labai daug sruogu pridaro,gal galetum parodyt kaip pas tave ant tamsiu plauku atrodo sruogos?
Atsakyti
QUOTE(cikada7 @ 2009 02 15, 22:05)
Mano plaukai ir naturalus tamsus, bet dazau sviesiai. Ir pasvajoju kaip fainiai butu atsiauginti savo naturalius plaukus, bet be sansu, kiek laiko turetu praeit ir as vos iskenciu 3 savaites nedziusi saknu, negaliu pakesti kai islenda tamsus doh.gif Ir dar kaip mane nervina, kad padaziusi saknis ( dazau kirpykloje su goldwell ) jos buna geltonesnes ir kaip paauga saknys, tai gaunasi tamsios saknys, po to geltoniau ir  po to sviesus. Va tas mane baisiausiai ir nervina doh.gif Bet kai paziuriu dabar jaunos panos saunuoles, ne visos, bet dauguma ju nebedazo plauku, o naturalus ilgi plaukai, man taip grazu  wub.gif

drinks_cheers.gif va va va... aš irgi dažau gal kas 3-4 savaites, tikslai neskaičiavau, nes šaknys iš pradžių tamsesnės gaunasi, o jei paauginčiau šaknis pora cm tai baisi riba gautusi paskui nudažius. šviestų ryžai. o kai dažnai dažau tai netaip matosi.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 15, 21:04)
drinks_cheers.gif va va va... aš irgi dažau gal kas 3-4 savaites, tikslai neskaičiavau, nes šaknys iš pradžių tamsesnės gaunasi, o jei paauginčiau  šaknis pora cm tai baisi riba gautusi paskui nudažius. šviestų ryžai. o kai dažnai dažau tai netaip matosi.

o tu sruogom dazai?man kirpeja sako ,kad gerai sruogom tai kad galima tik kas kelis menesiu eit dazyt saknis,nes netaip skiriasi nuo sruogu saknys,as einu kas trys menesius dazytis,kai buvo daugiau stuogu eidavau kas menesi,bet jei tureciau pinigu,dazyciau kas menesi nes man vis tiek atrodo bjauriai ataugusios saknys,kai ziuriu i veidrodi,nors i foto kai paziuriu nesimato tu saknu
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 15, 23:09)
o tu sruogom dazai?man kirpeja sako ,kad gerai sruogom tai kad galima tik kas kelis menesiu eit dazyt saknis,nes netaip skiriasi nuo sruogu saknys,as einu kas trys menesius dazytis,kai buvo daugiau stuogu eidavau kas menesi,bet jei tureciau pinigu,dazyciau kas menesi nes man vis tiek atrodo bjauriai ataugusios saknys,kai ziuriu i veidrodi,nors i foto kai paziuriu nesimato tu saknu

nea as db jau visa blondė, gi buvau daug foto įmetusi. o seniau sruogelėm dažydavau visą galvą.
Atsakyti
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 15, 21:13)
nea as db jau visa blondė, gi buvau daug foto įmetusi. o seniau sruogelėm dažydavau visą galvą.

nu tavo foto maciau,as kitos panos klausiau apie sruogas kur rase kad tamsus plaukai,ai AS VISAD visas maisau blush2.gif tavo tai labai grazi spalva
Atsakyti
Cia mano spalvyte smile.gif
user posted image
Atsakyti
Moon, kokia graži spalva bigsmile.gif bigsmile.gif
Aš prisižiūrėjusi vėl užsinorėsiu šviesių plaukų ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bantukas: 15 vasario 2009 - 23:40
QUOTE(pgituke @ 2009 02 15, 13:25)
nezinau ar as cia i tema unsure.gif gal yra merginu is juodukiu(visisku)virtusiu blondinemis.mano plaukai dazyti juodai,ilgi iki liemens beveik.Pradejau jau svajoti apie sviesius plaukus.zinau kad beveik neimanoma, bet vis gi blush2.gif gal kuri turi sekmingos patirties ir nesugadinusi plauku virto zavinga blondine bigsmile.gif

as turejau juodus plaukus iki juosmens ir pries metus ryzausi tapt blondine, bet tiek asaru ir nervu , kad jai dabar atsukciau atgal manau nesirysciau nes db plaukai tik iki peciu (vargsiukai nutrupejo) virsugalvis grazus blond o galiukai ryzi ,nesirystu kirptis kare sad.gif db svajoju prisiaugint , nes trumpaplaukes saves nemyliu, tad pries pasiryzdama tokiam zingsniui rimtai apgalvok viska mirksiukas.gif

QUOTE(*moon* @ 2009 02 15, 20:16)
Cia mano spalvyte  smile.gif
user posted image

oho kokie grazus 4u.gif
Atsakyti
smile.gif Sveikutes,gal kas zinot kokiu dazu yra sviesiom sruogom,kur galima butu nusipirkt? smile.gif
Atsakyti