Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

na ydesiu ir as savo spalva;] sakar makar cia pas mane;] paskutiny karta visai daziau visa galva tik sruogelem, tik kol kas foto neturiu;]
http://public.fotki....op/tet0528.html
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 16:05)
na ydesiu ir as savo spalva;] sakar makar cia pas mane;] paskutiny karta visai daziau visa galva tik sruogelem, tik kol kas foto neturiu;]

Labai grazu kai spalva tokia naturali thumbup.gif garbaneles kirpeja dare ar jus pati ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 16, 13:56)
as is klp  smile.gif  o naturalus tai mano tamsus

Papildyta:

Na pradejau tai nuo sruogeliu ir po truputi issisviesino, po to pradejau saknis dazyti ir dar kaip kvaisa su milteliais  doh.gif  Tai siaube is pradziu vaiksciojau kaip visciukas saknys baltos galai tamsus  doh.gif  doh.gif  doh.gif Tai keleta metu praejo kol tie tamsus galai nusikirpo ir pasidare lygi spalva... kai prisimenu ir asaru visko buvo  verysad.gif

pagaliau klaipediete,kur dazaisi kokioj kirpykloj tau padare sviesius plaukus,kuom dazo,kokia kaina?

QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 15:05)

as ir tokiu noriu,kokia grazi spalva nera labai sviesi ir kaip graziai pabanguota,man kaip is reklamos
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 16:05)

wub.gif wub.gif koooks grožis
Papildyta:
QUOTE(rusiuke @ 2009 02 14, 20:38)
tik nepulk visko prisipirkti, gal netiks tavo plaukams rolleyes.gif patarčiau šampūną pažeistiems plaukams pirmiau nusipirkti, pabandysi žinosi ar kitką verta. Tiksliai jis vadinasi Milk shake intensive conditioning shampoo. (sausiems ir pažeistiems), nes tas dažytiems plaukams tai šampūnas kaip šampūnas. sunaudosiu, kai šitą išbaiksiu. nes abu turiu... dar ampuoles išbandyk. o kitką matysi.
pažiūrėjau tikslų pavadinimą balzamo tiksliau kondicionieriaus (jis jau ne iš milk shake, o taip iš kirpėjos pirkau) TOUJOURS (bonjours buvau užrašiusi anądien doh.gif ) kondicionierius normaliems bei sausiems plaukams. man patiko, nes kaukės nededu kiekvieną plovimą. Bankė 1000 ml.

nu taip ,kiekvienai savo ,dabar žadu bandyti Rene Furterer ,nors anksčiau turėjau Okara serijos ,tai nepatiko ,bet dabar žadu pirkt iš kitos serijos . Vakar Klaipėdos eurovaistinėj norėjau užsipirkt Orising priemonių ,tai vos keli butelaičiai padėti ,nėr iš ko rinktis blink.gif
Atsakyti
na ir prigyret mane cia, neturiu as graziu plauku, trys plaukai ant galvos;]] dazyti sie plaukai namie, ir kokiu spalvu cia nedeta;]]] prie kokius metus kaip pavariau tai ryza buvau;]]] bet po mazu pasviesinau ir kokiu atspalviu pas mane nera;]] db visa galva sruogelem naturaliau man atrodo ir dazyti taip greit nereikia;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 16:39)
na ir prigyret mane cia, neturiu as graziu plauku, trys plaukai ant galvos;]] dazyti sie plaukai namie, ir kokiu spalvu cia nedeta;]]] prie kokius metus kaip pavariau tai ryza buvau;]]] bet po mazu pasviesinau ir kokiu atspalviu pas mane nera;]]  db visa galva sruogelem naturaliau man atrodo ir dazyti taip greit nereikia;]

o garbaneles kaip darytos ?
Atsakyti
su znyplem;] paciom seniausiom kurias turejo mama;]]
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 15, 22:09)
o tu sruogom dazai?man kirpeja sako ,kad gerai sruogom tai kad galima tik kas kelis menesiu eit dazyt saknis,nes netaip skiriasi nuo sruogu saknys,as einu kas trys menesius dazytis,kai buvo daugiau stuogu eidavau kas menesi,bet jei tureciau pinigu,dazyciau kas menesi nes man vis tiek atrodo bjauriai ataugusios saknys,kai ziuriu i veidrodi,nors i foto kai paziuriu nesimato tu saknu

jei manes klausi, tai as dabar dazau su kreminiais goldwell dazais visas saknis 4u.gif Seniau dazydavau sruogelem, bet graziausiai kai kelis kart dazyta buna, o po to vistiek rezultate blondine visa, na nebent prie saknu matosi, kad sruogeles 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 15:39)
na ir prigyret mane cia, neturiu as graziu plauku, trys plaukai ant galvos;]] dazyti sie plaukai namie, ir kokiu spalvu cia nedeta;]]] prie kokius metus kaip pavariau tai ryza buvau;]]] bet po mazu pasviesinau ir kokiu atspalviu pas mane nera;]]  db visa galva sruogelem naturaliau man atrodo ir dazyti taip greit nereikia;]

idek foto kaip sruogelem daze,o tas sruogeles nudazo tau su milteliais o po to spalva deda ar kaip?nes man tik su milteliais ir viskas jokio atspalvio,nebezinau kaip reik dazyt kad graziai butu ir atrodytu sviesiai
Atsakyti
idesiu kai galva issipausiu;] man be jokiu milteliu dazais tik daze kiek maciau gal tik dazus maise pora atspalviu kad butu kaip pas mane;]
Atsakyti
labutis visoms smile.gif as irgi pasiskaiciusi apie palete isigandau nors seip paskutiniu metui su palete xxl daziau gavausi tokia i geltonuma bet poto optica balintojas padejo dabar vel ruosiuosi dazyti plaukus noreciau isbandyti kiaune bet bijau kad man nieko nenuims o apie kokius jus cia miltelius kalbat tuos kur nubalina plaukus visai? su jais nedristu gi isgriauz man plauka ir bus kaip siaudai... baisu net nezinau kokius dazus dabar man pirkti ar galite patarti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 16:17)
idesiu kai galva issipausiu;] man be jokiu milteliu dazais tik daze kiek maciau gal tik dazus maise pora atspalviu kad butu kaip pas mane;]

nu tau gerai jei kimba be miltelius,pas mane labai stiprus pigmentas,ir plaukai beveik juodi,be miltuku nekimba,tai nezinau kaip ten nudazyt kitaip,o tai tau sruogeles keliu spalvu daze?
Atsakyti