Įkraunama...
Įkraunama...

Blondinės visos renkames ČIA! (2 tema)

QUOTE(*moon* @ 2009 02 16, 01:16)
Cia mano spalvyte  smile.gif

gražūs plaukučiai. visi tavo? ta prasme nepriauginti? tokie ilgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 15, 23:16)
Cia mano spalvyte  smile.gif
user posted image

kaip grazu,kaip fainai kam iamnoma ir tinka tokius sviesius pasidaryti,as ir norejau paklaust ar nepriauginti cia?
Atsakyti
labai grazus plaukiciai moon, ir spalvyte faina wub.gif Man ir kilo mintis, kad priiauginti smile.gif
Atsakyti
Aciu mergaites uz komplimentus blush2.gif wub.gif Ne tikrai nepriauginti, cia toks kirpimas kazkada buvo, tai gal del to taip ir atrodo g.gif O siaip tai ir as pati ilga kelia nuejau kol is juodu tapau blondine doh.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 16, 12:10)
Aciu mergaites uz komplimentus  blush2.gif  wub.gif  Ne tikrai nepriauginti, cia toks kirpimas kazkada buvo, tai gal del to taip ir atrodo  g.gif O siaip tai ir as pati ilga kelia nuejau kol is juodu tapau blondine  doh.gif

ojei bigsmile.gif kaip čia taip tau pavyko?
Aš nors db rudaplauke, bet niekas, neapsiima man šviesinti plaukų schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2009 02 16, 12:10)
Aciu mergaites uz komplimentus  blush2.gif  wub.gif  Ne tikrai nepriauginti, cia toks kirpimas kazkada buvo, tai gal del to taip ir atrodo  g.gif O siaip tai ir as pati ilga kelia nuejau kol is juodu tapau blondine  doh.gif

o is kokio tu miesto?ir naturali tavo plauku spalva kokia?
Atsakyti
QUOTE(pandutė @ 2009 02 16, 14:37)
o is kokio tu miesto?ir naturali tavo plauku spalva kokia?

as is klp smile.gif o naturalus tai mano tamsus

Papildyta:
QUOTE(bantukas @ 2009 02 16, 14:22)
ojei  bigsmile.gif  kaip čia taip tau pavyko?
Aš nors db rudaplauke, bet niekas, neapsiima man šviesinti plaukų  schmoll.gif

Na pradejau tai nuo sruogeliu ir po truputi issisviesino, po to pradejau saknis dazyti ir dar kaip kvaisa su milteliais doh.gif Tai siaube is pradziu vaiksciojau kaip visciukas saknys baltos galai tamsus doh.gif doh.gif doh.gif Tai keleta metu praejo kol tie tamsus galai nusikirpo ir pasidare lygi spalva... kai prisimenu ir asaru visko buvo verysad.gif
Atsakyti
Sveika *moon* 4u.gif

Tavo plaukuciau atrodo super thumbup.gif as zinok esu tokioje pat situacijoje kaip tu smile.gif is pradziu daziau sruogom, po to saknis, smile.gif ir dabar galai ryzoki tai kerpu po biski, o po to auginsiu smile.gif

Gla gali pasidalinti kokiais daziukais dazaisi ? kokias priemones nauduoji ( nuo sampunu iki kaukiu ) smile.gif busiu dekinga smile.gif
Atsakyti
Laba norejau pasidometi ar kas esat naudoju tokius produktus?
http://www.sveikipro...ducts?pid=17430
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 15:47)
Laba norejau pasidometi ar kas esat naudoju tokius produktus?
http://www.sveikipro...ducts?pid=17430

ne, bet labai sudomino, kainos nemazos, bet aprasymai zada gerio thumbup.gif
Atsakyti
na kaip uz 400ml tai manau nedideles tikrai;]
Atsakyti
QUOTE(dova_nele @ 2009 02 16, 16:01)
na kaip uz 400ml tai manau nedideles tikrai;]

sitie tai jo, bet as ziurejau kur uz 200ml 48,15 smile.gif tu kazkaip net nepastebejau blush2.gif
Atsakyti